martinsgrinb trofejas

Nav pievienotu trofeju!

2022. gada sezona

2022.
09.07.22 cl@martinsgrinb
12 Skatījumi 785
 
Cope aizrauj!:) Copes dažādība dziļi pievilina. Agrs, agrs rīta cēliens ar miglu virs ezera ūdeņiem, saule turpat aiz meža tūlīt būs! Jāpumpē laiva, jasarikteejas un var laisties iekšā agrajā rīta miglā. Ūdens atdziest, klasisks vasaras rīts, ar skaistu saullēktu. Rikteeju spiningu un varu izdarīt pirmos metienus. Mēģinu gan ietvičot voblerus, gan gumiju palaist, kā vajadzētu līdakai, gan rotiņu, gan šūpu. Copju nav, tā nav. Līdz brīdim, kad jau taisos vilkt ārā gumiju no ūdens, jo nedaudz aizķēru zāles, tā cope!! Paņēma 6colligo Basaru. Cope paliek cope, vismaz tā ir, un par prieku, ka tā bijusi. Pārējās stundas pa tukšo. 57. līdaka brauc mājās, tāpat kā es. Zināju, ka neklāsies labi ar lidakcopi vasaras vidū, bet visu var mainīt un censties tikt kaut kā līdz tai zuvei. :) Vakarā realizēta ideja pasēdēt uz miermīlīgo zivi, ar to gan tā nevedās. Viss kārtīgi sagatavots, tikai izpaliek patīkamās zivs ņēmiens. Vakara uznāciens rezultējas ar 2 kg ruduliem un 0,5 kg brekseenu. Vismaz kaut kas, lai izglābtos no vēl sliktāka iespējamā scenārija. Tomēr līdz mērķa zivij ceļš neaizveda. Jābrauc šo ceļu vēlreiz!
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
POMMERS

Apsveicu ar laivas iegādi!

09.07.22 Atbildēt | Ziņot 1
martinsgrinb

Paldies, jau ir kāds laiciņš nocopets no šīs! :)

10.07.22 Atbildēt | Ziņot 0
Willy

Šo ceļu draudziņ Tu brauksi visu mūžu!;)būs veiksmīgas un ne tik veiksmīgas dienas...viss paša rokās!...un jā, apsveicu ar laivas iesvētīšanu!līdaciņa smuka!+2....ne asakas!;)

09.07.22 Atbildēt | Ziņot 0
martinsgrinb

Paldies!:) Cope paliek cope, un tikai tas padara to interesantu. Ar pieredzi jau arī rezultātu progress ir manāms, bet jā, dienas var salikties dažādas. Galvenais ticēt un nepadoties!

10.07.22 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager