Arī šādi labi var nokūpināt.

Apakšā sausais tens uz kā uzlieku mazus alkšņu skaliņus.30 līdz 40 min.,zivs gatava.Tenu pa laikam izslēdz,par karstu paliek.
«
»
 
09.10.09 cl@zhimis
1 Skatījumi 1115
 
Apakšā sausais tens.Pa virsu alkšņu skaliņi.~30 min.,zivs gatava.Pa retam tenu atslēdz.Par karstu paliek
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
automeistars

Cik kw viņš noēd?Ja jānokūpinā 15kg. butes,otreiz vairs negribēsi to darīt,un kur nu vēl ēst !

09.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
Motelitis

Ar visu vadu vel veca Riga :DDD

09.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
knife

Man garāžā tieši tāda pati uzparikte, tikai tena vietā ieliku virsmu no elektriskās plītiņas. Pilsētas apstākļos ideāli.

09.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
zhimis

Nu man tens,liekas ka no vecas cepeškrāsns.No 1 līdz 2 kilovatiem.Cik īsti jaudīgs,nepateikšu.Kā jau teicu,visu laiku nav jādarbina,tās pagalītes sāk gruzdēt un atdod labu temperatūru.Lai palielinātu daudzumu,savienoju divas veļas mašīnas,vienu uz otras.Vis notiek.Mobilā kūpinātava.Te viens raud par izmaksām!Nu tad jau ziemassvētki ar bez pīrāgiem!

09.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager