jurciks trofejas

1 trofeja
2 

jurciks albūmi

loriņi
27 bildes
 
citas bildes
8 bildes
 
indigo
16 bildes
 
Pečors
28 bildes
 
Ogres upe
13 bildes
 
mans topiks
12 bildes
 
Vecumnieki
4 bildes
 
Kāla ezers
4 bildes
 
Engure
12 bildes
 
 

loriņi

sardziņi
«
»
 
16.10.09 cl@jurciks
0 Skatījumi 1262
 
sardziņi
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
mirtins

Beigu beigās izskatās ļoti normāli, mani tikai biedē tas smagais gals no drāts. Vai sīku copīti - pacēlienu, tas netraucē reģistrēt. Es iztieku pavisam vienkārši - izduru sardziņa galā caurumu un viss. Atliek tikai nokrāsot galu sarkanu ar melnām svītrām. Pirms tam ar smalku smilšpapīru piedzenu sardziņam plānumu, lai mazās mormiškas spēj noliek. Bet filmu izmantošanu sāku, kad nevarēju lavsānu dabūt. Turklāt lavsāns bieži ir par biezu :D

16.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
jurciks

agrāk no bildēm taisītos pirku veikalā.ne visi varianti patika.bija gan ar durtajiem caurumiem,gan ar gumijas gredzentiņiem,pērlītēm utt.gumijas gredzentiņi mēdza pārplīst.ienāca prātā par stieples riņķīti.iepatikās.tas nelielais svars īpaši netraucē un ļauj agresīvāk uzspēlēt,kad vajag.ziemā pārsvarā trenkāju ašukus.baltās retāk un pārsvarā kaķam.:)lavsānu vienkārši pieskrāpēju ar tapešu nazi.melnie sardziņi uz baltā fona man ļoti patīk.arī filmas nav vienāda biezuma.

16.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
GatisBB

Agrāk arī no rentgena filmām taisīju, un tā kā mana mamma strādā rentgena nodaļā, tad filmas varēju dabūt daž ne dažādās. Vislabākās man likās kompjūtertomogrāfijas un magnētiskās rezonanses bildes - tās ir nedaudz plānākas par parastajām rentgena filmām. Bet tad sāku izmantot bungu plēves. Materiāls galvas tiesu labāks - pat ja salokās, var iztaisnot tā, ka neredz locījuma vietu. Taisīšanas process ir mats matā tāds pats, tikai metāla cilpiņas vietā galā urbju caurumiņu, bet tā jau ir gaumes lieta. Un lai stiprinātu pie makšķerītes, es izmantoju gabaliņos sagriestu krievu svečvadu.

19.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
Hooked

Ja ir vēlēšanās,stieples cilpiņas vietā var izmantot resnu makšķerauklu.

25.10.09 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager