machinjsh trofejas

machinjsh albūmi

puikiņi
5 bildes
 
Peipsi Jarve
10 bildes
 
Ļurbiņas
7 bildes
 
Velce!
3 bildes
 
fidercope
27 bildes
 
lielākās
2 bildes
 
Lielupe
2 bildes
 
Zandarts
1 bilde
 
vimbas
6 bildes
 
peipus
4 bildes
 
ašuki!
10 bildes
 
lielupe 6200
4 bildes
 

Velce svētku noskaņās

pārsteigums
«
»
 
18.11.09 cl@machinjsh
4 Skatījumi 1560
 
pārsteigums
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
roberto@22

labs raaviens bijis,,,,

18.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
dimon_84

blin tas negaiditi bija,vai ne?nevaru pat iedomaties.tas labs loms apsveicu.10

18.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins

man tiešām nav žēl, bet es savā albumā neliktu aizcemmerētu zivi. Un ja godīgi, visticamāk palaistu vaļā. Es nesaku, ka esmu labāks par tevi:)) Iespējams, pat sliktāks un iespējams esmu daudz vairāk posta nodarījis savā dzīvē. Bet, ņemot vērā, ka bilde ielikta publiskā portālā, es paužu savu viedokli :))

18.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
bream_master

tur kur brekši ziemos, tur ari bus lielas lidakas

18.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

mirtins

ja godiigi es sitaj lietaa neko nosodoshu nesaskatu, ja cilveeks meetaa vobleri un aizker to breksi, es domaaju ka tur nekas slikts nav, tas ir izdariits nejaushi, un vins jau nemaataa svinu ar 3 trizuburu aakiem.

19.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
Rafaela

Skaists breksītis,neņem vērā skaudīgos :)))

Te jau to piekopj, ja nevar pats neko tad noliek pārējos,Tu tomēr esi vis labākais un godīgākais makšķernieks, un mani par tādu esi izmācījis,PALDIES!

19.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
kukijs

Piekriitu tomiks2006,ari es esmu dzirdejis par tiem trisžubuniekiem:@,bet šis ir godigi pieķēries breksēns-labs!:)

19.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins

Nav jau brīnums, ka mūsu valstī cilvēki vai nu vispār neiet uz vēlēšanām, vai arī ievēl politiķus, kurus pēc tam saukā dažādos sliktos vārdos. Tas ir tādēļ, ka cilvēki vispār nefiltrē neko:) Man ļoti žēl, bet ja visi kuri metās aizstāvēt brekša ķērāju, būtu palasījuši kārtīgi to, ko es uzrakstīju, tad varbūt aizdomātos, ka es nevienā vārdā nepārmetu to, ka un kā breksis tika noķerts. Tiešām ir tik grūti saprast atšķirību? Cilvēki mīļie - nav runa par to, kā tas breksis ir noķerts... runa ir par to, vai ar šādi noķertu zivi ir jālielās. Kas notiek šajā pasaulē... vai tiešām jums šķiet, ka man vajadzētu likt portālā bildi ar notriektu stirnu? Nekā nelikumīga, bet vai ar to jālielās? Aizķert zivi aiz sāna, astes, galvas... da aci izraut... jebkuram var gadīties un ja bieži makšķerē, tad tā arī notiek... runa ir par procesu, kas saucas - ielikt bildi publiskā portālā... tikai un vienīgi... umņiki... variet tālāk lamāties kā gribat... man jau mute sausa ... visu cieņu konkrētajam makšķerniekam, paskatījos viņa galeriju. Es ar viņu krāniņiem mērīties neietu:)) Bet vēlreiz piebildīšu... es aizcemmerētas zivis bildēs nerādītu:)) Ne asakas visiem!

19.11.09 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager