markuss999 trofejas

markuss999 albūmi

 
 
 
Asarēni
10 bildes
 
Ziemas cope
10 bildes
 
 
 
Līdacēns
2 bildes
 

Asarēni

Ar čomu izrāvāmies no Rīgas uz pāris stundām...
«
»
 
15.12.10 cl@markuss999
0 Skatījumi 1919
 
Nomizotie pannai, iztīrītie katlam.
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
Dzeerve

Slinkums lasīt bet paskaidro kā tu ''nomizo''(novelc ādu) asarim?

15.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
markuss999

Nogriez muguru (sākot no astes), pārgriez vēderu uz astes un galvas pusi, iegriez abās pusēs ādu aiz žaunām un novelc ādu no galvas puses, sākot no muguras daļas. Ja labi iegriezīsi, galva nonāks nost ar visām iekšām, ar vieglu rokas kustību.

15.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
andris56

Killers:):) Man pat nav izdevies normāli filejas izgriezt. 1 puse OK, bet otrā nesanāk.

15.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
markuss999

Asari man arī nav nācies filēt, to 46 centimetrīgo es krāsnī cepu. Līdaku gan baigi labi samācījos filēt.

15.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
basket7

Pag, kā izpaužas tas "nogriež muguru"? Spuru, ja?

15.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
andriskkk

Pavisam vienkārši - tieši aiz galvas - tajā mīkstumā - iedur nazi un gar spuru novelc līdz astei (nazim jābūt mazam un asam), pēc tam no sāna pāris (iegrieztajā šķirbā) reizes pārlaid pāri ar nazi. Līdz ar to gaļa smuki atnāk no ādas. Tad nogriez galvu un izvelc fileju. Nonāk āda + iekšas un nedaudz no gaļas no vēdera. Lai mazāk aizietu zūdībā vēdera daļa, tur arī nedaudz vajag ar nazīti piestrādāt, kad veic ādas novilkšanas procesu. Brutāli, bet efektīvi.

16.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
andriskkk

ā, un iegriešanas procesu veic no abām pusēm.

16.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
markuss999

Tā arī var, kā andriskkk raksta, tikai man šķiet, ka tas ir drusku čakarīgāk.

P.S. Nekādu uzbraucienu andrimkkk. :)

16.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager