cr1ckeT trofejas

1 trofeja
5 

cr1ckeT albūmi

asuki
8 bildes
 
zander
5 bildes
 
se
4 bildes
 
asars
2 bildes
 
zandarts
1 bilde
 
mega abore
3 bildes
 
zander
3 bildes
 
nepaveicas
2 bildes
 

nepaveicas

«
»
 
21.04.11 cl@cr1ckeT
0 Skatījumi 2955
 
licenceta cope pie plavinu hessa taksto neparmetiet
 
[17] Komentāri | dilst | aug
 
cr1ckeT

nosaukums neatbilst paveicas un ka vel :D

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
kimko

Ja tavs godaprāts klusē pēc samaksāšanas, tas jau ir tavā ziņā.

Medniekiem ir bezmaksas atļauja ārpus pilsētas šaut nost nepiesietus suņus vai klaiņojošus kaķus, tikai nepateikšu cik tālu no mājām suns skaitās klaiņojošs. Ir kas izmanto, neskatoties uz to vai ir vai nav kaklasiksna - viss likumīgi.

Interesanti cik mazuļus varēja dot šie zandarti un cik par to licences naudu ielaidīs.

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
Stalis

Piekritu, ko raksti neparmetiet? Vai tad ja kada vieta atlaus kert lidakas visu gadu, tu gaidi ka kads nokers un ieliks bildi un neviens vinam neparmetis? Tad neliec, vienalga kur kerts, esi paradis savu makskernieka personibu..

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
cr1ckeT

wow tas ka es katru gadu braucu 40 km lai tikaim n opirktu licenci un bdabutu kadu zandartu jums akla kas nepatik tad nerakasti ja es maksaju benzinu 10 ls tur atpakal tad jau man nav ko tiekt par 3ls licenci a jus vsp skaudi variet iet na..... es neko nesu parkapis tgaksto es zinu bet jums tik skauz labak nakamreiz nekomen tejat idinu bars

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
Stalis

Neiet runa par parkapsanu, bet gan tavu makskernieka sapratni pret dabu un to ko tu uzrakstiji tas ir kariga galinieka apraksts¬ Ja es samaksaju man tak ir japanem, a tu nepadomaji, ka vini narsto un dos pecnacejus? Vai ari tev tas pofig? Uzraksti tikai normalu atbildi, nevis nolama kadus! KONSTRUKTIVU ATBILDI!

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
cr1ckeT

tikai nakameraiz nebaz publiski stalis jo visi zandartu un citu zivju ikri tur iet boja tas nav paredzams no udens limena katras 30 minustes tas mainas es zinu ko saku tapec jau tur ta licenceta maskeresana ir un ka ar lasiem aun taiminiem pie keguma ko a???

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
kimko

Neskauž, ir žēl, ka pēc tam lejpusē nav zandartu, kuri bija pirms LM ieviešanas. Par to naudu ko samaksāji neielaidīs tik mazuļu cik viņi spēja saražot. Vai tiešām nevarēji pagaidīt kad iznārsto?

Aiz niknuma, ka visiem tas liekas normāli, lai sataisītu bildes ar to ka zivīm ikri vēderā, biju pagājušo svētdien aizbraucis uz Aizkraukli, Hes vaļā, atradu SIA Red Fox veikalu, bet roka necēlās iet iekšā. Padomāju, ka tāpat nevienam neko nepierādīšu, aizbraucu uz mājām.

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

daunu bars kkaads nodirst maak tik. pirmkart jau seit viss ir peec noteikumiem, un otrkart kaada starpiiba kad izvilka? arii izvilkti pirms narsta vini tik un taa nebuutu devushi pecnacejus. kimko ja pats nemaaki kert tad nenoziimee ka nau, pajautaa kaut vai JOHHNYR kaa tur ir ar to situaaciju.

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
GatisRie

Iemacies par zandarta migraciju, ka vini veido savus pecnacejus, PAMACIES!! Zandarti pilni ar ikriem.. Ko tu te mels par skausanu? Ko tu te raksti par naudam, aii,, nav pat verts te pirkstiem adu deldet uz klaviaturu.. Bet iesaku pamacities, ka zandarti Narsto!!

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
kimko

Tad kāpēc liegums zem HES ir vispār? Atceļam liegumu zem hesiem un visi varēs iet ķert zivis kuru ikri aiziet bojā.

Sanāk, ka naudu pelna par neko, ar to, ka izbīdījuši sev atļauju pārdot atļaujas?

Kāpēc tie paši noteikumi samus saudzē? To ikri ar taču aiziet bojā. (p.s. samus tagad var uz gruntsmakšķeri noķert, zandartu nav)

Pašam neliekas jocīgi, ka viena ezera krastā ķert zivis lieguma laikā var un tas pēc zinātnieku domām neatstāj iepaidu uz pārējo ezeru.

Likuma acīs tu neesi neko pārkāpis, vides inspektors pārmest tev neko nevar. Ir ētika, kas nepakļaujas likumiem, vienas paprasīs kāpēc tik maz, cits kāpēc neatlaidi.

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
kimko

tomels

agrāk jūlijā, augustā ķeguma ūdenskrātuves krastos varēja redzēt ugunskurus, tagad to vairs nav (vai pēc Jūsu valodas nau) ... pie pilsdrupām brekšotāji palikuši

noķert var, tikai, ja agrāk zandarti bija visur, tagad tos ar laivu jāmeklē

saprotu ka visi kas zivis laiž vaļā ir pī ... labosimies, apsolam

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
ivo
ivo :

Labi zandarti galvenais garsiigi ! cr1ckets vainiigs kad nokeera ha.... labaak izsakiet komentus kad runa iet par tiikliniekiem jo es neredzu tur maliku nolamaasanu kapeec ? ah varbuut tiikli neko iipasu nenodara hee... moska arii tik nezkapeec SDaugavaa nupat saak atkopties karuusu copes peec iepriekseejo gadu maliku sances beidzot ceru buus ko copeet jo vecie insp. izmesti un jaunie labi straadaa tapeec NU NELIEKAT TIIKLUS SD. es pirmais zvaniisu 112

21.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

par tiem ugunskuriem nezinu, tikai dazas reizes esmu copeejis tai keguma udenskratuvee. kaapeec zivju atlaideeji pī...? es taa esmu teicis? pats lielaako dalu zivis ko nokeru atlaizu. ja jau esi kveels C&R atbalstiitaajs ko tad tev nau nevienas bildes ar zivju atlaisanu utt?

22.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
JOHNNYR

Varu jau uzrakstīt nav grūti.

1) Kārt ar katru gadu Daugavā zivju paliek vairāk, nu ja piemēram salīdzina 2000 - 2011 gadu periodu.

2) Kārt zinātnieku atzinums ir ka zandarti, līdakas un citas zivis šajā vietā nenārsto, nezinu cik tie duraki bija izdzēruši, bet tāds nolikums ir.

3) Kārt, cik cilvēks var noķert ar makšķeri? Nu cik? 100 zandartus pa gadu, tas būtu maksimums, ja šo skaitu pareizina ar 1000, tad sanāk 100 000, bet nenoķer tik daudz un priekš Daugavas arī šāds skaitlis neko neietekmētu, taču maliķis pareizā vietā, var uzreiz paņemt tonnu, tāpat kā HES līmeņa svārstības vēlāk pavasarī katru dienu paņems tonnām zivju un miljardiem ikru un jūs strīdaties par 2 zandartiem?

22.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
JOHNNYR

Un vispār Daugavu, nu vismaz šo posmu sāk piemeklēt Peipusa liktenis, milzīga zandartu pārprodukcija, kopumā zandartu ir vairāk kā jebkad tikai izmērs neiepriecina

22.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
kimko

Pievienojos tajā lietā, ka cr1ckeT nodara mazāk ļaunumu dabai nekā maluzvejnieki.

22.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
copmanis161

JOHNNYR ES TEV PILNIGI PIEKRITU zandartu populacija ir diezgan traki degradejusies es nepricizesu zem kura daugavas hesa bet zem si hesa nav problemu ja ir udens nakti nokert 30 un vairak zanderu no kuriem labi ja 5 ir mera tas nav normali

15.06.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager