Ezeri

04.07.11 cl@Vairis30
0 Skatījumi 1691
 
Engures ezera 1.laivu bāzes izcenojums
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
Dzilezers

Jā, nu katram sava cenu un iespēju politika, mēs saviem klientiem laivas tīrīt neliekam un par stāvvietu maksu neprasām. Bet kā diez saprast to, ka pēc medībām laivas jānodod tādas un tādas, bet medīt ar harpūnām aizliegts? Ir vēl kāds zemūdens medību veids?

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Kupejnieks

Absolūts sviests, ja ne vairāk ...!

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
epox59

16.laši par diennakti ,ieskaitot autiņš pie vietas un izmazgāt laivu pēc copes , tas ir tikai normāli .

Ja neesi cūcīgs tad , kas tur ko mazgāt !

-ja otrādi , tad nafig , man tavi sūdi jāvāc .

Tad kāds tur sviests !!!

Zemūdens zveja ar foto , kāda vaina .. :)

-labi ,ka ezera saimnieki ir tik tālredzīgi , ka šo ''zvejas ''veidu aizlieguši !

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Dzilezers

Nevar būt, ka tās ir domātas fotomedības!? Kaut kā neloģiski tad tās dēvēt vienkārši par medībām. Starp citu, arī mēs šo zvejas veidu šķiet neieviesīsim, kaut nolikums jau ir gatavs, tik jāsaskaņo, nevaru es pieņemt kā tas būs, ka kāds tur nirs un tā vienkārši apšaus visas mūsu lielās līdakas, karpas, līņus un pārējos.

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
epox59

Dzilezers > ..tās foto medības bija domāts ,kā alternatīva medībām ar harpūnu , gan tikai tīri teorētiksi... :)

-bet tas ,ka būs tas ko minēji teikuma beigās ir tīri praktiski..... , it sevišķi tik mazā lai arī dziļā ,kā no bildes var spriest , ezerā .

Tā kā pirms pieņemt šo lēmumu apdomā labi , bet klientu -copmaņu būs vairāk , ja zinās , ka zemūdens medības ezerā nenotiek , tas nu ir fakts.. :) !!!

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Dzilezers

To epox59: Hehe, jā, man ir radies iespaids, ka nirējiem ar to nebūtu gana! :) Un jā 32 ha nav nemaz tik daudz, tur tev taisnība, bet ezers ir bagāts, tikai kā daži saka - sarežģīts, bet ja izdodas tā mīklas atminēt, bez lomiem kungi un dāmas nepaliek gandrīz nekad.

Nav jau pie mums tādas medības līdz šim nekad notikušas, kas to lai zina, kā tas ietekmētu copmaņu skaitu. Man ir gana liela pārliecība, ka to manu zivi tāpat neviens cits nenoķers, līdzīgi ir ar sēņošanu! :) Vakar palasīju copes lietu vēžu forumu un man dūša apskrējās izlasot, ka Zvirgzda ezerā nirēji ir ķeksējuši dienā pa tūkstots vēžiem, kā rezultātā tagad ezers tukšs, negribu tā.

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
marti

manupraat cennjiks pa lielu :(

bet ja ir pieprasiijums, tad neko dariit. jaapelna ir.

mani gan aizvakar saruugtinaaja lielais tiiklu skaits engures ezeraa. plashums iepretim ornitologiem bija noseets ar tiikliem. cerams, ka nekljuudos, bet kaadi 7 tiikli, katrs pa 100m krustu shkjeersu. domaaju, ka tur ir lielaaki zaudeejumi nekaa no zemuudens mednieka :( vienam no tiikliem karaajaas klaat licences, paareejiem nekas.

04.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager