Bleiers trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Bleiers albūmi

Dažādi
58 bildes
 
 

Sirdslieta kopš sevi atceros!

Šis tas par forelēm un dzīvi pie upes ........
15.11.11 cl@Bleiers
0 Skatījumi 1931
 
Sviestā !14.augusts 2011. Pirms miniextrēma...(laix bija ierobežots 5st) pa upes senleju (vietu,kas ir dziļā gravā[pat LMT neķer],reālos brikšņos un bebrulājā...... briežu,mežacūku ielenkumā,kur tiem vienīgais patvērums no laukiem,visu laiku dzird brakšķus -surķus pat manīju)... uz turieni aizveda,pēc visa tripa devos vēl 13km līdz bāzei ar kājām......TAS bija to vērts,noteikti atkārtošu to posmu un urbšu vēl dziļāk.
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
Bleiers

P.S.Kājās tika vilktas hidras zeķes ar apaviem - tākā nedomājiet,ka visi nav mājās :)

15.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Posms ir tiešām sarežģīts - ir jāmočī uz pusotru sutku(ar načovku)pavisam noteikti,jo uz priekšu iet baigi lēni.........5st. apm.1,5km pa taisno.

15.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

a gjeerbies kaa lai neizzmirktu un naktii nenosaltu?

16.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Viss,kas slapjš izžūst pie ugunskura.Bet vienmēr jau drēgns ir,kad esi izmircis.Extrēmā ar to jārēķinās .

16.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Ja dodos uz pusotru dienu,tad vienmēr līdzi ir ūdensnecaurlaidīga jaka - ne mugursomā,bet mugurā.Esmu Vaidavas extrēmā gulējis zem atklātām debesīm lietus laikā-nelīdu zem kokiem,lai būtu ko atcerēties.Lietus sit sejā,bet tu stiprini ticību ar to,ka lietus nevar līt mūžīgi.Biju atlaidies uz sagatavotas virsmas,uz muguras,necaurlaidīgā jakā,viduklim un kājām pa virsu follija (tā,kurai jābūt aptieciņā)var iegādāties aptiekā,maz vietas aizņem-starpcitu reāla štelle!

16.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

traks esi gan :) man jau ar patīk regulāri taisīt 2dienniekus(pa retam ar 3dien) pa foreļupēm, noejot bez pārbraucieniem ar mašiņu savus 20-30km, nakšņojot pie ugunskura bez telts. Bet ne jau ar basām kājām :)))

16.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Sulla,visu pareizi saprati:Kad auxts lienu hidrotērpā[jo biezāks,jo labāk,bet vasara būs biezajā "ziemas"karsti-vajadzēs taisīt ņurkas :)](bet mīnus tāds,ka nav jau priekš staigāšanas viņš domāts,bet gan niršanai -saberzīs kājas "staklē"pēc kāda laiciņa tā,ka maz nelixies-protams,ja extrēms uz ilgāku laiku iet,tad arī tāpat saberž bez hidras,[[ja sutkām pa ūdeni turpu šurpu šturmē]]-velku atiecīgu veļu un arī ir bijis tā,ka otrās dienas vakarā ir jāmauc pa pliko zem tērpa),kaut arī esmu močijis arī pa 6ām stundām hidrā...līdz vienam brīdim:)(plusi tādi,ka jūties kā ūdrs - kā anfībija un ķermenis saglabā savu temperatūru,bišķi ceļ uz augšu-atvieglo pārvarēt zemūdens šķēršļus,drēbes pa virsu,lai neuzplēš-cik nav lupatas nomainītas,ir bilde galerejā,kur ar izoleni aptinis kāju es,bet pēc pēdējā extrēma abi stari kombinzonam lupatās!).Kad jūtu,ka var nevilkt tērpu[+-vasara],protams velku tikai hidrozeķes (silti un nekad neberž,kaut visu dienu vazājies) - atsevišķs stāsts par apaviem-varjau ar hidras zābakiem(tiem,kuriem pleznās iekšā brien),bet ideālākais būtu ar filca zoli "mušiņotāju"spec.apavi-,taču lieki piebilst lieko svaru,ja runa neiet par 5-6 st.(cik nav pārpūlētas locītavas un saites jātas agrāk zābīšos dragājot pa apiņiem un entajām barjerām-kilometriem klibots,vai ir bijis ,ka 6km sastiepto kāju velku pa zemi līdz!)tāpēc velku zeķēm (ar zeķēm vien dursies akmeņi pēdās)pa virsu vieglās gumijenes(ir doma ar filci apgreidot,bet tas tā).

P.S.ēxtrēmos (priekš nakšņošanas)līdzi mugursomā ņemu vilnas zeķes. nu tas īsumā:)

16.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager