BIOR atbilde ZM

23.12.2011 BOIR atbilde ZM, atbilde kalpo par pamatu iesniegt grozījumus Zvejniecības likumā, ar kuriem tiek atjaunota rūpnieciskā vadu zveja iekšējos ūdeņos.
«
»
 
24.03.12 cl@Zvaigzne
0 Skatījumi 738
 
Vēstules 1.lapa no 2. (Blogam: Vilks neēdis, kaza dzīva)
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
imations

Vis tāpat ir skaidrs - būs vadu zveja šitajās peļķēs. Normatīvie akti neparedz šķirot "mazvērtīgās" un "vērtīgās" zivis vadu zvejas gadījumā. Ja novilks vadu, tad arī savāks visu vērtīgo, kas būs vadā, bet sīko karpveidīgo atlaidīs atpakaļ. Ne jau zivis kādu interesē, jo pašizmaksas priekš karpveidīgiem ir pārāk augstas, bet ES nauda.

Centrāliem bļaustekļiem un demagogiem vajadzētu piedomāt vairāk pie zinātniski pamatota risinājuma (tur līdaku mazuļus ielaist, vai selektīvi kontrolēta murdu zveja) nevis vaidēt, ka vis ir slikti un būs vēl sliktāk, jo vērtējot lietu kustību dabā - BŪS vadu zveja jo mūsu lepnajai, bet mazajai valstiņai ir nepieciešama ES nauda.

25.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
krumujancis

Šeit var teikt tikai vienu, ka ieviešot vadu zveju iekšējos saldūdeņos, var uzskatīt, ka makšķerējamu zivju tajos ūdeņos vairs nebūs. Tāds eksperiments tika izdarīts jau padomju laikos kādā no ezeriem un pāris piegājienu laikā - tas bija tīrs no makšķerējama lieluma zivīm. Mailītes protams vēl bija. Ja to gribam, tad šiem pajoliņiem no BOIR tā arī var pateikt, ja tā ir valdības politika - visu iznīcināt, tad tā arī šīs darbības ir jānoformulē un visiem viss būs saprotams kas darās.

12.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager