valnaans trofejas

1 trofeja
29 

valnaans albūmi

Kas ķeras Latgalē?

18.04.12 cl@valnaans
4 Skatījumi 4873
 
Arī līdakas vēl ir
 
[24] Komentāri | dilst | aug
 
martins_

A mož pietiek līdz maijam šitādas bildes likt? tā jau grūti! :))))

A tā - pa smuko

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
biomasters

Nu vairs jau nav :D

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
gatco2177

labas lidakas :p

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
B0cmanis

krosta mudaks

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nextalfonso

Šitos es neatbalstu. :(

Līdakām liegums!

Pats Ventā noķēru un atlaidu. Saudzē dabu un tās iemītniekus!

Publisks FUI!!!

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Bieži vien sāk likties ka vecās bildes ar līdakām tiek liktas speciāli lieguma laikā,lai cik man saprotams kaitinātu nevērīgus cilvēkus kuri ieraugot aizliegto lomu uzreiz aizmirst par visu uz pasaules un sāk riet viens otram virsū :D Es nez,piemēram es šogad neesmu nekur vēl redzējis tik košas pienenes vai mālēpes :) Turklāt kokiem pumpuri nupat tikai kā sāka nākt vaļā a šinī bildē jau diezgan daudz saļojošu koku. Un ņemot vērā ka tā ir Latgale,kur atšķirībā no Rīgas lielākoties vienmēr laikapstākļi ir nedaudz vēsāki...manuprāt bilde ir veca,tātad riešana un kaukšana ir nepamatota =)

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Vēl ir zināms tas,ka tā brūnā puta,jeb ķīsels kas ir ūdenstilpnes krastā...cik zināms tad šitādi rodas pie siltas temperatūras,putekļiem utt. +pa kuru laiku cilvēks paspēja tā nosauļoties,es i to nepaspēju :D vēl man liekas ka ir bijusi dedzināta zāle jo izteikti vietām tā krasi zāles izmērs palielinās...Nu,kurš man atbildēs? =D

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
juris10

101 %, ka bilde nav veikta šogad.

Tā ka neiespringstiet DIRSĒJI!!!

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
tontons7

Pagājušā vai cita gada maija bilde, nav svarīgi, bet patīk gan licējiem, gan rējējiem, ždjomsss...

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Un ja arī būtu lieguma laikā...zin,man nebūtu nekas pret,pret vietējo cilvēku. Jo ja paskatās uz Latgali kā tādu,tur Tev neskries ziemā klāt un nestums Tevi no Tava veiksmīgā āliņģa un neapurbs 30 deguni Tev apkārt,vasarā neviens Tev nedzīs virsū ar motorlaivu lielo vilni virsū. Latgalē nevienam neskaudīs ka Tu esi noķēris 15Kg līdaku jo tur viņas ir un tikai pateicoties vietējo cilvēku sapratnei. Tikai tapēc tur vēl ir tās zivis. Par Rīgas un ap Rīgas robežām tur nav korunāt. Izbraucot uz copi nemaz nejūti ka Tu atrodies atpūtā (dabā),sajūtas tādas itkā Tevi ieskautu "Getliņi" visapkārt. Ja tie lielie dirsēji sāks braukt uz Latgali,tad tur no tā skaistuma i smakas nepaliks. Vietējie būs bezspēcīgi pret motorlaivām,eholotēm un citām mūsdienīgām fīčām. Tapēc "C"ilvēki,Jums galva šinī dzīvē nav domāta tikai tam,lai bezgaumīgi d*rstu,bet lai Jūs izdarītu kko labu. Galvenais jau ka pašam patīkama sajūta iekšēji. Saved kārtībā savu karmu =D

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
monstrs

Kokiem vēl nav lapu -_- kāds šis gads!

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
cojs
cojs :

skaistas lidakas

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
martins_

Angliski ir lieliska frāze

"Haters must hate..."

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
rolix1970

Bocmanis mudazvons,kaut kāds nexs Bin Ladens arī,es arī ieliktu bildes,bet vai viņi tormozi sapratīs,ka LaTGALĒ plaukst viss 2-3 nedēļas vēlāk,smukas līdakas.

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Arnix333

Fugu! Cepure nost par komentāru!Super!Tomēr ir cilvēki,kuri saprot īsto atpūtu dabā,tai skaitā copi Latgales ezeros.

18.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

.. fugu pozītīvi teikts.. bet copei lieguma laikā nav nekas pozitīvs ne latgalē, ne kurzēmē, nekur! Ir / nav šīs sezona bildes un īstie bildes atrādīšanas mērķi paliks uz autora sirdsapziņas. Esmu daudz copējis latgales ezeros! Jo biežāk braucu uz to galu , jo bēdīgāka aina un saprotama arī vietējo rūgtuma sajūta! Privāts - privātīpašums - aizvien biežāk atrādās zilo ezeru zemē! Izbraucot nepārspīlējot 30 tīklu labirintu - palika bēdīga sajūta airējot skaistajā ezerā... Cilvēkiem tur ir pavisam citas vērtības un mantotās iemaņas arī... un nekas nav pret vietējo censoni, kas tiešām sarūpē sev iztikas līdzeklis un tādam neko nepadarīs, bet izdomāt 30 tīklus salikt.. tā ir bēdu ieleja!

19.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

dzhams: Vot tur jau tā lieta...vietējais neņems vairāk par tik,cik viņam pašam vaig iztikai. Cita runa iet kad ja kāds ir mantojis vai vienkārši ticis pie zemes gabala blakus ūdenskrātuvei. Nedod Dievs tas ir rīdzinieks ar slikto burtu,tad tāda lieta kā dabas vērtības viņam ir pavisam kas sveš. Es pats braucu katru gadu uz Latgali,man tur dzīvo radi un apkārt tuvumā ir tik daudz skaistu ainu un ezeru (vārdiem neaprakstīt to skatu). Un tapēc tik tiešām ir rūgtuma sajūta kad kāds ir iedomājies ka ir cēlāks par visiem ar domu ka tas pieder viņam un tikai viņam...alkatība jedritvai,vot pie kā noved cilvēku kāre pēc naudas un pēc statūta. Stulbi un bēdīgi.

19.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Man tādas domas vislaik galvā grozās. Gadiem ejot jaunāks nepalieku,palieku tikai gudrāks,no vienas puses tas ir labi,no otras puses slikti. Labums ir tāds ka...patiesībā nekāda labuma nav,vienkārši gudram kļūstot saproti ka viss ir korumpēts un visur dominē nauda un vara. Bērns būdams nezināju ka tādas lietas pastāv,kad sāc pieaugt tad sāc saprast reāli kādi cilvēki dzīvo Tev blakus,kam dzīvē priekš lielākajai daļai cilvēku ir vērtība,papīra gabals kurš pēc dabas nemaksā neko,jo nāk no dabas,bet cilvēks par to maksā,cieš un pat nogalina viens otru. Cilvēce ir tādā dirsā,ka drīz jau gaisa nebūs ko elpot. "PRIVĀTĪPAŠUMS" ...varbūt vēl derētu uzraksts privātīpašuma "NESPER KĀJU TĒVU ZEMĒ ŠAUŠU!" Un patiesi,kurš ir vislielākais ienaidnieks cilvēkam...pats cilvēks. Kautvai minot vienkāršu piemēru,kurš uz pasaules vēl stulbāks var būt par cilvēku kurš ir izgudrojis kā pašam sevi nogalināt...uh,skarbi teikts,bet fakts. Agrāk nebija nekādu AIDS sifuki utt...kapēc,tapēc ka viss bija kārtībā un nevienam neauga pirksti no pakaļas,neviens neizdomāja krustot ziloni ar skudru un veicināt apzināti vīrusu mutācijas utt...var saukt un saukt visu pēc kārtas. Cilvēks un zeme-tas ir viens veselums,cilvēks bez zemes nav nekas!

19.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
valnaans

Paskaidrojums. Bildēts ir dažus gadus atpakaļ testējot COPES LIETU Clakin Rap Bildēts kā rezultāta apliecinājums nevis lielīšanās, lai gan pārkāpts nekas nav ne juridiski, ne ētiski. FUGU - kad cilvēks paliek gudrāks un kad - glupāks var apstiprināt, piemēram, IK TESTS NEVIS VIEDOKLIS. Vēl. Visas bildes manā albumāir, un būs no pagātnes, nākotni klipsēt pag. nepr točka

19.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
B0cmanis

Krosta mudak....IQ rakstaas caur "Q"...intelegencija vieteejaa :D

19.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager