vilibalts trofejas

Nav pievienotu trofeju!

vilibalts albūmi

Rokdarbi
12 bildes
 
Lidakas
3 bildes
 

Rokdarbi

Paštaisītie mānekļi
«
»
 
26.07.12 cl@vilibalts
0 Skatījumi 1303
 
Turpinājums iepriekšējai bildei! Pēc gruntēšanas ielīmējam mēlīti, un tālāk brīvā māksla pēc paša ieskatiem. Fugu teiktu, šiem vobleriem trūkst epoksīda sveķu pārklājuma- cietībai. Piekrītu. Bet šie normāli nogruntēti, un krāsojums turas normāli. Nākotnē ar klāšu ar epoksīda sveķiem, vai kādu cietu laku.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
jenots13

Nu ko lai saka,skaisti un meistarigi.Novelu lai ir tik pat zivigi.

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Man arī patīk šie roku darbi! Piebilst gribēju tikai to,ka ja grunts tiek arī uz virsmas kur stiprināsies mēle,tad nu jāpadomā,vai tiešām uz grunts virsējās kārtas mēle turēsies labāk nekā uz masīvā pamata..koks plastmasa vai kas cits. Jo būtībā krāsa kā tāda slodzi netur. Nu tas vairāk attiecas uz to gadījumu ja smags kkas tiek līmēts virsū krāsai-gruntij. Šinī gadījumā nekas trakst nebūs ja tik mēle kkur brangi nedauzīsies.

27.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

vilibalts,es uzreiz varu Tev pateikt kā čomam,nelieto epoksīda sveķus,tas ir nenormāls čakars,jo vismaz manā praksē labi ja uz vienu džerku bija sanācis uzklāt gludi virsū,pēctam viņam rodas spoti-vietas kur nepieķeras un beigās ir plankumains.Tas ir tas trakākais ar epoksīdu,...izmanto lakas,vienreiz nepažēlot kapeiku un nopirkt kārtīgu laku,labas lakas cena sākas no 11Ls.

27.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

vēl ko gribēju piebilst...krieviņi kaimiņvalstī,visus koka mānekļus cenšas piesūcināt ar laku atstājot mānekli vairākas dienas iemērktu lakā. Labā ziņa ir tāda,ka ja būs zivs kodiens koksnē,koksne nesabriedīs,sliktā ziņa ir tāda,ka pēc mērkšanas lakā pēctam māneklim diezgan krietnu laiciņu jāžūst lai pilnībā isžūtu,..un krāsojums nobeigumam...piesūcināšana neatrisina tādu problēmu kā krāsas noēsšanu-kad zivis dragās ar saviem zobiem...tikuntā jāpadomā par cietu virsējo kārtu.

27.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Paldies par padomu! Par mēlēm runājot, es iegriežu griezumu kokā praktiski tik pat platu, kā mēlīte. Ielīmējot turas labi! Neviena mēlīte man nekad nav cietusi, lielākā problēma ar krāsas noturību! Trūkst lakas virskārtas, pie tā tad arī būs jāpiestrādā! Un vēl, ir vajadzīgi grabuļi, šie ir klusie vobleri!

27.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager