Fishermanns trofejas

Fishermanns albūmi

Leona Rotiņi

Leona rotiņu sortiments
22.08.12 cl@Fishermanns
0 Skatījumi 1602
 
Leons izgatavo arī kvalitatIvus šūpiņus forelēm un ne tikai :)
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
raihs

Varbūt vizuļi ir labi,bet tie āķi...Vai tiešām meistars nav savus vizuļus pārbaudījis kaut vai vannā,lai saprastu ka šitie cemmera izmēra āķi pamatīgi čakarē vizuļa spēli.

25.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fishermanns

Raihs

Cik noprotu, tu komentē foto ar šūpiņiem. Varu teikt, ka uz copi iet nevis ar fotogrāfiju, bet ar vizuli. Šūpojošos vizuļus Leons sāka taisīt un ķert uz tiem jau tad, kad daži komentētāji vēl nemaz nebija dzimuši! :)

Tu ieraudzīji bildi, un jau secināji, ka šūpiņiem ir nepareiza izmēra āķi.

Āķu izmērs (to svars) šūpiņu spēli ietekmēt nevar. Var mainīties amplitūda, svārstību biežums ....Var uz šūpiņa uzlikt mazo vienžubura āķi, un uzlikt virsū kembriku vai mušu ...un spēle izmainīsies. Bet tas nenozīmē, ka šūpiņa spēlē kļūs sliktāka!!!

Konkrēta šūpiņa spēles pareizību konkrētā aprīkojumā spēj novērtēt tikai zivs! Šodien tai der tādā spēle, rītdien – cita un parīt pavisam cita....Tas sen ir zināms tiem, kuri ķer zivis nevis ar fotogrāfijām, bet vizuļiem.

Uz Leona šūpojošiem vizuļiem tu neesi ķēris.Tu pat tos vannā nevari novērtēt, jo to tev nav! Bet tomēr tu mēģini pēc fotogrāfijas ”ārstēt slimību kuras nav”...

25.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
raihs

"Āķu izmērs (to svars) šūpiņu spēli ietekmēt nevar.

Var mainīties amplitūda, svārstību biežums ....":)))

Pretruna-un kas gan cits veido vizuļa spēli,ja svārstību apmlitūda un to biežums? :)

Absolūti visi pumaino ķērāji vienmēr ir centušies izmantot max mazus un vieglus āķus,lai atvieglotu vizuļaspēli. Un tu redz pēkšņi saki,ka tas nav aktuāli? Piesien vizuli aukliņā un pavalkā pa vannu,varbūt ieraudzīsi atšķirību,Leon...

25.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fishermanns

Laikam esmu kļudiies rakstot : Bij domats

"Āķu izmērs (to svars) šūpiņu spēli ietekmēt VAR.

Var mainīties amplitūda, svārstību biežums ...."

25.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fishermanns

Raihs

Tu atkal kļūdies, es neesmu Leons un vizuļus taisīt pagaidām vēl nemāku . Bet es ķeru zivis uz viņa mānekļiem , tāpēc daudz zinu par tiem.

Arī savā apgalvojumā par āķiem tu kļūdies. Āķi №10, №8 un №6 nebūs par lielu priekš forelēm, sapaliem, ālantiem, asariem.

Citreiz ir vērts izmantot mazus āķus alatām. Ar šiem pašiem mazajiem šūpiņiem tās pagājušo reiz arī ķēru. Ar pliku āķi šo šūpiņu spēlē ir pārāk aktīva , bet ar kembriku (kā uz foto - optimāla).

Atsevišķos gadījumos ir vērts uzlikt pat āķi ar mušu.

26.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager