Dzelmes karalis!

Iebraucām ar meitu pacopēt, sen nebija būts! Sami ir un vajg tik rakt! Trīs gadus nebiju bijis ar kvoku ūdenī, un viens smukuls trāpījās+......kaut ko piecēlu, bet vecie diegi trrrrrrrrrrr un prom:))))
19.10.12 cl@seedoo
3 Skatījumi 2950
 
tiku pie žuveles(mežene 2kg), meitai škrobe bija jākaļ zinības skolā kamēr es pa ūdeņiem:)) Nu nekas gan jau vēl paspēs:) Bija ar līdaķeļi, bet atpakaļ lai uzaudzē gaļu:))
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
Tonis

Seedoo,

beidz tautu kacināt,laiks jau ziemas murmuļus spodrināt,a Tu vēl vasaras ancugā!

19.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Toni, tas tavā pusē jau ap nulli grozās, bet pie mums siltuma rekordi top:)) Pulēt jau pamazām sāku, nu pagaidām ķimerējos ap sniedzinieku un kamanām, kas tavā galā jauns, kas šoruden Timrā?

19.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Timra vairs nav prātā,tagad uz Ziemeļu pusi skats pavērsies,uz tām sīgām un forelēm prāts nesas...:)Tur jau šodien -4 c.

19.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Nu ko , tad ziemā uz sarkano gaļļļ:)) Pirmdien taisos uz butēm , nez šim meženes āda ar garšo , vai tikai raudu smeķē, bilde tumša, nekad nav būts, kaimiņš te ķer un atnes man uzlikt uz zoba, bet es pie tā nevaru pierast, vajg pašam pamēģināt, varbūt tu esi gudrs un kādu rindiņu pastā iemet:)))

19.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Plika āda droši vien tā nesmeķos,bet filejas gabaliņš kopā ar ādu sagriezts 6-10mm x20mm varētu smeķot.Bet var arī nopirkt garneles un svaigas reņģes.Reņģes arī vari šķērsām sagriezt6-10mm platumā kopā ar skriemeļiem,var griezt arī gar muguru fileju ārā.Principā bute uz apetīti nesūdzas un močī praktiski jebkuru gaļu.Vienīgi ar iemetiena attālumiem var pavariēt un atrast optimālo.Sēdēt un cītīgi skatīties uz kāta galu arī nav īsti vajadzības,it sevišķi vējaina laikā,tāpat grūti copi saredzēt...Ik pēc kādām 10-15 minūtēm gan vajadzētu pārbaudīt un pārmest un ta jau būs...

Ne asakas!

20.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Toni, nu jau taisos uz bodi iepirkties, gribēju bodiniekiem izsludināt konkursu:))) Pirmdien mēģinās, varbūt tā lieta aizies! Labs ir, tad jau uzmetīšu piedzīvojumu rindiņās! Ne asakas!!!

20.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager