Neķītrā Rudens Pēcgarša.

Es ļoti vēlos, lai man noķertos lieklākas bumbas, bet nesanāk. Ak, izpestījiet, jel mani, no šī Lāsta! :)
«
»
 
21.10.12 cl@otinjsh
2 Skatījumi 3354
 
Sagaidu tumsas valstību, tajā vel pamarinējos pāris h, bet tā kā cīgas beigušās, cerības pilieni ar' izsīkuši, paurķējot degunu, dodos uz māju pusi. Uzsvempjos pa piekalnīti augšā, sakrāmēju štrumus, tuliņ ieraušu kādu bairīti, pasēdēšu uz lievenīša un pasapņošu, uzvilks kādu miera pīpi. Bet kas tev deva, pēc 5ām min. saldi krācu. Tā pamanījos novilkt līdz skaidriem rīta 9iem. Pēdējo reizi tik ilgi gulēju, nu, sen. Nolāčoju lējā līdz laipelei, paņēmu tīkliņu, ieskatījos plinderu armijai acīs un iespējamās nākotnes voblas sabira atpakaļ ezerā. Voblas garšīgas, bet makten "sālītas". Neba slinkums ar tām ņemties, bet te bij' viens izšķirošs faktors, ar kuru varu arī maķenīt padalīties: " Kauč kad atpakaļ, saķēru ķuļķeni ar plinderiem un nodomāju savobloties. Sasālīju, noturēju un, labu domu vadīts (lai mušas netiek klāt), izkāru tās garāžā pie katla. Tās ne tikai voncīja 2as nedēļas, bet, ņemot nost, arī izrādījās pinīgi tukšas. No tām nekas nesanāca, kāds tās ir apēdis pirms es to iespēju. Paraustīju plecus un, spļaudoties, izlidināju ādiņas misenē. Pēc kāda laika, kad atvasarai labpatikās paciemoties, garāžas logi bija nosēt nosēti ar skaistām, krāsainām sūdenēm. Nodomāju, ka atvasaras pēc, līdz arī mana sīva norādīja uz nesamērīgi lielo mušu koloniju. Padomāju, tad vel, līdz, zibens ķerts, apjēdzu patieso scenāriju. Vel kaut kur galvā pazib viena aborigēna vārdi, piepilini dažus pilienus etiķa, tas mušām nepatīk un celvākam garšu nemaitā. Ne(ie)klausījos! Ja nu kādam ir mušu deficīts un patiesa velme tās iegūt savā īpašumā, tad esmu gatavs padalīties. Var arī pret polšu. Rakstiet PM." Tikpat foršas sīvas arī Jums novēlot, otinjsh
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
janis.a

otinjhs. Kā vienmēr, uzrakstīts kolosāli. Tev vajadzētu atvērt forumā sadaļu: Otiņa memuāri vai arī izdot copes stāstu krājumu. Es domāju, ka lasītāju netrūktu.

21.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Būšu pieticīgs, un teikšu, ka daudzi tā varētu, + vel ir daudzi, kas labāki copmaņi. Lūk, te tad arī būtu ko nolasīties pa riktīgam!

o. :)

21.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
janis.a

Par to. ka ir labāki copmaņi - varbūt, bet diez vai kāds šeit uzrakstītu par copi tik tēlaini kā tu. Ne asakas un gaidam jaunus aprakstus.

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
avtt
avtt :

Otiņ!

Otiņ?

Otiņ,tak gribi medusmaizi,vai ne!?

Lai tad tiek ar'!Piedevām lai iet arī kāda šļuka piena pie medusmaizes,tā teikt,labs labu nemaitā!

p.s.man lūdzu,57 sūdenes!Abet,lai būtu glīti safasētas iepakojumā!Savādāk,eiropa mūs nesapratīs!:)))

p.s.s.Tu galvenais tik raksti!

Lasītāju netrūks,jei bogu!:)

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Paldies par cienastu. Gards jau ir rītā, kad maz gulēts un daudz ciests! :)

Kā tev tās mušas safasēt? Pa vienai, pa piecām vai visas uzreiz vienā paciņā? Varbūt, tev, ģeld labāk nepāra skaitļi, vai pirmskaitļi?

Un ko dos pretī? Ja dos ko, tad visvairāk priecāšos par putna kakām, bet nodalītas: vienu čupiņu ar gailīša, otru ar vistiņas. Var arī nefasēt, 2004. balsoju "pret" un savu nostāju neesu mainījis. Var tā kā agrāk, ietin avīzītē un būs labi.

Vispār runājot par kakām, tad iz bērnības viens pastāstiņš: Neatceros īsti kurā klasē tas bija, bet kaut kur ap 7o-8o. Visi draudzīgā solī devāmies nodot analīzes uz vietējo poliklīniku. Katram bija uzdevums, kā ciema kukuli, paķert līdzi divas vērtīgas lietas: savu fekāliju, savu urīnu. Nonākot galā, pie kases tipa lodziņa, savas veltes katrs no mums atstāja. Liels bija pārsteigums, kad viens no biedriem, kurš, laikam, nebija tik skops kā mēs visi pārējie, uz letes nolika veselu (rīta vai vakara vairs neatminos) kluci, ietītu vietējā avīzītē.

Lai piedod viņš man tagad, bet rēca netikai skolnieku bataljons, bet arī učene, medmāsu ieskaitot.

Lūk kāds pastāstiņš.

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
avtt
avtt :

:))

Nē nē,tad neko man nevajaga!

Kaut kā tas "avīzīšu" ,zinies,man atsita visu smeķi!

Gan citreiz!

:))

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Ehh, atkal pāršāvu par strīpu.

Nekāds andelmans no manim laikam nesanāks!

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
janis.a

otinj. Mans ieteikums. Ja gribi ko pārdot, tad uztaisi foršu iepakojumu un pieliec gudru instrukciju tādiem maziem maziem burtiņiem(nu tā kā precēm lielveikalos). Gan jau tirdzniecība arī aizies, jo, ja cilvis spēs salasīt, tik un tā neko nesapratīs un preci vis ticamāk nopirks.

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

janis.a: tas jau bij' kā joks komunikācijā ar avtt.

Bet pareizi saki: arī kaku pie nosacījuma, ka skaists iepakojums un veiksmīgs marketings, var veiksmīgi pārdot! :)

o.

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
janis.a

Es domāju, ka īstie copmaņi jokus saprot un paši arī pajoko, sevišķi stāstos par neizvilktajām trofejām. Tikai neuztver to personīgi, jo Tavi gara gabali ir ārpus konkurences un man šķiet, ka es neesmu viens, kas tā domā. Tā ka Otiņ, tikai uz priekšu.

22.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager