edgaa trofejas

Nav pievienotu trofeju!

edgaa albūmi

Misija - Burtnieks

01.12.12 cl@edgaa
7 Skatījumi 1254
 
Šodien pabūts Sirmajā, lai varētu pielikt šai sezonai punktu. Piebraucot pie Burtnieku kanāla paveras bažīgs skats – kanāls aizsalis, kā nekā visu nakti un no rīta -4 grādi, neviena cita iekšā braucēja nav, kas varētu man ceļu izvagot. Divas ekipāžas jau tālēs zilajās. Sazvanos ar Zenitu, vai viņš man ceļu izvagos, jo pats startē no Ezerpriedēm, nolemjam, ka jāmēģina. Sāku pamazām kravāties, jo ledlauzis jau ceļā. Kamēr kravājos ierodas vēl kādas trīs ekipāžas. Tad jau būs viss OK. Viss gatavs, nu var doties ezerā. Laiciņš pa dienu labs, vējš ciešams, sniegs neuzbāzīgs. Zivju koncentrācija eholotā pašvaka, bet šur tur jau ir. Laivas ezerā arī ir, varētu būt no 10 līdz 20 ekipāžām. Gala rezultāts divas līdaciņas – 1.6kg un 1.0kg. Ar patīkamām domām sezonu var noslēgt, vairs jau atlikuši tikai 5 mēneši un tad atkal varēs sākties. Varētu jau sezonu noslēgt rīt, bet vai tas ir vajadzīgs? Laikam jau ka nē. Cik patīkami pēc sezonas noslēgšanas slīd iekšā balzāms kopā ar Labvēlīgo tipu. Priekā
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Spriditis

Priekā.Gaidīsim ko mums katram nesīs nākamā sezona.

01.12.12 Atbildēt | Ziņot 1
bums
bums :

Tāda sajūt ka Tu kaut ko vēl mēģini ar grunteni :DDD

01.12.12 Atbildēt | Ziņot 1
Zenits

:))))DD bij ko lauzt!

02.12.12 Atbildēt | Ziņot 1
advokaats_liidacis

Eh, kā negribas noslēgt šo sezonu, kas bijusi gaužām interesanta, tomēr kā saka Lielbritānijā - karalis ir miris, lai dzīvo karalis! Pārfrāzējot, var teikt sezona ir beigusies, lai dzīvo nākamā sezona!

Paldies Sirmajam par šī gada veltēm. Gaidīsim nākamo. Tāpat sveiciens visiem Sirmā arājiem. Tiekamies uz ledus un maijā:)

02.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
sapalsg

Patīkami lasīt tavu komentāru. Lai veicas ! Tiešām , drīz jau atkal vagosim ūdeņus.

03.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager