ROTO trofejas

ROTO albūmi

ARSENĀLS
33 bildes
 
Raibo lietas
8 bildes
 
Lasis
3 bildes
 
Laivu lietas
6 bildes
 
Zandarti
1 bilde
 
Līdaka
1 bilde
 
Sams
1 bilde
 

ARSENĀLS

28.02.13 cl@ROTO
1 Skatījumi 1250
 
Megabass X - 140 Ātri uzpeldošs 19.5gr Airodinamikai iebūvēts bumbu kanāls. Labi lido. Aktīva, izteikta pa labi, pa kreisi šiverīga spēle, vasaras pilnbrieda gaumē. Tviča vadīšna rezultatīvākā ir bijusi ar garu, līganu iesākumu un ar paātrinātu nobeigumu. Svarīgi padot līdzi auklu un to izgājienu uz sāniem nenoslāpēt. Uzpeld atpakaļgaitā, atliek tikai padot auklu un tādā vīzē viegli no zāļu šķēršļiem iziet. Zīmulīšu kalibrs liek mierā. Der dzļumos līdz 2 m. Šito piekrāsoju jau otrreiz. Ir doma kādam bišķi piebalansēt asti ar volframu, lai der arī līganākai animācijai prikš pasīvākas zivs un nestājas ar galvu tik vertikāli. Par Megabasu mēles lauzšanu un līmēšanu nācies dzidēt vairākkāt. Pašam pagaidām veicies, bet tas varbūt tāpēc, ka šitie no pašiem pirmsākumiem, kad plastmasu lika izturīgāku, pēc skata tādu kā nedaudz pienaini- dūmakaināku. Ir doma mēlītes pamata daļu (virzienā no āķiem) pastiprināt ar līmes slānīti, negaidot Mega trauslās mēles X -stundu.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
falx
falx :

Tas ka vobleris ieņem vertikālu stāvokli ir tieši viņa pienesums nevis zaudējums... manuprāt :)

28.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
ROTO
ROTO :

Doma, ka dažiem X-140 derētu vertikālo stāvokli samazināt, par kādiem grādiem pieciem vai desmit, radās pēc tam, kad ar X-140 apmētātā vietā vairākkārt labi nosrādāja cits Megabasa modelis - Vision Magnum 130 ar svina plāksni zem galvas, dēļ kuras tas ieņēma ~15 grādu lenķi.

28.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
falx
falx :

Tieši tā! Ja vienu dienu strādā horizontāli stāvošs, citu 45 grādos vēl kādu 45 grādos, bet ar aizmuguri augšā, tas ir jāatrod konkrēti tai dienai! Priekš kam pirkt megabass x-140, ja var vision magnum vēl vairāk pielikt svinu un viņš darīs to ko x-140! manuprāt!

28.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

Taa labaa voblera parveidoshana skjiet taada kroploshana ,domaaju ka vinsh peec jeb kada tuuninga zaudee savas iipashiibas speelee..

28.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

es arī skeptiski skatos uz to vobleru uzlabošanu, manuprāt tā tikai sačakarē labu mantu, bet nu tas ir tīri mans viedoklis, darīt jau var kā grib. ,man pašam ir megabass x-140 hot tiger krāsā, krāsa turas ļoti labi un zivi arī ķer, man gan sanāca problēmas ar mēlīti, reiz tēvs pamanijās to nolauzt, nezinu pat kā, uniķis man salaboja (paldies) un spēlē atkal kā vajag. vai zivi ķer labāk, vai sliktāk pārliecināšos no maija. :)

01.03.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager