kaspars71 trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Šis tas no zvejas somas:)

«
»
 
24.04.13 cl@kaspars71
1 Skatījumi 3996
 
DUO Realis Minnow 80SP Izmērs: 80 mm Svars: 4,7 gr. Darba dziļums: 0,5-1,0 m DUO Realis Jerkbait 100SP Izmērs: 100 mm Svars: 14,5 gr. Darba dziļums: 0,8-1,5 m
 
[18] Komentāri | dilst | aug
 
kaspars71

DUO Realis Minnow 80SP

Izmērs: 80 mm

Svars: 4,7 gr.

Darba dziļums: 0,5-1,0 m

DUO Realis Jerkbait 100SP

Izmērs: 100 mm

Svars: 14,5 gr.

Darba dziļums: 0,8-1,5 m

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

taada paliela tev taa zvejas soma

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
PercHHunter

Kolekcionārs, pastmarku vietā voblerus krāj?

Vismaz rezultātus ieliktu, ja šie plastmasas gabali strādā...

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

man ar copes koleegjis taads,tik peerk un peerk,domaa kaut pusi izpeldina:))labi ja 4gb ar ko visu sezonu nopludina

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

Nu skatos ka Kaspars šai lietai pieiet nopietni ;))

Teikšu tā kamēr vobleris mani nav par 100% pārliecinājis ka viņš tiešām strādā dažādos apstākļos, vietās, pie dažādām tehnikām, tikmēr dublikātus nepērku. Ir protams, man diezgan daudz Rigges, Orbit, Pointeri utt. tās saucamās klasikas. Bet pa lielam neredzu jēgu pirkt dublikātus.

Protams, ja Kaspars ir visus šos izpeldinājis, un ir atzinis pr labu esam tad tik uz priekšu :)

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Tā jau parasti ir problēma, ka iegādāts ir vesels arsenāls, bet daļa "neuzrunā" konkrētā momentā, daļa kaut kā nenes laimi u.tml. It kā varētu šo to atstāt mājās un jaunus nepirkt, bet neizdodas. Un tā jau tas notiek lielākajai daļai copmaņu:)

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
kaspars71

Es šoreiz atturēšos komentēt... jo negribas uz stulbiem komentiem stulbi atbildēt.

Galerijas jēga jau ir lai padalītos pieredzē, uzklausītu citu viedokļus par konkrēto mānekli.

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

kaspar neņem galvā :) arsenāls ir pa smuko, un dažādās vietās un dažādos apstākļos būs ko peldināt, rezultāts arī noteikti neizpaliks. pats ar taisos Reali paņemt, ir man iepaticies :)

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

Realis nav ne vainas man gan labāk Jerkbait patīk. Vēl iesaku iemēģināt DUO Tide Minnow, spēle viņam izskatās laba, krievu formuos atsauksmes arī ir cerīgas

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
kaspars71

Tomel da es jau neņemu galvā tos muldētājus un dažādu kompleksu apmierinātājus... Latvijas forumi man personīgi tieši šī iemesla pēc nepatīk jo mēs laikam esam tāda tauta kuriem patīk izgāzt žūlti par citiem un pašam neko nejēdzot mācīt citus...

Tiešī tā ka šie mānekļi ir sagādāti lai dāžādās ūdens tilpnēs būtu ko mētāt. Atminos laiku atpakaļ kad pirmo reizi aizbraucu uz to pašu seklo Babītes ezeru. Un tā kā nebija atbilstošam dziļumam instrumenti zveja pārvērtās murgā... toties labi patīrīju ezeru no zālēm:) Jo nav tak tādu universālu mānekļu kuri der dažādiem dziļumiem.

Man personīgi pagāšgad vobleris Nr. 1 bija DUO Moab 120 tīģera krāsojumā, bet bija dienas ka šis krāsojums nenesa cerētos rezultātus un nomainot to pašu Moab pret citu krāsojumu cope aizgāja. Un nepatīk mētāt dažus voblerus kuri konkrētajā dienā, vietā vienkārši nestrādā... ar to jau cope ir interesanta ka vari paeksperimentēt ar dažādiem mānekļiem un krāsām...

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

Visa cope ir viens liels eksperiments :)

Viss pareizi tavā domu gājienā, tā ka neķer kreņķi. Gaidam sezonas sākumu un tad jau skatamies kā un ar ko labāk ķert!

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
kaspars71

Lielākā daļa vobleru ir pirkti ārpus LV. Un lai dabūtu saldāku cenu ir jāņem noteikts daudzums. Sūtījumam bieži pieslēdzu draugus un copes biedrus. Šos Realis biju uzsūtījis kādus 20 gb. un šie kas bildē ir atlikums kurus esmu atstājis sev, bet varbūt vel kādu notirgošu...

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

Veči apgaismojiet mani kāds. kas ir ar to līdaku liegumu? viens saka to, otrs šito. sazvaniju aldi sāviču viņš teica ka līdz 10 maijam itkā ir liegums, bet spiningot drīkstēs. gribas redzēt kādu oficiālu paziņojumu, lai var saprast. ar atlaišanu problēmu nav, gribas tikai tikt uz ezera.

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

Pilniibaa piekriitu par sho: "da es jau neņemu galvā tos muldētājus un dažādu kompleksu apmierinātājus... Latvijas forumi man personīgi tieši šī iemesla pēc nepatīk jo mēs laikam esam tāda tauta kuriem patīk izgāzt žūlti par citiem un pašam neko nejēdzot mācīt citus... "

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

Te pilns forums ar tadiem daildirseejiem.,kas pashi neko nejeedz ,kaa tikai iebakstiit otram ar pirkstu,aiz skaudiibas ,aiz mazveertiibas kompleksiem vau t.m.l ..

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

Pēc manas saprašanas - līdz 10. maijam nedrīkst paturēt līdakas, spiningot, laivot drīkst. vai to darīt ir katra paša ziņā!

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

jā tā es arī saprotu. braukšu un spiningošu, knapi ar mokām to 1 dabūju brīvu un gribu uz copi. līdakām protams C&R es pēc gaļas nebraucu, un simts punkti viņas tā pat ir iznārstojušas jau tagad. varbūt kaut kur alūksnē vēl nē, bet kurzemes pusē noteikti. lai gan copējot alūksnē, man tur ir lauki, nekad maija sākumā neesmu redzējis līdaku ar ikriem. ir redzētas pat maliķu ķertas jau aprīlī un visas iznārstojušas. tā nu apmēram. veiksmi visiem jaunajā sezonā :)

25.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager