vikisons trofejas

vikisons albūmi

 

Sezona atklāta

Amnestēta :)
«
»
 
29.04.13 cl@vikisons
3 Skatījumi 2210
 
Gan tiksimies vēlreiz :)
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
buratsjs

nu gan tev rokas satveriens.

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
manamejais

Skarbi...

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
perpendikuls

Es ar tāpat darīju, kad sāku copēt :( Pēc tam, kad manis atlaistā alata, stīva aizpeldēja pa straumi, rīkojos savādāk :)

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
ferma22

Pirmkārt apsveicu!

Jautājums cik liels bija, ja gadijumā paspēji nomērīt, bildēs jau izskatās ap 35-40, bet bildes ir bildes

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Bandito

Izskatās, ka ar šo vairs netiksies... :(

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
drambambass

kas pa avotu ?

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
vaivads

no sākuma gribēju rakstīt, kāpēc ir jāliek galerijā tik tizla, stulba un pretīga bilde? bet tad sapratu, ka notikums jau ir noticis un to vairs neatgriezt. tāpēc dārgie forelisti, jaunie censoņi, kuri grib par tādiem kļūt u.c. ņemsim šo foto par mācību, ka nevajag rīkoties ar foreli, ja atlaižam to. atzīšu ,ka arī es savu pirmo mēra foreli stipri samocīju fotografējot to vairākas reizes svelmainā dienā, bet vienmēr esmu centies visu objektīvo un varbūt arī subjektīvo kritiku uzklausīt un ieklausīties, ko tad šie pieredzējušie forelisti ir gribējuši pateikt. tā kā ļoti vēlējos sev atmiņā atstāt foto ar šo skaisto zivi, bet nevēlējos to mocīt, jo kvalitatīvus un skaistus foto savādāk nevar iegūt ar parastu aparatūru, foreļu copei tika iegādāta DSLR kamera. zivis fotografējot tās cenšos neņemt nekad rokās, ātrs foto ūdenī un atlaižam foreli tās stihijā. Lepojos,a ka neesmu 6 gadu laikā, kamēr nodarbojos ar šo sportu, neesmu paturējis nevienu foreli un nav bijusi vajadzība, pateicoties vecajai zive.lv komandai.

Mani šajā sportā saista tikai šīs zivs sportiskums, skaistums un grācija.

Paldies

29.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
vikisons

Rokās foreli turēju iespējami īsāku laiku, tikai atsvabināju no āķa un tiešām ātri nobildēju - necentos nez kādus mākslas foto taisīt, lai skaistāk izskatās, vai arī svērt / mērīt! Uz aci likās nedaudz virs 40 cm, uzreiz sapratu, ka laidīšu vaļā, jo nebija pārāk savainojusies.

Forelei nekas nekait - tā atžirga pēc dažām sekundēm un aizšāvās dziļumā kā bulta.

Saprotu, ka visiem patīk gudri padir.., gan kad vajag, gan kad vienkārši nav ko pateikt. Kā likums lielākie nodi...ji paši nebūt nav nekādi paraugi, kādiem būtu jābūt saudzīgiem makšķerniekiem...

Šī ne tuvu nav man pirmā forele un parasti (mazākas) cenšos atbrīvot nepieskaroties un neizceļot no ūdens, jo īpaši karstajā laikā.

Šoreiz sanāca nedaudz pamocīt zivi, jo biju piebraucis pie upes vien uz brīdi apskatīties līmeni un nenoturējos - uzmetu pāris kontrolmetienus... līdzi nebija ne sačoks, ne knaibles...

Nu, kā ir tā ir, visi no kļūdām mācamies.

Laikam jau kļūda ir arī te likt bildes, jo gandrīz jebkura lietotāja galerijas pilnas ar visādiem uzbraucienu komentāriem...

30.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
vaivads

AR paškritiku ir lielas problēmas. kā var tik gudri dirst visu laiku

30.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Josifs

Šeit foreļbildes TIEŠĀM nevajag ievietot! Ķeram, laižam vaļā, ja gribas kādu apēdam, bet izturamies saudzīgi pret šo skaisto un samērā reto (Latvijā) zivi. Bet liekot šeit foreļbildes var tikai sev garīgo sabojāt, jo ir ļauži, kam šķiet, ka viņiem ir tā vienīgā īstā taisnība!

03.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager