esjauneko trofejas

Nav pievienotu trofeju!

esjauneko albūmi

 
Lielupe
1 bilde
 
 

Lielupe 17.06.

Garums 75 cm, svars 3.5 kg
«
»
 
17.06.13 cl@esjauneko
5 Skatījumi 2148
 
Sveiki! Šorīt tā ap 4iem kopā ar kolēģi devāmies Lielupes ūdeņos. Pirms tam gan aizguļos - nenozvana modinātājs, organisms laikam jau pats juta, ka kaut kas nav kārtībā un neļauj gulēt ilgāk kā 15 minūtes par nolikto laiku. Laiks gandrīz ideāls - pūš vējiņš, ir neliels vilnītis un cope var sākties. Brīdi pamētājuši kādā potenciāli labā vietā, pārceļamies uz nākamo vietu.. Tukšums.. un atkal tukšums..Mainam atkal vietu, iemetu vobleri un palaižu uz velci. Pēc brīža kāts saliecas un jūtu, ka galā ir kaut kas spēcīgs. Zivi ātri dabūju pie laivas, tā uz pavisam nelielu mirkli parādās un dodas atpakaļ ūdenī. "Zandarts," saka mans kolēģis. Lēnām dabūju zivi augšā, tā uzmet baltu sānu un atkal dodas atpakaļ dzelmē. "Nē, zandarts tas nebūs," abi ar kolēģi vienbalsīgi nosecinam. Pa to laiku zivs izdomājusi mainīt taktiku: ļāvusi sevi pievilkt pie laivas, tā metas bēgt zem laivas. Pirmais mēģinājums tai neizdodas, jo ātri vien atgriežu to atpakaļ. Otrais mēģinājums tai nosacīti izdodas-zivs mēģina bēgt zem laivas, spinings ieliecas un.... Neilgi pēc krakšķa pār manām lūpām veļas necenzētā leksika. Nav izturējis Salmo Diamond Saphire otrais posms (par to vēl būs jautājums veikalniekiem). Salūzušais kāts tiek iemests laivā un ar otru roku jau ķeru auklu. Pēc nelielas stīvēšanās zivs tomēr ir dabūta tīkliņā un iecelta laivā. Rezultāts: meža vimba, 75 cm, 3,5 kg (pirmā zivs, kuras foto tiks ievietots copeslietas.lv albumā). Līdz pl 10iem sekoja vēl pāris līdakas, kuras baudīju manu labo garstāvokli un tika amnestētas. Ne asakas!!
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
Alphens.

Nēesi vienīgais kuram saplīsa šis modelis. man pieķēras ap 2 kg līdaka un kāts bija lupatās. Kopš šī brīža salmo kātiem vairs neuzticos. Iesaku shimano.(tā nav reklāma, patiešam labs un izturīgs kāts)

17.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
zhivs

ja vienam modelim brāķis, nevajag norakstīt visu firmu.

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
Alphens.

Induvidāls jautājums. Daudzi no mums naudu nedirš (atvainojos) , lai meklētu kādai firmai izturīgu modeli.

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
ArtursK

mezhenes ar salmo spini chist nav tolka vilkt, kkadas lidakas lidz 3kg vel tur, nejau trofej mezheni

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
esjauneko

Pagaidām nesteidzos Salmo norakstīt - šī ir pirmā reize, kad notiek kas tāds. Gribu aizgādāt kātu uz veikalu, lai veči apskatās, tad redzēs, ko viņi teiks. No kļūdām un brāķa neviens nav pasargāts!!

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
ArtursK

Grafits im-7 pamata visiem medium klases spinjiem lidz 50 ls kategorija, nav starpiba kads brends, vel eksiste karbona- stiklskiedra. tie gan nedaudz izstuigaki

Daudzkas atkarigs no citiem faktoriem, piem ka noreguleta spole, slodze velkot lielu zivi jaregule ar spoles bremzi lai kats pilniba nesaliektos

2) kata sekcija, ja tas ir light, medium-light tad attiecigi nav domats parak lielam zivim un manekljiem

Eksiste specialie modeli salmo kas bus izsturigaki ka parastie 20-30 ls varianti

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Izcila trofejzivs. Vienīg, ka uz velci, tā ir arī milzu veiksme, tas nav mērķtiecīgi iet uz lielo meženi un dabūt. uh. apskaužu ;)

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
hecs7

Nja forša trofeja, 2 gadus atpakaļ Gaujā bija līdzīgi, kad meženes ārdījās, pārbraucām uz citu vietu un ar kātus uz velci iemetām, no sākuma likās ka zaceps, bet tad zaceps sakustejās, vienīgi ārā dabūjām gan krietni veiksmīgāk, paņēma uz sudraba šūpiņa.

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
ArtursK

loti speciga suga, mezhenes. Gauja vel ir pie zvartes iezha kadreiz njema normali

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
ArtursK

ta ari vajag normalu riku shadas vilkt. Gan ari spolisakarigu

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager