Vai tiešām pašvaldībām uzspiež ņemt ūdeņus, kā daži apgalvo... ?

Iesniegums un vēstule.
«
»
 
21.02.14 cl@Zvaigzne
0 Skatījumi 2393
 
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
Akmens_Viesis

Ļoti atbildīgs viedoklis no LPS puses, tieši ņemot vērā to, ka daudzas pašvaldības bez skaidra finansējuma nevēlas minētās darbības uz ūdeņiem veikt. Par ko īsti ir strīds pašlaik, kas tiek atmaskots ar šo dokumentu?

Vajadzētu kādu, kas rūpējas, nevis tikai tur ķepu uz kopīgās vērtības. Finansējumu tam valsts ir nogriezusi, vajag risinājumu. Ko citu vēl šeit var izlasīt?

Faktiski, labākais un saturīgākas secinājums, ko varēja lasīt pēc Buļļupes diskusijām, kad modē bija aprakstīt pie galda sēdošo cilvēku grimases un būvēt teorijas, balstoties uz šo grimašu vērtējumu, uzdodot to par "objektīvu informāciju".

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Par finansējumu nav runāts!!! Vienmēr ir bijis dodiet.

Kas tiek atmaskots, kārtējā tukšvārdība par to ka zvaigzne melo.

No foruma:

Pagaidām LPS lobē lai visu ūdeņi nonāktu pašvaldībām, ir kas LPS atbalsta. (Zvaigzne, 20.februāris 2014, 14:25)

Šis gan ir populisms, pierādījumus studijā, please :)

(V.S.O.P. 20.februāris 2014, 15:27 | citēt | links)

p.s. saturīgākā acu aizmālēšana lai cilvēki neiedziļinātos notiekošajā, īpaši tāpēc ka Rīga tajā brīdī jau labu laiku bija izstājusies no LPS un Rīgas vārdā uztstāties LPS nebija deleģējuma

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Ja reiz patīk piekasīties sīkumiem un secinājumus pārvērst globālos slēdzienos, tad mācoties no melīgiem tušņiem -

Šajā dokumentā neiet runa par "visu ūdeņiem". Tā apgalvot IR populisms, kaut vai tāpēc, ka pastāv privātie ūdeņi un DAP ūdeņi.

Bet kā Zvaigzne apgalvo, LPS gribot pievākt visu.

Ta dā.

PS. LPS viedoklis ir tik sakarīgs, ka pat sen izstājusies Rīga praktiski seko šim viedoklim savā darbībā.

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Ja gadījumā vēl kādam nebija skaidrs, tad ar visiem ūdeņiem ir domāti publiskie ūdeņi, kaut gan esmu pārliecināts, ka šo skaidroju vienam varbūt trim cilvēkiem.

Mācies vien no sevis un VSOP, lietojot "melīgs tusnis" kārtējo reizi demonstrē savu bezspēcību un aprobežotību. Vienreiz jau nolaidos līdz tavam līmenim, ceru ka neatkārtosies.

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

MOSP aizstāvji norāda, ka te visi izņemot pašus melo. Vismaz šis dokuments norāda pretējo-MOSP darboņi nodarbojās ar apzinātu oponentu apmelošanas kampaņu. Un ne tikai šis dokuments ir to vairākkārt pierādijis.

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Urmaas, lūdzu precizē, nevis MOSP, bet V.S.O.P. (Mārtiņš Balodis) un Akmens_Viesis (Andris Grīnbergs), kuri vienkārši izmanto to, ka vairums MOSP biedru nezina ar ko viņi nodarbojas.

Ja MOSP biedri vēlas kaut ko pārstāvēt kvalitatīvi, tad viņiem stipri jāpiedomā pie tā kam viņi uzticējuši sevi pārstāvēt.

Attiecībā uz to ka augstāk minētie kungi piemin MRK, šajā gadījumā kungi vērsušies pret vairākiem biedriem un iepin savos strīdos organizācijas apzināti.

Pārējie var izvērtēt, kāpēc divām personām traucē darboties un izpausties vairākas personas.

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Nu ko vēl? Mēģini paslēpt ka VMK un MOSP atskaitās publiski, par ko regulāri cieš no taviem feniņ-p... mēģinājumiem? Kamēr tu savu darbību līdz šim centies slēpt? Apraudies.

MOSP pilnsapulce bija starp citu lieliska, praktiska, detalizēti informēju biedrus tālāk. Šogad nevajadzēja tērēt laiku tādiem kā tu. Un tāpat gandrīz sešas stundas nostrādājām.

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Kur es esmu apgalvojis, ka VMK vai MOSP neatskaitās par paveikto? Pagājušā gadā man pat blogs sanāca. Savukārt, par sevis paveikto es atskaitos MRK priekšā un VVD priekšā un man tavā priekšā nav jāatskaitās.

Jauki, ka Jums neviens netraucēja strādāt lieliski, praktiski, detalizēti …

p.s. kā veicās ar iepriekšējās - 2013.gada kopsapulces protokola apstiprināšanu un parakstīšanu, kā to paredz MOSP statūti?

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

p.s. tu apgalvoji ka pašvaldībām uzspiež, bloga par VMK paveikto komentāros, kā tas iet kopā ar to kas rakstīts šeit?

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Kaspar. Paldies, ka palaboji. :)

21.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager