Fishermanns trofejas

Fishermanns albūmi

Leona Rotiņi

Leona rotiņu sortiments
24.04.14 cl@Fishermanns
1 Skatījumi 3222
 
Leona rotiņi, vieni no labākiem rotējošiem vizuļīem kas ir nopērkami Latvijā. Ražoti no īstiem materiāliem (Kapars,Misiņš,Melhiors) var pulēt, slīpet vai nu ļaut galīgi nosūbēt. Visi modeļi ir ar laiku pārbaudīti. Negriež auklu, momentāla ieslēgšana,var mainīt āķus, mušas. Modeļi forelēm,alatām,līdakām, asariem u.c. Garantējam plašāko sortimentu Baltijas valstīs. Jauns ši gada sortimenta papildinājums. Un protams"Copeslietu" foruma apmeklētajiem atlaides. :) Veikals "Abordage tackle and accesories" pie Gogoļa/Turgeņeva ielas krustojuma t. 27221104.
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
Bandito

Šodien atkal pārīti iepirku! Nu patīk man viņi! Tik nedaudz jāpabur, lai nezaudētu āķus! Pēc katras zivs/zacepiņa, var attaisīties! :(

24.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Es stieples galu ieliecu, tā lai pats knapi var aiztaisīt un serdi uzmaukt, uz kādu brīdi palīdz.

24.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Iepriekš man topā bija mepiņi, bet nu 2 gadus palietoju arī leoniņus un jāatzīst tiešām ļoti augsta rotēšanas kvalitāte, iepatikās man un zivīm :)

24.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
murdelis

...Labākie rotiņi ir Viktoram Tilčikam!

24.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Bandito

murdeli - un kur tādus apskatīt, dabūt?

25.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fishermanns

2 Bandito

Laikam tikai pie paša Murdeļa

25.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Piekrītu Bandito. Fishermanns savulaik to āķu stiprinājumu pasniedza kā baigo bonusu, bet man tas nekāda prieka nav nesis - tas šiem rotiņiem ir vislielākais mīnuss...

28.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Vincis

Es atkal, kungi, to uzskatu par lielu plusu, jo tās mušas nodilst ātri, sienu savas un viegli lieku atpakaļ. Lietoju Leona rotiņus nu jau ilgu laiku, pirmos vēl pirku, kad Māra (ja nemaldos tas bija Māris) bode atradās nu jau ex Salmo Deglavas vietā. Cik tur gadi... 5, 6 vai vairāk. Nu tad pa šo laiku esmu zaudējis divus āķus vienu uz celma, otru uz zivs, abos gadījumos pats vainīgs. Subjektīvi, bet tomēr domāju, ka izmantoju tos pietiekami bieži, lai paustu savu viedokli. Katram tā pieredze sava, bet rotiņi ir ļoti labi!

28.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Vincis

Starp citu jau atnākot mājās atcerējos vienu video, ko redzēju kādu laiku atpakaļ. Ja nemaldos pats meistars to ir uzņēmis, tieši par āķa noņemšanas sistēmu - www.youtube.com/watch?v=0b4eDnwaRwM

Tur ir redzams, kā tiek aizsargāta plastmasas pērlīte no noslīdēšanas un pat ja tā noslīd tad āķis viegli neiet nost. Jāpiebilst, ka man ir gan jauni, nesen pirkti, gan vecāki Leona vizuļi. Vecākiem tā sistēma bija nedaudz savādāka un stieplīte īsāka, bet arī tad, ja kļūdas pie izvadīšanas neveicu, zivi dabūju.

Labi tas tā, vienkārši atcerējos! Kopumā man ir daudzu meistaru darinājumi, ja runājam par dzelzs šūpiņiem un rotiņiem, patīkami ķert ar tiem un atbalstīt mūsu meistarus! Ne asakas!

28.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager