Fugu trofejas

Fugu albūmi

Copes lietas.

Copei noderīgas lietas.
29.05.14 cl@Fugu
2 Skatījumi 1213
 
Pirms divām dienām biju galīgi izmisis,copes bija nekādas,ja tās vispār var nosaukt par copēm. Un ķēru es jau zināmā vietā,bet acīmredzot laika apstākļi bija dikti netīkami gan man,gan arī pašai zivei...izlēmu paexperimentēt atceroties vecā onkas ieteikumus,nebaidieties eksperimentēt. Zinot arī to,ka pastāv copē tādas lietas arī kā "Dipi" un "Atraktori",nolēmu riskēt. Ķēru ar fīderi,sākumā bez visādām smaržvielām un piedevām...copes nav. Plinti krūmos mest netaisījos un visādiem gadījumiem (vairāk tā kā intereses mākts) nolēmu izmēģināt sekojošu lietu...Izvilku līdzi paņemto gaisa atsvaidzinātāju,kurš paredzēts vainu mājai,vai automašīnai un nolēmu apsmidzināt savu ēsmu pirms metu iekšā. Uzsmidzināju,metiens...ēsma krīt un jau kritiena brīdī cope! Nokrīt uz grunts,barotava nemaz nepaspēj kārtīgi uzņemt ūdeni un izirt kā seko cope,piecirtiens IR! Un tā es turpināju smidzināt uz saviem baltajiem mušu kāpuriem un ķēru kā traks tās raudas,izlēmu paeksperimentēt. Baltie mušu kāpuri bija jau apsūkāti,vispār nekādi,nekustīgi,gandrīz bez "gardumiem" iekšā,kas zivīm patīk,apsmidzināju un vienalga ņēma kā apsēstas,pamēģināju bez apsmidzināšanas,nu jau vairs nebija tas. Un galu galā,kur ir tas noslēpums....Areon Melon,pudelīte kurā ir smaržīgais melones aromāta šķidrums. Tieši raudas uz apsmidzinātu ēsmu ar viņu ņēma kā neēdušas....Nepaguvu lāgā notestēt līdz galam,sagaidīt to mirkli,vai arī kādam lielākam zivelim iepatiksies tāds aroms,bija jau vēls. Bet experiments turpināsies. Un arī Jums iesaku paexperimentēt...pieminēšu arī to,ka tādā veidā zivis nu nekādi neizindēsiet,jo padomājat paši,cik bez tā aromatizatora dabā no cilvēka rokas ūdeņos tiek vēl bīstamākas visai ūdensradībai vielas...akumulatori un daudzas citas lietas...vnk salīdzinot pretstatā...tas ir zero! Tās pašas boilas un dažāda veida barības kurās ir spēcīgi aromāti,Jūs domājat ka tas ir panākts dabīgā,videi draudzīgā veidā,nē! Tad nu lūk,tos kuri grib mūždien kādu apriet...aizdomājaties! Laikam jau pa tālu aizgāju, tēma ir pavisam cita,nebaidieties experimentēt,tas arī ir mans novēlējums.
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
29.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Starpcitu,šitais ir jiftīgs...nāsī un kaklā no neliela attāluma kad izsmidzina cērt kā bite lācim pakaļā :D Tā kā esiet uzmanīgi,nesaelpojaties ja nu izdomājat ko tādu pasākt! :)

29.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
KlaavsK

Interesanti, interesanti. Tam verķim smarža ļoti cērt degunā? Vai arī maiga? Tik pat labi tualetes atsvaidzinātājs arī der. :D

30.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Tualetes atsvaidzinātājs laikam tomēr būs par traku :)

Kaut gan,es nezinu,neesmu mēģinājis 8)

30.05.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager