Fugu trofejas

Fugu albūmi

Paša rokām!

Šis un tas.
22.09.14 cl@Fugu
0 Skatījumi 4499
 
Samazinam spoles svaru,izborējot papildus caurumus...būs laiks,paborēšu vēl. Grams šur tur,tas daudzko dod. Ja paņemam makšķeri bez spoles rokās,jūtam cik tā ir viegla pēc sava svara,kā pieliekam spoli...cita epopeja. Tapēc,ja ir iespēja atvieglot kaut vismaz kko no kopējā svara....tas ir good! :)
 
[19] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
Fugu :

Vēl ir padomā no korķkoka uztaisīt pašam rokturim (rokturi) plastmasas vietā.

22.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
forelzellis

Nosvēri spoli pirms un pēc caumuru urbšanas?

22.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Izurbt caurumus iedomājos zibenīgi,bet ar to svēršanu...nedadomājos :D

Vismaz tagad pirms turpināšu urbties...pasvēršu kāda ir sākotnēji :)

22.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
onkyo

Spoles svaram patiesi nozīme, bet šādi papildus caurumi, kas ir asimetriski nedos nekād būtisku svara ietaupījumu, bet manuprāt radīs tikai disbalansu spoles darbībā.

22.09.14 Atbildēt | Ziņot 1
Fugu
Fugu :

Ja nu radīsies kkāds disbalans,tad es nogriezīšu vispār visu to plauktu nost līdz vietai kur sākas padziļinājuma ārējā mala. Es saprotu,ka plaukta funkcijas ir 1. Pasargāt asi no gružiem,smiltīm....utt.. 2. Lai būtu kur aizkabināt auklu,mēlīte kura atrodas plaukta sānu daļā. Pa lielam tas arī viss. Asij es varu uzmeistarot kko caurulītei līdzīgu,kas no paša uzgriežņa līdz vajadzīgajai vietai,tā lai smilts netiek,ūdens piles arī netiks. Pagaidām ir izurbti tie caurumi teikšu tā,nejūtu disbalansu,iespējams ka ir,bet just nevar.

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Liepajnieks4

Nu nezinu kam tas ir vajadzīgs.

CCCP laikos copējām ar parastām bezinercenēm un bēdu nebija,a tagat te urbās darās kāda tam jēga.

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Janisardiviems

Kur tam visam jeega? Nopeerc kaatu ar korkki un spoli ar caurumiem. Ssitaa jau nu taa kvalitaate dikti beediiga.

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
derexx

Ko var ņemties ar to vieglumu visam pamatā ir jābūt balansam, nu nevar 2,7 m kātam pielikt 200 g spoli tā pat kā finezai 4000 spoli. Reti kuram kātam balans dabonams ar spoli zem 250g.

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fluxss

Kursh man var paskaidrot, ka var but disbalans stavosham ojektam kas kustas augsha un leja un nav nekadu rotaaciju kustibas ka tikai bridi kad darbojas auklas padosanas bremze zem slodzes bet tad jau kursh tam pieversh uzmanibu ka velk kko un rotacijas apgriezieni tik mazi ka tur vajag kjirurga rokas lai ko sajustu!?!?

Nav jau multiks kur uztisanas kasete rotee aatrumaa!?!?

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Fluxxs...korekti teikts,es arī tik pēctam aizdomājos par to,ka ass negriežas tinot spoli :)

Janisardiviems...da jebko var nopirkt,tikai es neredzu kaifu tanī visā! :) Man patīk pašam kko pačakarēt,iegūstu kkādas iemaņas,varbūt piefiksēju ko jaunu,interesantu darba gaitā. A pie letes kādas tur iemaņas,liec tik ģeņgu na bočku i vsjo izkustvo! :D

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Vienīgais par kuru disbalansu varētu iet runa,tas ir tad,kad spole ir saskaņota ar makšķeri tā,ka tur kkādā vietā turot makšķeri uz pirksta,makšķere stāv līdzsvarā. Bet nu sorry,neesmu es tik pedants :D man nav vajadzīgs ideāli unikāls balans :)

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
uldels

ko jus tur viri balansejat kadreiz ar slotas katu un apallo spoli blieza zivis un bez balansessanas naaca ara griezdamies :)

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Breks

Kāpēc neizurbt zem auklas??? :)

04.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
CORAPALA

ieteiktu tev to špuļju uz virpas uzlikt un novirpot pavisam plāniņas sieniņas,tā ar kādus gramus dabūsi nost.vēl korpusam saurb coķus,vēl vieglāka paliks,bet vislabāk ieteiktu tev aiziet uz sportazāli pakačāt musīšus tad tev nebūs tik grūti noturēt makšķeri i nebūs laika bojāt spoles

25.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

CORAPALA ...iesaku Tev iziet svaigā gaisā,citādi vien liekas,ka Tu te dzīvo! :D

25.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

un vispār,temats sen jau ir novecojis! Copeslietas.lv vispār kā tāds ir akmenslaikmeta "skriptojums" kur viss tiek mests vienā čupā un jaukts jaunais ar veco utt.

25.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
CORAPALA

neiešu es laukā man šodien pohas tā teikt mega pohas,tikai es nevaru sapras vienu tu taisi pēc izskata labus mānekļus droši vien ka arī labi strādā un lomi labi,bet nahuj tu tās spoles drātē,rokas niez,vai esi gudrāks par ražotāju inženieriem,ja uznāk radoša iedvesma taisi mānekļus tas tev labi padodas

25.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Vai esi gudrāks par ražotāju inženieriem....kad es biju mazs puika,man gribējās tādas lietas kā pieaugušiem onkuļiem,labas spoles,labas makšķeres...es to visu nevarēju atļauties. Nu jau vairs neesmu mazs puika,bet ir palikusi interese. Interese par to,cik maximāli daudz var izspiest no nedārgas spoles. Es teiksim esmu pamanījis,ka nejau visi mēs te esam ap 30 un vairāk gadu "jauni" makšķernieki. Ir arī mazie,iespējams viņam arī ir tāda pati interese kā man ar tām spolēm un viņam iespējams kāreiz ir vajadzīgs tāds info ko es varu sniegt saistībā ar spolēm. "Pastāvēs kas mainīsies"...kapēc man būtu jāstāv uz vietas un nemēģināt kko pilnveidot?! Kam tad galu galā no tā visa ir slikti...nevienam! Arī kāds ir rakstījis,ka nesimetriski izurbti caurumi utt,būs disbalans,bet te viens uzreiz atbildēja,kāds nah*er disbalans,ja kasete ir stāvošs objekts ap kuru griežas lociņš un kasetei iespēja ir giezties tikai tad,kad strādā bremze. "Vai esi gudrāks par ražotāju inženieriem"...esmu saprātīgs! Varbūt ir vēl jautājumi?! :)

26.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
CORAPALA

cik es sapratu tad tev ir pie kājas estētiskais spoles stāvoklis,tād jau lai pavisam atvieglotu spoli var ar fuksīti nozāģēt apakšu tā lai paliek tikai vieta kur aukla turas un klipsi,paskaties cik uzreiz gramu nost ne 1.8 bet visi 20 gr.,un nebūs jāurbjas.pie kājas,ka zaudēsi aizsardzības funkciju

26.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager