skutans trofejas

skutans albūmi

zibis
117 bildes
 
Ainavas...
38 bildes
 
Bildes.
117 bildes
 
Štrumi.
64 bildes
 
Jauns Albums
4 bildes
 
Joki:)
65 bildes
 
 

Ainavas...

23.09.14 cl@skutans
14 Skatījumi 6439
 
Tā īsti nebija domāts, lieki taisnoties .Komentāru še nebūs...
 
[21] Komentāri | dilst | aug
 
Akmens_Viesis

Estētiski nobildējot kā šeit, komentāru arī būt nevar ;)

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Eh smuks gan taimis, man skauž, šogad neveicas ar šiem :) Vēl nedēļa laika savākties un kaut ko mainīt!

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
copeetaaja

Wauč,ku skaisti!:))

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Sanders

Tas gan ir labs!

23.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Bilde pa smuko. :)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
holmz

Skaisti :)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Nenocietos gan. Kārtējie dubultstadarti. Ja runa iet tieši par šo bildi, tad dikti dīvaini, ka gandrīz pie tādām pašām vienā citā albūmā cilvēks tiek noriets, bet te wow un cik apburbuļojoši! Man personīgi patīk gan šī, gan tās tās no tā cita albuma un starp viņām ir tikai viena starpība, ka šī nobildēta ar labāku kameru.....

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Abavnieks

Loti liels +++ Parcopi.lv

uzreiz ka ieraudziju ta to pasu nodomaju. bet bail jau te rakstit savu viedokli. noliks jebkura gadijuma.

bet...zivs skaista. apsveicu

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Čaļi, jūs varat domāt, ko gribat, bet nav runa par tehniku. Es varbūt nemācēšu paskaidrot... bet bilžu kadrējumā un noskaņā jūt attieksmi pret zivīm un dabu, to nevar noslēpt :)

Un ja kāds tāpēc jūtas noriets, kā jūs vispār mamma laiž uz ielas vienus.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

parcopi.lv> ja domāja kaprača līķu galeriju, tad dziļi maldies, tas ir pavisam cits gadījums, ļoti smags gadījums, ja forelists vēl arvien mūsdienās atļaujas slaktēt skaistas vaislinieces grēdām, arī virsmērus, un īsi pirms nārsta. Un sāpīgākais ka atpazīsti upes posmus kur notiek.. Es nekad nevienam nebrauktu augumā ja cilvēks paņem 1 zivi sezonā vai pa dažiem gadiem, bet ja kāds dodas uz upi kā uz gaļas bodi, nu atvainojiet..

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Abavnieks

lielaka atskiriba ir taja, kads cilveks ir soc. tiklos un kads vins ir dzive. un to nu nekadi nevar redzet. ne pec bildem, ne pec ka cita.

bail tikt norietam..heh. vairak ka sarkasms bija domats. citreiz jau gribas pasmaidit un paverot cl lietotaju reakciju, kad ieraksta kadu " nepatikamaku" komentaru. pareja laika... slinkums podzinas spaidit...nav verts. SEIT mes visi protam smuki runat un publicet "idealo" sevi. tas ta.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Akmens_Viesis - nu nez. Kaut kā nepārliecina. Paskaidrot ar nemācēsi. Manuprāt tomēr dubultstandarti, vai arī viss slēpjās faktā, ka kvalitatīvāka bilde. Noriets personīgi ar nejūtos. Vienkārši kaut kā nepareizi liekas, vot i nenocietos un uzrakstīju. Domā, Tu sajutīsi bildēs manu attieksmi pret zivīm un dabu, ja es visu laiku bildēšu skaistas bildes, kur zivs vēl ir ūdenī u.t.t., bet patiesībā pēc bildes uzņemšanas tās slaktēšu nost? Domāju, ka nē. Nu kaut kā tā. Manī personīgi tas izraisīja pārdomas un liekas nepareizi.

Sorry bildes autoram par šo diskusiju, bilde skaista loms arī. Bet man personigi šķiet, ka arī liela daļa no tām ļaunā tēla bildēm ir skaistas, tikai kvalitātes pietrūkst.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Abavnieks

aaa. un vel jautajums. neko neparmetu un ta talak. bet intereses pec... zivs tak neizskatas dziva. ( varbut man tikai ta liekas) cik saprotubtad tas ir taims. un cik saprotu tad vinus tak nedrikst nemt/ paturet?!

var kads mani apgaismot ludzu?

bet tiesam ta vienkarsi paskaidrot... bez dusmu lekmem um citam negacijam.

paldies

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Sulla - viss nav tā kā izskatās. Un tas ir vēl viens apstiprinājums tam, ka no bildes neko nevar nolasīt. Tā ir tikai bilde un pirms, vai pēc tās uzņemšanas viss var notikt savādāk, kā mēģināts pateikt bildē. Ir cilvēki, kam patīk citus kaitināt un ir kas uz to uzķeras. Kaut gan uzskati šiem cilvēkiem ir diezgan līdzīgi. Runa ir gan par Kaprača galeriju, gan citām bildēm. Te ir vēl tādas bildes citās galerijās, ka arī izpelnījušās kritiku. Visvairāk te ir runa par to, ka gandrīz identiskas bildes izpelnās diametrāli pretējas reakcijas.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Pastāv arī konteksts. Vai tu skaties dabas skatu, vai darbu no Ādolfa glezniecības studiju gadiem, ir atšķirība, lai gan vizuāli it kā nav.

MN neatbilstošas bildes publiskot nav korekti - bet katru reizi kratīt pirkstu?

Ko pārmest onkulim, kurš divreiz mūžā iekrauj spožo laivā un klusām iras mājup, zinot, ar ko riskē? Tāda ir dzīve :)

Kaprača gadījumā ir vēl viena nianse - kamēr būs tādi kā viņš, legalizēt taimi ir praktiski neiespējami. Teorētiski varētu, bet roka neceļas.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Legalizē vai ne bet reāli nekas nemainīsies, pēdējo reiz inspektoru pie foreļupes esmu sastapis 18 gadus atpakaļ, un arī tas vienā no populārākajām Gaujas pietekām īpaši bieži apmeklētā posmā, kur Lencbergs ērti varēja piebraukt savā baltajā ņivā ;)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
manamejais

Tāds pabeigts Taimis izskatās.... Maizītēs būs labs :)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Vai tad šī zivs būtu no īpaši saudzējamajām. Maksājam par všamo pavairošanu jau vairākus gadus. Bet vēl joprojām šamā mums skaitās tabu. Kārtīgam copmanim būtu grēks tādu nenobaudīt. :)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

Paldies kungi par labajiem vārdiem, bet atklāti sakot šo zivi paņēmu savas nezināšanas dēļ, ko publiski nevēlos paust. Pretējā gadījumā tā protams tiktu saudzīgi atlaista. Katrā ziņā ,lai arī kadi ir noteikumi, tie ir jāievēro.

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
komunists

skutans, nezināji, ka tas ir taimis? domāji, ka līdaka?:)))

25.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager