stilets trofejas

Nav pievienotu trofeju!

stilets albūmi

Gauja
19 bildes
 
 
amur vostok
8 bildes
 
Jūra
2 bildes
 
rokdarbi
2 bildes
 
Daugava
9 bildes
 
ziema!
2 bildes
 
Lielupe
1 bilde
 

gauja, sāpīgi!!!

Pašā Carnikavas centrā, katrāpusē palicis max 10 metri pa sēkli........
«
»
 
05.10.14 cl@stilets
2 Skatījumi 4469
 
 
[17] Komentāri | dilst | aug
 
albis77

vajag izraut visus aaraa

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
martins_riga

Taimins jau saak kaapt. Tagad tur tiikli buus liidz lieguma saakumam.

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
fish_a_man

Whaaat???

Tie ir zvejas tīkli?? Kāda sūda pēc viņi tur mirkst? Visi lielie dabas mīļi un inspektori - nu kur jus tagad esat? Neliekas, ka ja pat mētāt spiningu nevar, tad arī tiklus likt nevar? Visu laiku cīnās par to, lai tās zivis būtu mūsu ūdeņos, attīra upītes, kur viņām nārsot, apkaro maliķus utt.. a tagad vnk ir iedotas licenzes zvejas tīkliem.. psc. Foto autoram vajadzētu Oltem aizsūtit bildi.. kautgan tāpat jau viņš noteikti ir viens no, kurš nosaka tiklot vai nē..

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
fish_a_man

Kurš interesanti ir labāks - šādi zvejnieki vai maliķis kur iemet savu 30 m tīklu un izceļ dažas zivis.. Cik tās zivis naudu ienesis?? 1000 EUro? oj , tipa baigā bagātība.. būtu ļāvuši lai aug viņas tur.. Stulbeņi..

Uztaisi audzētavu un tad tirgo..

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Tie ir nēģu murdi. Nēģi pēc sekasa iet bojā.

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Katru gadu viens un tas pats :) Lai tak ķer ārā tos zivju parazītus, mazāk apskādēs lielās zivis, kā lašus piemēram.

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
stilets

Tie nav nēğu murdi, tas viss ir priekš lašiem, tādi paši kā daugavā. Uz pēdeja likuma pirms jūras ar tāds stāv...

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Gaujas_Plostnieks

Urmaasa k-gs, nu gan zināšanas par nēģiem!? Varbūt tie ir Jūsējie murdi, ja citiem acis te mālējat, mol, ķipa - tak iļi tak sdohnut... ko?!Domājat, ka murds ir pēdējā atdusas vieta tikai nēģu papiem, kas no sirds izpriecājušies? Jūsuprāt, ieeja murdā nedabūjušiem vai pēc grupņika alkstošām sūcējmātītēm, ir liegta? Ko, a?! Filtrējat bazaru? Patiesībā tā ir pusbēda. Igauņi ķer, ēd un visiem pietiek. Lielākā bēda ir tīkli lašu un taimiņu nārsta laikā upju grīvās.Nesen sēdēju pie tām sarkanām bojām uz mērķa zivi - ašuku, žani un bremi, un noķēru - Lielo Žani...! Aiz viņa sekoja 2 citi vīri... :D Septiņos vakarā redzēju, kā jūras zvejas motorlaiva ar mazo koceni tauvā vakarā aizpeld uz jūrj', un no rīta septiņos purkšķina atpakļam. Un vēl piefiksēju, ka plkst. 03:00 uz grīvu brauc vieglā mašīna ar piekabi un ap 05:00 brauc atpakaļ. Var tikai minēt, nafikk otra laiva vajadzīga, piekabe, un ko abi trijatā dara tumsā jūrā... Olte ir mīkstčaulīgs, viņš tik filmējas un žāvē asarus puikas skolotājām... (arī daudz vajag!) Te drīzāk Zveja, vai N-G, tie pa muti uzreiz sados pārkāpējam, tikai tad izsauks inspektorus, vai Stikuts var līdzēt ar biedrības galiem citur. Hu*li rīkot akcijas, ja tas ni*ja nestrādā vai tikai strādā pa pusei?! Neviens negrib, bet vajag...! Vajag ķerties vērsim pie lietas!!!

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Gaujas_Plostnieks

Nu jā, šīs bojas ir priekšpēdējā līkumā, un pēdējā - tās. Nu vot, šorīt viens večuks no priekšpēdējā līkuma jaunajām mājām, viss kamoflāžā, tukšām rokām, ar mazu brūnu kranci, kas drīz atdos pekas, gāja garām, ķipa pastaigā - ne labrīt, ne piedirst, ne paldies, pagāja garām, līdz tiem bērziem (piestātnei), kas nedaudz uz augšu aiz bojām - un mudīgi atpakaļ...! Arī līdzīgā manierē. Ej nu sazini, Ādažu mācības pa kluso izlūko un fiksē kas tuvumā,m vai kā...?! :D

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Plostniek. Es neesmu šīs rūpalas atbalstītājs iekšējos ūdeņos. Man ar šiem verķiem nav nekāda sakara.:)

Ja vēlies ko vairāk par šiem murdiem uzzināt tad aizej pie zvejniekiem. Tie tur netālu ari tusē. Rīta pusē šamos vari satikt savā "bāzē".

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
A....sM

Šie nav nēģu murdi -daži kungi ķer vaisliniekus..... izpētei :)

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
fish_a_man

nu, piemēram, ka tie ir nēģu murdi.. Tur ir speciāla ieeja tikai nēģim vai kā? Manliekas , ja murds ir šķērsojis visu upi, tad tur iet viss iekšā, kas pagadās un īpaši ja tur ir tās sieniņas via kā tur sauc..

Domāju, ka pareizāk būtu, ja nevar spiningot, tad neko nevar uz šo laiku.. lai tad aī zivis tiek kur viņām jātiek.. nevis ... paši ziniet..

05.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
andreiko

Tāda pati herņa jau trešo gadu ir uz priekšu aiz līkuma uz jūras pusi (dzīvoju Gaujā). Kā izgājušogad vietējie smīkņāja - Carnikavā no rokas lasēns esot pārdots 2 Ls kg. It kā jau vajadzētu priekš Biora ikrus noslaukt un palaist vaļā, bet kurš tad uz tādu varoņdarbu ir spējīgs? Man liekas, ka šajā ziņā zvejnieciņi kabina iekšā šāvējiem un dūrējiem...

13.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Linesnapper

abrakadabra

Galīgi neiet kopā.

29.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
lacuks007

jāliek pim... un pēc 1.oktobra ar spini uz Gauju.

30.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
akmens

Tad varētu būt baigais pi...ns.:)))

30.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager