vix trofejas

Nav pievienotu trofeju!

vix albūmi

Asarīši uz vix žibuļiem

«
»
 
27.11.14 cl@vix
6 Skatījumi 2037
 
Pie mums ledus 5cm,mani turēja 110,vidējais asara svars 200
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
mihails

Kamikadze ))))

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
kirdikts

Palasi labāk mācītāja ieteikumu :

Citēju:

Mīļie draugi! Diemžēl ... neizglāba .................. Vēl tikai pirms neilga laika, dažām nedēļām, man kā mācītājam nācās izvadīt vīru, dēlu, tēvu, brāli, kas dzīvību zaudēja Burtniekā. Tā ir neiedomājama tradēģija, sāpe un zaudējums ģimenei. Šorīt saņēmu ziņu, ka aizgājis vēl viens patiešām brīnišķigs un visu cienīts cilvēks pilsētā. Vēl tikai pirms dažām dienām šim cilvēkam svinīgā pasākumā, arī no savas puses, kā dāvanu pasniedzu brīnišķigu romāna veidā rakstītu grāmatu par garīgām un mūžīgām vērtībām ar nosaukumu "Dieva āmurs". Atliek cerēt, ka kaut nedaudz ielasījās, bet ..., protams, tas neglāba cilvēka dzīvību, bet ceru vismaz dvēseli.

Kolēģi makšķernieki! Domāsim par savu drošību, ja ne sevis dēļ, tad varbūt to cilvēku dēļ, kas mūs mīl, tuvinieku dēļ. Pats esmu pirms dažiem gadiem Peipusā traģiski zaudējis vecotēvu, un zinu ko ģimene pārdzīvo šādos brīžos. Tas nav tas pats, kad kāds aiziet vecuma vai ilgstošas slimības dēļ. Šādās reizēs trieciens ir milzīgs, no kura dažkārt visu atlikušo dzīvi tuvinieki nevar atjēgties.

Dievs mums ir devis prātu, lai to lietojot un ar galvu domājot nedarām muļķības. Ja kādam prāta nav, tad Dievs devis apkārt cilvēkus, lai varbūt tajos ieklausāmies. Ja nedomājam un citos neieklausāmies, tad arī varam baudīt sava neprāta augļus, tikai žēl cilvēku, kas paliek ciešot. Lai gan jāpiemin, ka dažreiz neglābj ne prāts, ne citu ieteikumi, jo dzīve ir dzīve un katram savs laiks nolikts, tomēr ar neprātu un neieklausīšanos citos labāk Dievu nekārdināt. Jo savu dzīvi ar to varam tikai saīsināt un aiziet vēl pirms Dieva noliktā laika. Tas nevienam nav labi un svētīgi.

'

Žēl, mūsu vidū bija tiešām brīnišķīgs, jauks, smaidīgs, sabiedrības mīlēts cilvēks. Bija ...

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
vix
vix :

Jums takš tur ir vēl rudens,bet pie mums jau otro nedēļu ziema.Jau aizvakar veči vilka asarus.

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
RedBull

Kur tas būtu pie Jums? :))

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
mastrojani

.."vidējais asara svars 200".... ak šie saldie meli...ddddddddddddddddddd Ne asakas Tev! Un sargi sevi, kamēr ledus dikti plāns.

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Skaidrs,ka tur 4kg.uz ledus nav ar asariem un štrunts pa to,bet asarīši smuki.

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
vix
vix :

Vēl kaut ko.Labais!

27.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
copmansLV

Es ar šodien sezonu atklāju :)

28.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager