Agronkulis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Agronkulis albūmi

SOS
4 bildes
 
makans
1 bilde
 
mantiņas
1 bilde
 

SOS

Dīķim krastā lunka, 10 cm diametrā, izskatās ka kāds ir iemeties uz dzīvi, iestaigāta smuka taciņa, atstājis pēdas kuras nevaru atpazīt, izmeklējos netā, bez rezūltātiem. Jautājums, medniekiem makšķerniekiem, kam pieder tā pēda!? Ja ir kaitnieks, kādi izsvēpēšanas paņēmienus iesakat!
25.01.15 cl@Agronkulis
1 Skatījumi 2784
 
Kas tad viņš ir- kaķis, smīgls vai čupakubra!?
 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
coperis14

Ūdrs tas nav? :D nevar saprast īsti,aizej uz ieroču veikalu apjautajies par lamatām,man personigi paziņa,ar skroteni sedeja un nošaava

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
nitaurietis

Oho!

Nu tā ir Amerikas ūdele par to liecina baltais zodiņš. Ēd zivis, vēžus, putnu mazuļus, vardes un visu pārējo no kā var dabūt gaļu. Medījama visu gadu, jo tā ir Latvijas dabai neraksturīga - introducēta suga, kas vēl pie tam nodara ievērojamus postījumus ūdens tuvumā ligzdojošajiem putniem.

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Zivju bende no Amerikas .. :D

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Voblers234

Es domāju ,ka šeit noderētu kaķene vai arbalets ,kas šauj bultas.

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Varu aizmirst par zivju daudzveidības veidošanu savos dīķos, kur nu vēl stādināt upīti kur bij doma ielaist foreles. Vasarā pie lielā dīķa no brangas karūsas bij palicis pāris asaku un zvīņu, tas lika jau lauzīt galvu par kādu ciemiņu! Peižmiedzot šo ir lielas iespējas ka uzradīsies vietā!

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
nitaurietis

Liec tik lamatas, lai tās stāv visu gadu, raugies tikai, lai kāds runcis neielien! :))

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Tur jau tā lieta ,ir pāris kaķi ,kas tur varētu iekrist, tas kad 1-2 reizes nedēļā tur tikai ierodos apsekot teritoriju!

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Domaataajs

Šitam var uzlikt būri, (dzīvķeramo slazdu) tādu pat kā žurkām, tikai lielāku, tas būs jātaisa pašam, vai jāmeklē meistars. Tajā , ja iekritīs kaķis viņam nekas slikts nebūs, izlaidīsi ārā un viss.

Var arī rāmja lamatas, bet tad tā lai citi netiek klāt.

Te tikai viens links kur var meklēt, bet ja paraksies pa netu, tad arī atradīsi kā uztaisīt pašam.

www.la.lv/ka-izgatavot-lamatas-seskiem/

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Paldies par padomu!

25.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
aranmeiden

zivim toc ta udele manamus postijumus neizdaris,vinai labak patik vistu kutis,pats dzivoju pie udelu fermas jau 30 gadus un suns katru gadu kadas 15 nokoz,bet ar zivim mums vis ir ok,

26.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
nitaurietis

Nu, nu. Varbūt tās fermas ūdeles nebrīvē augušas nejēdz dzīvu zivi noķert, vistu taču vieglāk. Bet manam kaimiņam ūdeļu dēļ krastā bieži vien ir pilns ar lielu zivju zvīņām. Viņš arī reiz redzējis cik ūdele veikli "makšķerē" ielekusi no laipas un principā uzreiz bijusi atpakaļ jau uz laipas ar līnēnu zobos! ;)

26.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
12345snitram

nez manas acis nesaprotu kpc vina traucet varetu vairak par cilveku...kad bus visi malumednieki iznideti un piemeslojums bus zudis tad es to sapratisu... cilveks jau ta iejaucies daba un vel nespej saprast ka vjg partraukt iejaukties....vnk aiztaisi caurumu ciet lai nav kur dzivot vai uzliec kautvai kaku keramburi un aizved kkur citur kkur dzila meza kur nevienam netrauces....dzivos ka vajag pec likuma izdzivo stiprakais

paskaties cik cilveki ir savairojusies un cik iznicina visus dabas krajumus ieskaitot zivis....bet cilvekus jau neviens nesauj nost del ta....ir verts aizdomaties...

27.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager