Bleiers trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Bleiers albūmi

Dažādi
58 bildes
 
 

Pie foreļupes..

21.03.15 cl@Bleiers
0 Skatījumi 2176
 
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
Ruu
Ruu :

Te apakshaa meerinjsh 100 punkti seezh :)

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Šajā vietā valda mandrāža..lejup pa straumi sanesums stiepjās apm 15m..bez logiem..pats velns zin kas tur apakšā mājo..

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

Baroties vinjas naak laukaa seekliitii,tik biezhi bijis ka redzi shaadu sleepniiti un meegjinot piekljuut tuvaak labam metienam iztraucee vinju turpat.Sheit ljoti labi noder peldoshais vobleriits,papludini iekshaa tai biezoknii un pavelc,reakcija buus 100%

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Šai vietai vienmēr cenšos pielīst pa kluso..ir arī izdevies,bet vienmēr kkas noiet greizi-pārsvarā zacepi,kaut dziļums tur pieklājīgs.Esmu arī pludinājis voblerīšus un neatlaidīgi džigojis..pagaidām nekā,bet saprotu,ka jābūt..dziļākā vieta tuvākajā apkārtnē+pefekts slēpnis..Upe,kur apgrozās virsmēri..

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

esi meegjinaajis nomainiit aakjus vobleriitim uz vienzhubura?Zacepu buus mazaak un aakji vjag,lai aakja smaile sanaak uz augshu,var piekjiileet ar pretzaaljniekiem,vareesi vadiit cauri zacepiem

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

:) .. To gan neesmu,bet esmu nogaidījis min 20 un tad atkārtojis neuzkrītoši..Pa lielu gabalu pludinājis,plunkšķinājis un valkājis..ko tik neesmu mēģinājis :D Domāju,ka nav bijis lemts vnk.Un tā katru reizi.Ar grunteni neceļās roka..No otras puses arī nepiekļūt-straume nāk no kārklu apakšām,bet paa vidu kārklu džungļi un mūžīgais sanesums .Esmu tur spraucies ar kārti mērīt dziļumu-gar tālāko krastu virs 1.50m.Gan jau kādu dienu iznāks atrādīt sudraba sānu un uzmetīs mutuli :)

P.S.Ir bijusi doma ar lukturi ienirt..uzmest aci reiz kas tur darās.Varbūt šogad,kad iegādāšos beidzot ūdensizturīgo ekšena kameriņu.Ir doma pafilmēt līdzīgas vietas ar un ne tikai vasarā..

21.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Protams netaisos ienirt ar galiem :D Aizraujos ar zemūdens medībām kādu laiku-zinu ko daru un cik var atļauties..Visu ar prātu,kur nav droši,tur ar kātu un stiprinājumu mēģināšu.Jādomā,ka iekrāsies interesanti video,jo īpaši rudeņos un ziemā..

22.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

tur tikpat labi varētu arī nekā patstāvīgi nebūt. Izskatās ka kārklos savācās visi peldošie mēsli, lēnam samirkst un slīkst lejā.

Viss tas pūstot patērē padaudz skābekli un izdala gāzi. Zivis tur manuprāt patstāvīgi nav, bet var nākt baroties ar visu kas tur dzīvo ūdeni un krīt no kokiem.

a ienirt būtu interesanti :)

22.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

a Tu piejot tai vietai nesteidzies,paseedi,paveero.Forele ljoti labi paarzin savu teritoriju,bet arii barojas diezgan biezhi.Vis vieglaak ir forelei piekljuut,kad smidzina lietutinjsh,uudens virsma virmo liedzot ieraudziit tevi un lietus ieskalo uudenii tik daudz visaadu labumu,reiz biju liecinieks kaa uudenii tika ieskalots vesels skudru puuznis,kas tur bija pa dziireem :)

22.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Man jau arī reizēm liekās,ka ir tākā nomads saka,bet baigi vilinošā vieta.Esmu gaidījis un bijis dienas dažādos laikos..nekā.. Īpaši jau neieciklējos,jo pēc kādiem 200m augstāk sākas nu ļoti interesants posms,kura dēļ es traucos pāris reizes gadā virs 100km no Rīgas vienā virzienā..

22.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager