Sanders trofejas

Sanders albūmi

Cope
37 bildes
 
Forele 2022
3 bildes
 
Ziemas cope
10 bildes
 
2020
10 bildes
 
Sezona 2019
3 bildes
 
2018
12 bildes
 
Bridiens 2017
12 bildes
 
 
 
Trofeja
5 bildes
 
Līņu cope
2 bildes
 

Cope

30.03.15 cl@Sanders
11 Skatījumi 5109
 
Ventas taimiņš
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
cojs
cojs :

izvārtīts pa garšvielām :) tūlīt tu dabūsi :D

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Sorry, bet toč tūliņ dabūs :D

Nu kāda x-a pēc zivi jāvārta pa smiltīm un pērniem smilgu galiem, ja doma to atlaist.

Domāju, kāda Ventas 6niece līdaka šamo noēdīs :D

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Sanders

Eu, nu ko ņemās!?

Ja šamais pats pa krastu griežas kā vilciņš, man viņu pēc tam uz pirti vest, vai?!

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

nu tā jau ir, mazāka izmēra raibie un ja aukla un kāts domāti nopietnākiem kukaiņiem un rezultātā krastā tiek izmesta nenogurdināta spēka pilna zive, sūdi ir jā, ja apakšā gadās akmeņi var arī galvu apdauzīt. Es piemēram spēka pilnas zivis, kuras taisos atlaist, nekad nerauju krastā, ne tikai foreles un raibos, bet arī līdakas, sapalus. Var tak čut iebrist un atbrīvošanu veikt seklūdenī. Pa retam jau gadās dziļāk ierijuši un tad jāoperē krastā, bet ne jau smiltīs mest.. Vienīgais agrā pavasarī ūdens vēl ļoti auksts un tik ātri ādas sēnes neattīstās, cerams izdzīvos.

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Bebrs

Jā, "Bauska" šogad ar raibajiem priecējot

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Sanders

Sulla

Vai Tu spēj pieņmt, ka ir situācjas, kad nevar visu izdarīt ideāli?

Stāvs krasts, uz kura ir grūti nostāvēt... Dziļums, kurā nevar iekāpt nepiesmeļot zābakus... Vidējā āķa visi trīs žuburi lūpā... Mūsu katra fizioloģiskās īpatnības...

Zivs tika atbrīvota maksimāli ātri un saudzīgi, cik nu tas tobrīd bija iespējams. Pārnesta uz seklāku vietu, tā atžirga un aizpeldēja pati nevis tika noskalota pa straumi.

Lai arī kritika ir vietā, tomēr visus pār vienu kārti nevajadzētu mest...

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Slinkais

Varbūt, ja plāno zivi obligāti atlaist, labāk to vispār neķert? Ņefig mocīt tad? Tam taimiņam varbūt vēl prostatu pamasēt, ja jau noķerts. Lai ražīgāk vairojas :D Nu jau galējībās.

Audzē akvārijā zivīti, katru dienu skaties un nečakarē ar āķiem un tā.

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
zverkavis

un šī ir tā slavenā un pareizā ētika? ka CR ir vienīgā godprātīgā rīcība? te jau tā nabaga zivtiņa ir tikai formāli "atlaista" - tikai dēļ bildes soc portālā sava ego apmierināšanai... Diemžēl lielākais vairums NEJĒDZ zivis atlaist, un tad leikulīgi lielās cik viņi ētiski jo nevienu zivi nepatur... Šī nu nosprāgs pavisam drīz, smiltīs apdrāzta, acis aizkaltušas... Nudien, pievienojos viedoklim, ja nejēdz atlaist, tad varbūt nemaz neķer? Sadisti.

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Sanders> es jau neko daudz nekritizēju, saprotu, pašam ar tā ir gadījies, kad tik sāku šīs zivis ķert, tā teikt uztraukums pa lielu, ne tikai zivij :) Kad jau daži desmiti raibie izvilkti tu jau iemācies savaldīgāk izturēties un pat pirms metiena jau izkalkulē kur zivi labāk izvadīt, vai arī cīnoties ar zivi aizvelc to līdz labākai vietai, kur to var paņemt rokās. Lielākā kļūda, ko var redzēt arī neskaitāmos video, ir kad vilcējs pretēji atkāpjas no krasta un aiz auklas to izrauj krastā. Starp cit pēc bilžu exif redzams ka esi ātri rīkojies un nemocījis zivi ar garu fotosesiju, tā ka cepur nost.

30.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
Forelpuikas

Par noķerto zivi respect!

Sander, kam nav gadījies, bet tad jautājums sekojošs:

KĀDA VELLA PĒC LIKT TĀDU NEIZDEVUŠOS KADRU PORTĀLOS?

Nav šeit nekas skaists, izņemot faktu, ka noķeta skaista zivs!

31.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

Kādi mēs visi baisie estēti te saradušies! Es ir beigts... Ko var ņemties?!? Cilvēks noķēris feinu zivi- pats saprot, kas un kā, pa fikso nofočēts(brīdī, kad nekratās)- nedaudz smilšu un zāles uz sāniem- un pēc mirkļa jau atpakaļ ūdenī. Kas vainas? Nav redzams rietošas saules staru atspīdums pār zvīļojošajiem žaunu vākiem ritošajās kristāldzidrā avotūdens lāsēs? Hindu "svēto" govi tik ļoti neucina, kā šeit lašveidīgos. Es saprotu, ka tās ir (nu jau ir) bezmaz ikoniskas zivis, tās jāatbalsta un jāsaudzē, pilnīgi piekrītu, bet cmon! Kopš kura laika ir izdots un valstiskā līmenī apstiprināts superstētiskas apiešanās/fotografēšanās ar zivi kanons? Zivs tika uz zemes, cauri ir- uzreiz jāauro. Daudz vairāk laika tiks patērēts kanoniski riktējoties fotografēšanai, nekā te cilvēks patērēja no izvilkšanas brīža līdz atlaišanai. Es esmu pret zivs ņemšanu aiz acīm, visu radu saimes fočēšanos ar to līdaku un tad pēc 10+ minūtēm mēģina laist vaļā utt, bet ja ņemu- ta ņemu un viss, ja laižu vaļā- fiksi fočējos, viss. Vienkāršas lietas, bet nē, pataisa to par kaut kādu nēsāšanos apkārt kā ar jēlu olu.

P.S. Slinkajam- žetons par prostatas masēšanu!

;DDDDD

P.P.S.Un visas tās runas par zivi-draugu, zivi-ne ēdienu utmlll, - ja padomā ar galvu- pilnīgs "bulšits"! Dikti skaista tāda "draudzība"- ja jau esam draugi, tad kāpēc raujam trakoti asus āķus rīklēs un mutēs zivīm-draugiem, ko???

31.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
osis
osis :

zverkavis,tā nav ego apmierināšana,tā ir,,krāna,, staipīšana.

Paskaties citus viņa albūmus ar zemmēriem,kuri nezin vai ir izdzīvojuši,lai arī tiek atbrīvoti.

Forelpuikas,lūk tev arī atbilde kādēļ tiek liktas tādas bildes iekš portāla.

Nu patīk džekam ar garu,,krānu ,,staigāt,ciemā tač pirmais puisis!!!!

31.03.15 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

zoorastieši pārceļas uz savu portālu, bet īdētāji uz vissirsliktipunktslv

Jāņem vērā ka ne vienmēr ir ideālā situācija un tu vari visu izdarīt pēc "instrukcijas". Straume, slideni vai stāvi krasti utt.

Labi ka tēma ir pacelta un apriesta. Sulla pareizi saka, pavelc baudu garāku un būs labi. Ja labi uzāķējies tāpat nekur nepaliks. Sliktāk ir ja zivs var aiziet čakārņos tad reizēm cita ceļa nav kā celt "svaigu" ārā.

Sanders malacis ka pacēla aktuālu tēmu. Tagad vismaz kāds iemācīsies ko jaunu.

ne asakas

01.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
H20
H20 :

Lai par kaut ko spriestu, tas ir jāpiedzīvo. Lai veicas!

02.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager