Vigulis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Uzlabojam Daiwa Tatula

12.10.15 cl@Vigulis
0 Skatījumi 1870
 
Gatavs- vecie uz galda. Spole iemēģināta, apnika Svētdien Burtniekā līdakas vilkt, ieslīgu eksperimentā, meklējot labāko auklu. Izmēģināju četras auklas, pīto Daiwa tournament 8 1,2PE, fluorokarbonu sunline shooter FC SNIPER 12lb, divas mono- Berkley 0,4 un Seaguar Senshi 15 lb. Seaguar vinnēja- bez pārsteigumiem.
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Fluxss

Esu darijis to pashu tik uz Lews Speed Spool - Boca Gultnjus liku(keramiskie).

Par Seshi piekritu - labs razojums par smiekligu cenu!

12.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
Vigulis

Jā, mani nedaudz sarūgtināja Sunline, ko biju speciāli sūtījis šai spolei. Ļoti slīdīgs, bet,manuprāt, par stīvu- spole iemetienā ir tendēta uz pārskrējienu, jāpieliek vairāk magnētiskās bremzes, kā ar citām auklām, tas iespaido metiena attālumu. Ir lietots Seaguar Inviz X- tas ir labs,mīksts, bet cipars reiz divi.

12.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
Fluxss

Es visu iepriekshejo gadu lietoju Senshi 15lb. Patik ta zila krasa virs udens un auklas mikstums. Riktigi maiga likaas! :D

Sogad man ir Inviz-x 15lb, stivaka par Senshi ir nedaudz bet mikstaka par leto fluriku no Seaguar Red label.

13.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

Ja konkrēti par fļurkām, tad Inviz-X ir mans favorīts. No Sunline lietoju Sniper FC - pietiekami slidīga aukla. Jā, nedaudz pastīva, bet mults ar magnētiskajām bremzēm mierīgi tiek galā - metiens ir tāls un nav bārdas.

Tāpat lietoju Toray Bawo un Excellent - lieliskas fļurkas. Excellent ir tikai mazos ruļļos pa 50m, kas ir labi uz finesse multiem ar seklajām kasetēm.

13.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager