Karlis_K trofejas

1 trofeja
57 

Karlis_K albūmi

Jūra
18 bildes
 
Gauja
11 bildes
 
Mežezeri
1 bilde
 
Manas upes
112 bildes
 
 
Raibie
19 bildes
 
Balda
13 bildes
 
NeCope
16 bildes
 
Iz arhīviem
13 bildes
 

Balda

Šīsvasaras lielais atklājums priekš manis. Daudzus gadus esmu braucis pāri šai lielākajai Maltas pietekai un nepievērsu tai lielu uzmanību. Jo visās trijās vietās kur šoseja Malta-Dagda to šķērso tā ir neizskatīgs aizaudzis grāvis. Nemaz nevarēju iedomāties ka augšteces mežos noslēpusies īsta dabas pērle, cilvēku un arī bebru pavisam neskarts posms. Ar līkumiem, visai lielu kritumu, dziļā gravā, akmeņainu gultni un tik niecīgu aizaugumu kā labai foreļupei. Žēl tikai ka kārtējā kritiski sausā vasara to atstājusi gandrīz bez ūdens. Neko lielāku par mailītēm un akmeņgraužiem nemanīju, tāpēc nolēmu ka mēģināšu paspiningot nākamgad maija sākumā, ceru ūdens tad būs krietni vairāk.
30.06.16 cl@Karlis_K
16 Skatījumi 3416
 
Ap 7 finišēju šajā skaistajā vietā, pāris stundu laikā biju nogājis nedaudz vairāk par 1km. Arī zemāk upei vēl bija daudz skaistu vietu, arī posms kur gultne viscaur izklāta akmeņiem kā bruģis. Bet saule cēlās arvien augstāk un bildēt kļuva arvien grūtāk dēļ saleszaķu raibuma. Vēlreiz šo vietu derētu apciemot pavasarī.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Loshuliganos

Nu ja nav sīko, tad diezin vai tur kas notiek.

30.06.16 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Vispār uz forelēm es nemaz neceru :) diemžēl Maltas baseinā viņas nav. Rēzeknes pietekās ar esmu meklējis, bet nesekmīgi. Lai gan Čečorai pāris posmi visai smuki, strauji ar ļoti lieliem akmeņiem.

30.06.16 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Skaista bilžu galerija!

01.07.16 Atbildēt | Ziņot 2
nomads

pēc bildēm spriežot esi vismaz labi laiku pavadījis :)

01.07.16 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Tā ir, jo vecāks palieku jo mazāku lomu spēlē zivis. Lielāka nozīme skaistai upei, labāk pastaigāju un pabildēju ainaviskas vietas nekā velku atspēries nesmukā aizaugušā upē ar mazu kritumu. Zinu visai tuvu Rīgai ir forelēm bagāta vieta, bet tas upes posms ir tik nesmuks, vasarā totāli aizaudzis, upe gandrīz taisna, krastos tikai krūmi, ka jau sen tur nebraucu. Nav kaifa tādā grāvī mētāt.

01.07.16 Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager