Slinkais trofejas

Slinkais albūmi

VAIŅODE LABĀKIE!!!

06.08.2016 Vaiņodes pagastā norisinājās vietēja mēroga makšķerēšanas sacensības. Vaiņodē ir paši sakarīgākie copmaņi un viņiem aug tādi paši forši dēli. Nokaunieties organizētāji un lohi vietējie copmaņi. Lūk bildes, kas pēc jums kropļiem tur palika.
Nākamreiz garām ejot nesveicināšos, iemetīšu ar akmeni pa galvu.
«
»
 
07.08.16 cl@Slinkais
1 Skatījumi 1696
 
Sveicieni pirmajam, otrajam un trešajam loham! Jūs tur bijāt ne vairāk par 15 cilvēkiem. Līdz ar to redzējāt, ko dara tuvākais un tālākais kaimiņš. Kaut jums mušas piedirstu tos kausus!
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
KaiminshLV

Varēji dot plašāku ieskatu, kas noticis , ja nē , izskatās ,ka vienkārši nevari pārdzīvot, ka kauss nav tavā īpašumā. :)

07.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Slinkais

Kur nu vēl plašāks ieskats, cienītais. Kur nu ko pārdzīvot? Zivju ķeršanas sacensības? :D Buļļa kaķa tas viss - tas sports un tie zelta, un sudraba kilogrami.

Kur nu vēl plašāk?

Tie deģenerāti pat nenojauš, kāpēc tā vieta ir tik tīra. Tā vieta tik tīra, jo viena mīļa, maza, jauka dvēselīte šo vietu ik pa laikam apstaigā un mēslus salasa, un aiznes prom. Un nevienam par to neko neprasa.

Kauss nav mans? Pfffff ... ko trulāku tikai sēmušku grauzējs izspļaus....

08.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
KaiminshLV
KaiminshLV > Slinkais:

Tas nu galīgi nav truli, trula ir tava riešana pretī. Nedomāju ,ka Jūs tas tā aizskars. Šo vajadzēja likt FB , tur to redzēs vairāki.

08.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Slinkais
Slinkais > KaiminshLV:

Nekā personīga. Gan bikiņ aizskāra par to "kauss nav tavs" Jo man personīgi kremt viss, kas par sportu tiek saukts, jo sevišķi attiecībā pret copi :) Garš stāsts un pašam ne līdz galam izprotams.

Esmu uzņēmies milzu risku šādi bļaustoties, bet taisnības vārdā esmu gatavs krist. Dzīve ir pārāk īsa, lai kristu kaunā alumīnija biķera dēļ.

Ar labunakti un lai visiem labs prāts.

08.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager