Sapnis - "Ar Gondoniem Pēc Zivīm"

Šis & Tas par Šo & To.
31.10.16 cl@otinjsh
8 Skatījumi 4757
 
Te nu tāds īsais rezumē, jo vakar spītējot visādām zīmēm, paņēmu un laivu izvilku laukā. Par zīmēm vēlāk, bet turpinājumā neliels storijs. Pirmais vēsturiskais notikums - uz spiningcopi nepaņēmu asaru kātiņu līdz. Tas pēdējo vismaz 3 gadu griezumā. Šausmas!!! Laivā paķēru divpadsmitnieku un īso kastinga kātiņu beibīšjerkiem un 130nieku armijai. Vējš pūš ārprātā, tāpēc grūti visur nostāsties kur gribās. Pašā lejā ekrāns neko labu nerāda, tāpēc pavirzāmies nedaudz augstāk. Tur i bikiņ aizvēju atrodam, gan uz stāvajām kantēm zivju mākoņus ar to sargiem - žanīškungiem. Neko daudz nedomāju un desā lieku 5" gondonu un ar superaizmigušu pravodku uzreiz tieku pie mēra 47ceņi garumā. Slaiks, balts "jūrenieks". Tad nākamajā enkurā + 3cm, bet tāds ar zeltainu nokrāsu un īsts resnulis – “vietējais”, tad viens zemmērs un nākamajā pravodkā, pēc copes piecirtienā pārsitu aukliņu kaučkur pie spoles un paliek man tik kādi +/- 15m operējamas auklas, FAK. Rēķinot copējamo dziļumu, ta provodka tāda maza sanāks . Pārsienos. Trešais enkurs uzreiz atnes vel +10cm uzlabojumu (arī “vietējais”) un tas arī viss. Vel ko pabīdāmies, kaut kādas siļķes piesakās, bet vairs nava nopietni. Bet nu tie knaukšķējieni no viņiem vien ir ko vērts. Duram pīļknābjos. Spēks aizlienē savu raustāmo superkomplektu. Forši raustīt, ja ir ar ko raustīt.  Verņaka točkās pie žabovņika tāda turbīna. Ja enkuru tur, tad copes komforta zona ir d....ā. Tieku pie viena stabīlmēra plusā abiem vel kaut kādi zemmēri. Bīdamies tuvāk grīvai. Pārbrauciena laikā izdomāju iekost, bet viļņi tādi, ka desas no maizītes lec nostī. :) Zemāk ar nekāds medus nava. Lietus, resns ziemelis ap 15m un pierunājamas visādas zaļas švilpastes. Vienā vietā gan enkurs laimīgs Spēkam. Šis tāds nesaprotams šodien kaut kāds un rāda skābu ģīmi. Visu dienu testē lielgumijas pa 9 EUR gabalā. Nu 10"+ likās un te nu dienas zivs viņam, kā pierādījums – TĀS strādā. Smaids pa visu laivu! Pēc tam jau mani joki arī likās smieklīgi un uz jautras nots šo pasākumu beidzām. Saturīgais dienas saturs - kļovs baigi labais. Gandrīz visu ko iemetu ūdenī, zivij mutē iedabūju. Vienvārdsakot - haļavšiks! Trofeju nebija, bet process mmmmmmm cik salds. 3 ēdami žaņi - 47/50/60 ceņi. Visādi foršmēri ļeidaksi. Lielākā spēkam uz kādi 70cm ar nepieklājīgu riepu. Un te nu zīmes jaucot laukā laivu: Piekaramā atslēga ar ko saslēgts motors ir noklājusies pilnībā. Mūķīzers Spēks ar draugu āmuru labi pastrādāja; Airi gandrīz neizjaucami. Bet, zivis ķērās pārāk labi, lai mestu mieru. Lai gan, ja ieskatās laika prognozēs, ta moš i tik traki nava. Vispābā sezona zašibis!!! Paldies Spēkam par idejām un tā. Paldies Vecīt! Es te tā padomāju... Ai, neko! :DDD Novēlu Jums arī līdzīgu šo slimošanu. Murgs kaut kāds..... :D o.
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
martinsgrinb

Otinjsh savā elementā kā vienmēr :)))Loms arī labs,pat ļoti,apsveicu:))Vakariņas būs!?!

31.10.16 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Vakariņas bija! :)

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

fotošops-haļavščiks;)))

31.10.16 Atbildēt | Ziņot 1
otinjsh

Pats to fotožops :D

01.11.16 Atbildēt | Ziņot -1
EdgarRubuli

Kādas ļurbas kratīji uz žani?

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Keitech Shad Impact 5". Krāsu bildē var redzēt. Bet, uzskatu, ka tam nav smāgāka nozīme, lai kaulainais izšķirtos par ēšanu. Manuprāt, vissmagākais ir pasniegšanas veids - spēle.

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
EdgarRubuli
EdgarRubuli > otinjsh:

Par mānekli tev stāsts pareizs. Spēli pareizo atrast vajag..

Tu dropā vai otvodnojs?

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > EdgarRubuli:

Desa. :) Man nepatīk, bet tagad iespēja dabūt lielāku ir tieši caur DS liekas. Vel mazāk patīk atvods, deļ tā, ka nav tiešā kontakta ar mānekli, tāpē to neizmantoju vispār. Ideāli, ja var rukāt jigā, bet nevienmēr tas strādā. o.

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
EdgarRubuli
EdgarRubuli > otinjsh:

Ktkā līdzīgi. Dodoties uz žani vienmēr eju DS, taču te ik pa laikam kāds uzslavē otvodno. Noskatos, ka kaimiņi tuvajos Austrumos bieži lieto pavadu sistēmu vai smagās džiggalvas, lai tiktu dziļumā.

Kas par vodajomu?

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > EdgarRubuli:

Līlupe

01.11.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager