Sapnis - "Ar Gondoniem Pēc Zivīm"

Šis & Tas par Šo & To.
06.11.17 cl@otinjsh
19 Skatījumi 4956
 
Eu, nu, kas i? Uz zvaniem neatbildi, vēstules neraksti, pasta baloži neatgriežas, jo esi apēdis, ko? Pa īstam šis rudens tāds griušs kaut kā liekas kopā. Izņemot lielisko breksības mēnesi, citās frontēs baigie kapi. Liepājas lielasaru verņaku regulāri bojā augstie līmeņi un lielās straumes. Lielupes žanības portālam eņģes ierūsējušas un vaļā neveras. Pēdējos gados, kuri bija raduši no enkura ievilkt pa vairākām normām, tagad no 100 enkuriem pat zivi nevar dabūt. Esat droši, šoziem esesā motorgaidus un alumīnija liellaivas ar jaudīgajiem zirgiem būs nopērkamas par labu naudu. Nu labi, ja ne šogad, tad nākamziem 100 punkti. Man ar tā žanība kaukā pēdējos gados baisi tuva palikusi. Nav bijis man tāda baigā prieka, kad šamais tičī nepārtraukti, bet nu tas kniukšķis pa gondonu ir alkatīgās atkarības vērts. Patiesībā, ja tā padomā, tad tā meklēšana, praktiskā ehobildes analīze un, ja vel izdodas, ir orgasmu vērta. Pirms kāda mēneša ielaidos Lupē ar lielo cerību. Pusdienslaikā jau biju ārā novēmies. Laivu vienā taisnē saskatīju pie 60mit. Kur nostāties nav, visi viens uz otru blisinās, braukā pār auklām. Brrr, fūū! Atgriezos ar nekādu dižo domu pēc 2 nedēļām un pēc nostāstiem pirmajā enkurā jau 3 kontakti ar viņa augstību ŽANI. Pabīdos kādu kilometru uz augšu un savā mīļākajā verņakā bams, bams, bams. Ē, portāls vaļā. Jāķer! Laivu maz, bet laika nav, jo tumšs. Vsjo, nedēļā vienu brīvdienu jāpaņem un jābrauc dzīrēs. Un te nu saņemam pēc nopelniem. Vesela rudens īsā diena čmok čmok aiz vaiga. Bet, pie tā jau pierasts. Neskumstu. Savukārt sestdien, kas pirms dažām dienām, izdodas izspiest pāris rīta h cerību apmierināšanai. Breks stāv 5-8m, bet stāties pēc viņa ir bezrezultatīvi. Nu netičī. Tāpēc meklēju, kur šamais ir ielīdis arī zemāk 10-12m un paskat. Ja gondonu iezieš ar megu, tieku atalgots ar visādiem knapmēriem. Vismaz process ir. Bet visu sabojā mans amatierisms, kad tieku pie dienas copes, kur nezvērs kātā ieblieza ar baisāko niknumu un pārsita sen nepārsieto burkānu. Spļaudījos, lamājos un braucu mā. Bija 5kg+ noteikti.. :) Moš nākamgad? o.
 
[18] Komentāri | dilst | aug
 
cupix

Labāk neraksti..... =) Prieks ka tiec uz copi , bet nu raksts vienkārši burtu un zilbju salasījums.

06.11.17 Atbildēt | Ziņot -1
otinjsh

Es jau cietos, bet nenocietos. Nākamreiz vienkāršos nepaplašinātos teikumos. :)

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
cupix
cupix > otinjsh:

Emocīju pārpildījums laikam bija :)

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Profilu pienācīgi aizpildi! Tad vari savas jēlibas karināt!

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 1
cupix
cupix > seedoo:

Paldies par pamācību , bet kas tad tu esi , lai kaut ko norādītu? Cik nepieciešams man tik arī aizpildu un cik nepieciešams arī dalos. Ja esi aizskarts lūdzu raksti sūdzības.lv neviens neprasa tev lasīt komentārus. Labāk būtu vērsies ar komentāru autoram , bet nu katram savs.

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > seedoo:

Aivar! Mieru, tikai mieru. Kad uz copi laižam? Vajadzētu to tvaiku nolaist 17ajā kilometrā. :)

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > cupix:

Nebija. Nu, kad rakstīju, nebija! Bet man jau vienmēr tā sanāk, tāpēc labāk, kad gribēsies, rakstīšu. Rakstīšu kaut ko labu. Piemēram uz mājas jumta sēdēja A UN B. A nokrita, B aizgāja.... un tādā garā.

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo
seedoo > otinjsh:

Aizsals nolaidīsim!cupix kad izaugsi līdz autora līmenim tad arī parunāsim! Gaidīši no tevīm paplašināus aprakstus ar foto utt... Ne asakas, bet nu katram savas!

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
cupix
cupix > seedoo:

noteikti uz šo līmeni netēmēju , bet nu pēc iespējas jau ierakstu kādu atskaiti :)

07.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

A man tīri labi lasījās :)

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 2
sevalods

Forši uzrakstīts kā vienmēr! :)))

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
kutis

Valodnieki lai lasa klasiķus nevis vienkārša copmaņa komentāru bildei. Vai tad labāk ir tie simti bilžu bez komentāriem ar uzrakstu Jauns albums?

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Ai, Reisnais, teik it īzī! Bet redz, vārdiņsvētkos pēc sarakstes ar tevi sapratu, ka uz dažām h, bet jāmauc. Rezultātā visādas labas asakas kūpiņam izšūpoju. Pirms mīnusi sāks čakarēt ūdens temperatūru līdz galam, tagad ir īstais logs, lai kādu lielu dusmīgu un ļaunu zivi gūstītu. :)

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
cupix

Protams pāris bildes un neliels apraksts ir labāk nekā vienkārši bildes, bet tak kāda jēga rakstīt garus tekstus kuriem ir jāurbjas cauri lai saprastu autora domu. Tas ka no malas grūti lasīt ir autoram padoms nevis uzbrauciens :) Esiet pozitīvāki .

06.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

Tā kā rupjie okku varētu rīt tur nebūt, (ja izraušos) nepārsiešu principa pēc , slinkums ..., tiem virs strīpainā, gan tomēr ieriktēju makšķeri pēc gostiem, vismaz cenšos:)

07.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Tas jau cits levels skutans k-gs. Bet, Jums jāpacenšas labāk.

07.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
avtt
avtt :

A par ko te uzcepiens...Dīvaini ļautiņi...

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Eu, onkul! Prieks, ka biežāk esi te redzams. Vai tas nozīmē, ka kungs ir atgriezies vai tomēr veljoprojām vergo citā galaktikā? Ziema nāk. Mūsu sarunu atceros!! :)

09.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager