sigi trofejas

Nav pievienotu trofeju!

sigi albūmi

Runā, ka šodien neņemot..

20.11.17 cl@sigi
8 Skatījumi 3929
 
Sorry par bildes kvalitāti.. Šādi un vel labāki skati vakar tika bieži noveroti.. Lidaks 55cm un asarpuika uz 300gr tika pierunāti.. Bet kopumā ekrans liecināja par labaku iespejamo copi, kā bija realitāte.. Tas Lielupē
 
[13] Komentāri | dilst | aug
 
arvis_an

Es teiktu, ka tās 99% ir baltās zivis, bet zem tām apakšā uz grunts stāv pa kādam plēsonim.

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 1
DSV
DSV :

Pat nav shaubu,ka tás ir baltás zivis

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
sigi
sigi :

Jā, šajā bildē es teiktu, ka par visiem 100% tā ir baltā zivs. Šādi skati nebija retums vietās, kur ir interesants reljefs ar dziļumu izmaiņām. Viens pat bija pie paša krasta, kur potenciālais fīderists droši vien berzētu rokas un lielītos ar skaistiem lomiem :)

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
sigi
sigi :

Man gan radās jautājums, kā atšķirt balto zivi no asaru bara.. bija daži skati, kur man likās, ka vairāk tomēr asaru bars kā baltā.. vienreiz arī izrādījās taisnība.

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Plēsējs tomēr pārsvarā ir piesiets gruntij. Protams ir brīži, kad šamais dzīvojas pa pelaģiju, bet to mēs pārsvarā neķeram. Ja nu vienīgi ar vobleriem. Ja tu darbojies ar jig & DS, tad tevi interesē tā zivs, kas ir pie un ap grunti. Asars, arī ja tā ir daudz, ir piespiedies tai. Ja tā ir cieta, tad veljolabāk. Parasti 2D to redz kā arkas, kas stāv pie grunts viena otrai blakām un nezinātājs to varētu noturēt par grunts grabuļiem, savukārt "downā" punktiņi pie grunts. Baltais stāv visos slāņos, dažbrīd 2-3m biezumā, asars tomēr tā nedara.

Šajā bildē kreisajā stūrī varētu būt īstais.

Kad esi uzgājis asaru baru un tie ķerās, pārbrauc ar laivu pāri un pavēro bildi. Nākmreiz jau zināsi, ka tie ir viņi. Es vismaz tā daru. :)

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
sigi
sigi > otinjsh:

Tur jau tā lieta, ka vasarā man rādīja nedaudz līdzīgu bildi kā šajā un asaris ļoti raiti ķērās. Tas bija gan pie grunts, gan pusūdenī. Tādēļ jau reizēm ir neizpratne. Bet kopumā jāpiekrīt, ka plēsējs lielākoties ir tuvāk gruntij televizorā.

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > sigi:

Kāpēc tu domā, ka tas viss bija asaris? Asariem vsp ir raksturīgas vietas kur višs stāv un ir ēdājs. Visādi plauktiņi 5m-3m, strēles un pumpas ar cietu grunts struktūru. Tur arī uzturās visādas baltās zivis utml. Ar svaigi ienākušu jūrnieku, gan viss ir nedaudz savādāk.

Es vairāk par to, ka, ja vajadzīgā bilde ir, tad zivs būs, ja bildes nav, tad var arī nebūt.

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
sigi
sigi > otinjsh:

Jāpiekrīt.. katrā ziņā, ekrana lasījums ir tā lieta, ko var mācīties un mācīties. Kamēr vēl ir šis mācīšanās process, var arī neķerties, interesanti ir tā pat :)

21.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
holmz
holmz > otinjsh:

Nodod pāri galvām turpu shurpu, lai paskatītos kā tur izskatās un domā kapēc vairāk neņem :D

22.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh
otinjsh > holmz:

It kā smieklīgi, bet kaut kur jau ir jāsāk, ne tā? Vai ta kungs uzreiz zināja kur enkuroties, kā tas un šis ekrānā izskatās un uz ko ņems? Ir jau forši, ja reljefs sazīmēts, enkurvietas saliktas un virziens kur mest un kam vilkt pāri ir atstrādāts, bet līdz tam tač ar garš ceļš ejams. Jūs tak to zināt, vice!!?? :)

22.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
holmz
holmz > otinjsh:

Ta viņš i :) Es jau tik pieduros, protams, ka tam ir jaiziet cauri, esmu braucis pari un pec tam skatos ka nekā nav :D Protams, vajag tas reizes lai pārliecinātos kāds ta viņš tiešām izskatās. Tagad jau es šad tad nofočēju screenu ar labo bildi un tad skatos cik lielu zivi vai cik daudz izvilku no tās vietas

22.11.17 Atbildēt | Ziņot 1
sigi
sigi > holmz:

Te gan ir jautājums, ja zivs tiek sazīmēta kādos 9 metros..vai pāris reižu pabraukāšana pa galvām tiešām pasākumu var sačakarēt.. respektīvi vai zivis to kungu jūt tur tālu augšā? Lielupē bija situācija, ka pie paša krasta smuka bedre uz 9m, braucu pāri un apakšā pūznis. Enkurojos pa gabalu,lai mestu no sekluma uz dziļumu un izmētājos stīvām rokām.. tad intereses pēc pārbraucu pāris reizes vēl pāri, pamainot leņķus.. zivis bija kur bijušas un nelikās traucētas..

23.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
holmz
holmz > sigi:

Mana pieredze rāda ja ir 8-10 m tad viņām ir vienalga, nekad speciāli pāri tadām vietām ar eleketromotoru neesmu braucis, visur ar bendzīnu.

24.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager