Domaataajs trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Domaataajs albūmi

wisskas
38 bildes
 
Upes
29 bildes
 
Iz dīķiem
6 bildes
 
 

wisskas

14.12.17 cl@Domaataajs
0 Skatījumi 2897
 
ķerras versija
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Domaataajs

Uz atzveltnes uzliek somu ar makšķerēm u.c. . Līplentu vai šņori apkārt un rullē.

14.12.17 Atbildēt | Ziņot 0
snipiens

Lai tiešām sanāktu rullēšana, iesaku abas ručkas savienot ar trubu...Tev vajadzētu atminēt...padomju laikos bij tādi alumīnija rati,tačka vai sauc kā gribi...ar spieķotiem riteņiem.Tavā variantā sanāk baigā stumšana pa smiltīm,a pavilkt arī tolkam nesanāk.Es ar Tevis iepriekš pieminēto,veikalā pirkto, divručku ķerru esmu itam izgājis cauri!Ja ručka ir viena vesela,tad sanāk vilkt turoties tās centrā,bet divroču tačku tā nepavilksi un nepastumsi...ģeometrija,fizika vai kas tur vēl odnako!:)

14.12.17 Atbildēt | Ziņot -1
Domaataajs

Vēl tagad tāda tačka mājās stāv:)

Šitās ručkas ir izvelkamas, grozāmas. var pagriezt pa 360 grādiem. oriģināli atzveltne bija platāka, uztaisīju šaurāku. līdz ar ko pagriežot ručkas uz iekšu, īpaši pēc trubas teorētiski neprasās. Nu kad ieliks slodzē, tad jau, protams, ka labāk būs redzams.

14.12.17 Atbildēt | Ziņot 0
snipiens

Pa to slodzi jau ir runa.Es jau ar domāju...priekš kam nest,ja var vest un veikala divratu, divručku ,,bričku"autiņā iekšā un uz jūrju prom.Pa cietu jau viss ir pa skaisto,bet ja jāpastumjās pa kāpu irdenajām smiltīm,tad ,,dējamais" putās un tad prātā nāk vecie,labie rati par ko runājām.

15.12.17 Atbildēt | Ziņot -1
Domaataajs

Ja tādu bričku var normāli iemest mašīnā, tad jau nekas, turpat bričkā jūras krastā var arī sēdēt, vienīgi kādreiz lietus pielīst. Es par to arī esmu domājis. Busā, protams, ka nekādu problēmu. Un vēl jau kāti cik gari.

Kad aizbrauks, tad manīs. Čoms arī kaut ko ķīlē no bērnu ratiņiem, būšot uz 3 riteņiem.

15.12.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager