kapracis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

kapracis albūmi

Zivs
81 bildes
 
Daba
54 bildes
 
Vēži
25 bildes
 
Ziema
25 bildes
 

Cūcības Lielajā Juglā

Šodien apstaigāju foreļupītes- līmeni tik zemu vēl neesmu redzējis savā mūžā...Lielajā Juglā, starp Ropaziem un Sidgundu atradu nepatīkamu skatu- vietā, kur parasti nārsto foreles, taimji un pavasarī nēģi, ar exkavatoru ir brutāli braukāts ( dzidrajā ūdenī ir labi saskatāmas exkavatora pēdas, kas pēc tam aizved uz tuvāko māju smilšu karjeru- nezinu vai likumīga) pa gultni un grunts ar oļiem vienkārši izmesta krastā, pielīdzinot krastus un vietām gultne ir padziļināta...
«
»
 
13.09.18 cl@kapracis
4 Skatījumi 2120
 
Šodien apstaigāju foreļupītes- līmeni tik zemu vēl neesmu redzējis savā mūžā...Lielajā Juglā, starp Ropaziem un Sidgundu atradu nepatīkamu skatu- vietā, kur parasti nārsto foreles, taimji un pavasarī nēģi, ar exkavatoru ir brutāli braukāts ( dzidrajā ūdenī ir labi saskatāmas exkavatora pēdas, kas pēc tam aizved uz tuvāko māju smilšu karjeru- nezinu vai likumīga) pa gultni un grunts ar oļiem vienkārši izmesta krastā, pielīdzinot krastus un vietām gultne ir padziļināta...Nez, kam par to ziņot?
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
sivens

Vvd

13.09.18 Atbildēt | Ziņot 0
udo733

Virs Ropažiem ir saraktas trubas un sarakti dīķi pie upes.Cik zinu kāds ziķeris tur audzetavu taisot.Vides dienestam vajag ziņot lai papēta.Ja vien nav jau iebaroti.

13.09.18 Atbildēt | Ziņot 2
kapracis

aizsūtīju VVD. Tas ir starp 4 un 5 km no Sidgundas puses skatoties. Dīķi tur nav rakti, bet netālu no mājām ir smilšu karjers izveidots.

13.09.18 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Njā kašmars, nesaprotu tik kāda jēga šim rakājumam ja netiek veidots hes.

13.09.18 Atbildēt | Ziņot 0
kapracis

Grūti saprast, kas tam cilvim paurī darās...viņš tur appļauj krastus savā teritorijā, cik noprotams, stāda dažādus kokus un krūmus, vietām nostiprina krastus ar betona blokiem, lai neizskalojas, bet šitas neiet nekādos rāmjos un taisni vietās, kur bija berzes! vienā vietā ir izrakta 2 m bedre exkavatora kausa platumā- pie duļķaina ūdens bradājot var kārtīgi iemaukties, jo apkārt pasekls un tad stāva bedre.

14.09.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager