Lobsters trofejas

Lobsters albūmi

Burtnieks
3 bildes
 

Burtnieks

«
»
 
04.11.18 cl@Lobsters
43 Skatījumi 3808
 
Trofeja Burtnieks šoruden man ļoti dāsns. Pirms nedēļas labs zandarts, vakar izcila līdaka. Personīgais līdakas rekords labots - 10,3kg 115cm P.S. Šo atļāvos paturēt, bet nākamo lielo apsolu palaist un nofilmēt skaistu video. P.P.S. Starpcitu arī lielās ir ļoti garšīgas ja pareizi pagatavo ;)
 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
skutans

Jā, šodiien virs 10it vairākas bijušas, arī labs zandarts un virs 5kg līdakas. Šī informācija no čoma, kurš arī pie Burtnieka matadoriem.

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
kurjers6

ko nozīmē ļoti garšīgas,ja pareizi pagatavo?man vislabāk garšo tādas ap 1-1,5kg,var vienkārši apcept,var oliņā,var rīvmaizē,gatavo kā gribi -garšo.lielākas var gatavot tieši tāpat,bet garšā savādāka...tātad PAREIZI pagatavot nozīmē ,konkreti iemarinēt garšvielās,lai to vecuma garšu nejūt.!?:)

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
skutans

Kāda rīvmaize? Tikai miltos un sviestā, kad otra puse praktiski gatava, uzberam sāli, gāzi/plītiņu izslēdzam, vāku virsū pannītei un pēc 10 min.gatava lietošanai. :)

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 2
vitaha74

Iesaku pamēğināt , bet vajag līdaku no 5 kg un uz augšu . Izgriez pavēderi un atbrīvo no asakam , sagriez gabalos mazliet garšvielu, tad miltos un olā cep kā karbonādi sanāk perfekti ar kartupeļiem , mājnieki ēd uz urrā ! No mazākam nav tik garšīgi tur gaļai nav tās stingrības .

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
kurjers6
kurjers6 > skutans:

katram savs:)

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
Lobsters
Lobsters > skutans:

Tava pagatavošanas tehnoloģija ļoti līdzīga kā man :) Galvenais knifs - nepārcept

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 2
kurjers6

bet zivs kruta!apsveikumi!

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
copis

Lielās kupinātas baigi labas, bet tie kas saka ka sausa un nav garšīga ,vienkārši lielo nav ēduši...

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 5
Lobsters

Par visiem 100% Tev piekrītu

04.11.18 Atbildēt | Ziņot 2
Karlis_K

Oi ir daudz faktoru kas ietekmē zivju gaļas kvalitāti, garšu. Ūdens tīrība kā viens no galvenajiem. Otrs barība, vai tā bijusi pietiekama, zivs strauji augusi(var būt liela izmēros, bet nemaz tik veca), tauku saturs gaļā pietiekams. Es domāju katram gadījušās tādas kārnās līdakas (ne tikai uzreiz pēc nārsta), liela galva un neproporcionāli tievs rumpītis. Zivs slikti barojusies un gaļa tai sausa un negaršīga.

06.11.18 Atbildēt | Ziņot 0
ZivjuZaglis

Gut!

05.11.18 Atbildēt | Ziņot 1
Tonis

Kad beidzot to Burtnieku izkāsīsiet,pasvaniet Tonim...:)

06.11.18 Atbildēt | Ziņot -1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager