Flakais trofejas

Flakais albūmi

Cope kā hobijs

Šis un tas no veiksmīgām copes dienām...
07.04.19 cl@Flakais
14 Skatījumi 2129
 
Kurzeme, pavadas sistēma, Hogy Hog, 850g. C&R.
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
fish1

Kādai jābūt animācijai ar atvadu pavasarī,lai kādu asarīti varētu izprovocēt?Kurzemes brīnumupes...

Respect Flakais!

11.04.19 Atbildēt | Ziņot 0
Flakais

Te varētu sadalīt šo procesu vismaz divās daļās - kamēr ir izteikta straume un kad straume jau ir minimāla. Kamēr ir straume, ļauj tai darīt savu darbu - nest mānekli, bet tavs uzdevums jau tikai nedaudz uzraustīt. Kad straume jau ir minimāla, tad pieslēdzam jau animāciju. Un te varianti var būt dažādi, atkarībā no ēstgribas asarim un mānekļa izvēles. Jau vairākus gadus mums strādā Hogy Hog, bet tas noteikti nav vienīgais un pareizais, visa pamatā eksperimenti un ticība māneklim. Par animāciju - te varētu būt tādi atslēgvārdi: garas pauzes un slinka izspēle. Bet arī te ir plašas iespējas eksperimentēt. Pats svarīgākais nosacījums - jābūt ir zivij apakšā. Zivju uzvedība var burtiski izmainīties pusstundas laikā. Ja zini, ka zivs ir, tad citriez tas ir laika jautājums, kad parādīsies, jo ēšanas cikli ir dažādi un atkarīgi no vairākiem faktoriem. Pēc pieredzes arī pavadas garums spēlē savu lomu neaktīvai zivij. Tas tā īsumā.

11.04.19 Atbildēt | Ziņot 0
fish1

Pie mums ezerā straumes faktora nav tādēl atliek tikai animācija.Tagad -pavasarī vienīgā cerība seklās,uzsilušās vietās,un lēnām,lēnām.Hogijs ir manā arsenālā,kaut gan vairāk strādāju ar tārpu.Tioga ir topā.Atvadai labi strādāja Chunk tails,bet to vairs neražo.Krāsa arī uzkrītoši tikai mašineļļas zaļā un pumpkin zaļā.

11.04.19 Atbildēt | Ziņot 0
Flakais

Tioga (replika no Ķīnas) labi strādāja pagājušā gadā. Hogijs ir tādā dzintara krāsā (ja nemaldos, uz paciņas bija rakstīts, ka krāsa ir "shrimp").

11.04.19 Atbildēt | Ziņot 0
fish1

Malacis,malacis!

12.04.19 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager