Abavnieks trofejas

Abavnieks albūmi

Zives
141 bilde
 
Mustvee
3 bildes
 
 
2k17
20 bildes
 
rudens 2014
8 bildes
 
Lielupe
8 bildes
 
Lieldienas
9 bildes
 
UL /mežene
3 bildes
 
UL :)
1 bilde
 
Šis rīts.
3 bildes
 
Sapāļi
4 bildes
 
 
Mežavimba
3 bildes
 

Zives

21.06.20 cl@Abavnieks
14 Skatījumi 7025
 
Šodien Lielupē grūta cope. Asaris mums bija kaprīzs. Lai arī beigās 3 gab virs 500gr, 2 gab virs 400, čupiņa virssm 300gr. Vietās, kur vakar bija, šodien vairs nebija. Asaris lokāls bija tikai vienā vietā, bet tur 1 no 10 ņemama izmēra. Pa starpai 2 zandarti 40 un 43 cm. Līdaka virs knapmēra. Bonusā breksis 1.8 kg, par ko kolēģis ieraugot tālumā priecīgi iesaucās - bute! :D No rīta laiks kā pasakā. Ap 10 sāka tā pūst, straume un vējš pret spalvu, sajūta bija, ka asaris pilnīgi aizvēra muti un vairs neēda. Laivu noenkurot grūti un ar to principā tika beigta cope. Viss uz 2 un 2.4 collu gumijām.
 
[48] Komentāri | dilst | aug
 
Abavniekss

Šo smukuli šovakar pagatavošu savā īpašajā tomātu-medus mērcītē! Būs gardas vakariņas!

21.06.20 Atbildēt | Ziņot -6
Kengurs24

Neņem pierē!;) Cope rullē!**...bet nu jā..lielas jēgas te ko rakstit nav

21.06.20 Atbildēt | Ziņot -1
Abavnieks

Tiešām domā, ka šādi malamuluti, copes 71, abavniekss un pārējie delīriskie šīs slimās personas kloni var radīt negatīvas emocijas? :D

Viņš ir kā kucēns, kad Tev paliek garlaicīgi, atliek pakustināt pirkstu un šis lēkā apkārt, siekalas pa muti ārā, ir smieklīgi :D

Pret suni tā izturēties nevar. Pret šiem delīriķiem var :D

22.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
malamuts
malamuts > Abavnieks:

Zināju, ka esi iedomigs un lecīgs puišelis, bet nebiju domājis, ka tu tik slimīgi un dziļi personīgi uztversi korektu komentāru. Kad paaugsies gan miesā, gan arī gudrībā, iespējams paliksi mierīgaks!

Par sunīšiem arī nepiekrītu. Acīmredzami, ka arī šeit tev pieredze ir stipri vāja!

Par kloniem labāk būtu paklusējis. Lai nu kam, bet tev pašam to ir un ir bijis gana daudz! Visus pat atcereties nav iespejams. Tādu ūdesnkūlēju, kā tu un Artx, te nav daudz!

Man tas nav aktuāli.

Vari arī neatbildet uz šo!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Abavnieks
Abavnieks > malamuts:

To jau mēs visi redzējām abavniekss cik tev tas nav aktuāli :D :D pie katras iespējas gribas pakrekšķēt, admins izdzēsa to žļurgu... Tu pēc brīža gribēji turpināt un uzcepi citā foruma sadaļā turpināju tam, visu laiku sakot - mani tas neskar, man tas nav aktuāli utt. Āksts :D

Es tev atbildēšu, jau cik reizes teicu, ka ir jautri, kad nav ko darīt.

Bildes un atskaites arī turpināšu likt. Tāpat kā tu un tavi kloni to dara... :D

22.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
malamuts
malamuts > Abavnieks:

Admins izdzēsa arī tavu žļurgu, ko biji tur salējis. Izdzēsa pat tavu copes atskaiti ar lielo, 1.8kg breksi!:)

Es tikai norādu uz acīm redzamo... tu esi iedomīgs un lecīgs puišelis, kuram patīk asi iekomentēt un kādam ieknābt, bet kad tevi pašu pakomentē, tad tev sākas stress, naktīs murgi rādās un tu sāc panikot! Tev jāmācās pieņemt kritiku ar vēsu prātu! Sevišķi, ja tā ir pamatota un sevišķi, ja tev pašam patīk citus kritizēt! Tu uzvedies kā puišelis, kurš vēl tikai meklē savu vietu. Tad nav jabrīnās, ka par tevi ieņirdz vai arī uzdirš tev!

Lai tev veicās Abavnieks, iirs, klte, irseeejs, cope95 utt.

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
malamuts
malamuts > Abavnieks:

Starp citu, tu, kā īsts copes lietpratējs neesi domajis par kaut kādu, kaut nelielu, pilnveidošanos, attīstību šajā jomā? Tavas atskaites no Majoru stacijas betoniem un Priedaines dzelzceļa tilta apakšas jau sen ir garlaicīgas un vienveidīgas! Vai tiešām tās ir vienīgās vietas, kur tu "māki" kaut ko noķert? Ar trofejām tev arī gaužām švaki. Baidies no jaunu vietu apgūšanas?

Ak, jā, bija vēl kaut kādi sapaliņi un foreļuks, ka arī raudu kaudze no Baltās kapas. Bet, pa lielam, tev garlaicīgi nav bakstīt vienu un to pašu vietu?! LV tak ir tik daudz iespēju!

Bet izskatās, ka ne kāds baigais lietpratējs tu ne tuvu neesi! Tikai

liels mutes brūķētājs un ļoti jūtīga un vāja "personība".

Kā jau te viens komentēja, ka mačos tu esi izskatījies gaužam nožēlojami!

Jaukus tev svētkus, Abavnieks & CO.!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Abavnieks
Abavnieks > malamuts:

Delīriķi, tu aizmirsi pieminēt, ka tevi tas neskar un viss ir vienalga :D

Bet kopumā vārds vārdā šādu komentāru man bija ierakstījis gadu atpakaļ cope71, kas dikti pārdzīvoja par to kur makšķerēju. Takā slimniek, šobrīd tu sevi nodevi par visiem 120%, ka tu esi tas pats vecais, glupais cope71, un visi pārējie viņa kloni. :D

Jebkuram citam šajā portālā es varētu kaut ko oponēt, paskaidrot vai izrunāt neskaidrības, bet tev... Piedod, es neredzu jēgu skaidrot kaut ko slimniekam. Par tevi var tikai paņirgt, kad ir garlaicīgi, tas arī viss.

Un tagadiņ fiksi iekšā no abavniekss profila un ieraksti kaut ko jēlu un īpaši stulbu. Tava modīte, no malamutula profila rakstīt kjip pareizi, un bez uzbraucieniem, bet žulti un jēlības gāzt no saviem klona profiliem, visiem jau sen ir skaidra, cope71 :D

Par visu pārējo varam diskutēt, kad man būs garlaicīgi, par copi gan nē, jo tu neesi copmanis, tu esi stipri attālināta personība makšķerēšanai, tādēļ runāt ar tevi par to ir diezgan bezjēdzīgi, jo viss ko zini ir kā putjiku uzkabināt uz āķa.

22.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
Artx
Artx > Abavnieks:

Vecais, met mieru. Man ir privāta sarakste ar to Malamuti, kur džeks saka, ka viņš ir tīra dvēsele, kašķi nemeklējot utt. Nu divkosis tas Raitis ir. Un es jau Tev sen rādīju IP adreses no kurām sēž Malamuts un viņa klona profili. Tas savu deju ir nodejojis.

22.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
malamuts
malamuts > Abavnieks:

Smags gadījums. Stresā tevi iedzinu pamatīgā! Puišelim putas jau lūpu kaktiņā! Un viss kaut kādu sikumu deļ, ne? Sadirsi čaļiem par brekša izmēru, es korekti aizrādīju un tev putas uz lūpām! Nabaga zēns. Izteikti vāja personība, tu Abavnieks! Paņirgt, slimnieks, vecais glupais..... ar to tu centies kompensēt kādus mazvērtības kompleksus, vis ticamāk! Pravietis teiktu, ka tu esi pacients - sociopāts! Es tev ieteiktu atrast jēgu sev dzīvē un elpot dziļāk!

Un par to, ka tu makšķerē tikai divās vietās, to jau sen ir pamanījuši visi. Nav obligati šķirstīt gadu vecus komentārus!

Gaidu tavu komentāru šim!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
malamuts
malamuts > Artx:

Draugs ar klāt. Kur tik ilgi kavējies. Abavniekam jau asinsspiediens zaškaļivajet!

Kašķi sameklējāt jūs, puiķi!

Es tikai korekti nokomentēju Abavnieks atskaiti, kad jūs sākāt savu dueta priekšnesumu!

Malamuts ir miermīlīgs dzīvnieks, kamēr tu neiebrauc viņa komforta zonā!

Un runajot par Raitiem un IP adresēm... vai tik viens no taviem kloniem, Artx, nav arī irseejs?! Tas ar šķiet mācēja cilvēkus sameklēt gan īrijā, gan piņķos, gan visur citur!

Malači puikas! Turpinat izklaidēties!:)

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
malamuts
malamuts > Artx:

Un par tīro dvēseli, mūsu privātajā sarakstē mister Artx, apelsns utt, nav ne vārda. Ja lej ūdeni, tad pacenties to darīt par lietām , kuras nav apgāžamas. Citādi tu tāds pļāpa vien esi!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Abavnieks
Abavnieks > malamuts:

Pēc tavas "loģikas" sanāk tu nemakšķerē vispār, vai ne cope71? :D tādēļ tāds tracis kārtējo reizi? Būs labi, vienkārši pieklājīgi pajautā, ja par copi kaut ko gribi zināt, kādu padomu, ja kaut ko zinu, neesmu nevienam liedzis.

Bet par kādu nez pro, kāds acīmredzot esmu tavās acīs,ja visu laiku piekasies maniem lomiem,kuri nav ne slikti, ne arī kosmiski labi, gan es sevi neesmu nekad devējis.

Takā skaties pats, apsolu tev vairs tevi neapsmiet, ja tu man nerakstīsi un nekomentēsi ar stulbībām manas bildes. Būs taču godīgi, vai ne cope71?

Vai arī, tu bez regulāras kašķa celšanas šajā portālā nevari? Padomā par to. Ja klusēsi, uzskatīšu, ka tomēr neesi tik stulbs kā sevi šeit pozicionē.

Tagad gan jādodas svinēt svētkus. Dari to pašu!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -1
Artx
Artx > malamuts:

Divkosis, fu

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
malamuts
malamuts > Abavnieks:

Cope71, .... kur parejie? Bija tak to daudz. Tie nebija mani?

Tur jau pat izsekot īsti nevarēja, kā jus tur visi trīs taisījāt viendienīšu profilus un dirsāties forumā gan savā starpā, gan ar citiem! :)

Es tevi, Abavnieks, Abavniekss, klte, vai kā tev ertāk, neesu ne apsmējis, ne piesmējis, lai tu te šitā sevi blamētu. Tavu zemo, dvēselisko vājumu labāk šeit neizrādi.

Par pro tevi nekad neesu uzskatijis, jo tam nav ne mazākā pamata. Tur tev vel tāls ceļš ejams. Bet to, ka tu sevi te pozicionē kā baigo gudrīti, copes lietās, bilžu kvalitātēs, pareizrakstībā uc, to ir pamanījuši daudzi!

Tavas atskaites un bildes komentējis neesu. Šo gan nokomentēju, jo, kā saka, var jau dirst.....

Bet, ja vēlies un, ja šādi slimi uz to reaģē, tad var jau tevi arī citreiz paraustīt aiz ūsām! :)

Ja klusēsi un neatbildēsi uz šo, uzskatīšu, ka lai arī īsti vesels neesi, tomēr pilnibā savas smadzenes vēl pārsauļojis neesi!

Turies vecīt!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
malamuts
malamuts > Artx:

Un to raksta puisis, kurš pats ar vairākiem kloniem te sēž un izpaužās!:)

Kas attiecas uz divkosis,... vari to kā pamatoti ticami argumentēt?vnk interesanti. To, ka tu jau esi muldoņa, to tu apliecināji iepriekšējā komentā!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Artx
Artx > malamuts:

Palasi saraksti divkosi, kašķa nemeklētājs. :D

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
malamuts
malamuts > Artx:

Palasiju, Artx- apelsīn! Pēc tava rakstītā mūsu privātajā sarakstē viennozīmīgi var secināt, ka divkosis esi tieši tu. Pie kam arī melis!

Tu esot tas, kurš kašķi nemeklē, tu esot tas, kurš parausta aiz ūsām un talākas diskusijās neiesaistās, tu esot tas, kas iedzeļ un viss, utt!:) Nemaz neesi divkosis, vai ne!? :)

Vot vienu gan nevaru atrast. To, kur es rakstu, ka esmu tītra dvēsele. Šo tu samuldēji diezgan neveiksmigi! Tas liek domat, kāds pļāpa un muldoņa tu esi, cien Artx!

Gaidu tavu kārtējo neiesaistīšanos diskusijā! :)

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Abavniekss
Abavniekss > Artx:

Es jau cenšos, bet nevaru. Kaut kāds mudamuts man te zivis merīs!

Ceru, ka vakarā tu man palīdzēsi stresiņu noņemt! Tev tas parasti izdodas lieliski!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Artx
Artx > Abavniekss:

Ilgi malamuts nebija jāgaida

22.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
Abavniekss
Abavniekss > Artx:

Jā. Laikam grib mums pa vidiņu iespraukties!:)

Man gan ar dzīvniekiem nav lustes. Tu, cik esi stāstijis, gan reizēm nesmādē!

Vakarā parunāsim!:)

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Paverkški, paverkški, kamēr neesi dabūjis pa pa savu debīlo jebāli.

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Tu savu jebāli spogulī esi redzējis!? :)

Zirgaģīmi,

Marš uz stroiku!

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Pavisam drīz tevi atradīs. Nevienam no tevis nav bail delīriķi. Fiksi naudu skaiti par cita nika izmantošanu. Mīzal man vismaz ir bildes un esmu reāls cilvēks, a tu pimpausis.

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Tu esi zirgaģīmis, nevis reāls cilvēks! Tevi jājūdz ratos un zeme jāar! :)

Un kas mani ko meklēt, ja reiz nebaidies!? Ko tu te cirku spēlē, mazo klauniņ! Es tev vairākas reizes esmu teicis, kur mani var atrast, bet tu tak mīkstais, nobloķē un pazūdi!

Dod šurp savu nr, sazvanamies, brauc šurpām un dari, kas darāms, nevis te nepartraukti biedē un draudi virtuāli, kā puišelis! Tu esi džeks vai bāba?!

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Uzraksti savu nr. Tūlīt piezvanīšu.

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Klauns un mīkstais esi tu. 20088165.

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Zirgaģīmi,

To, ka tu ir pamuļķītis, tas nebija ne kāds noslēpums! Bet, izrādās, ka tu tak esi dumš, kā Zariņa govs!:)

Lai gan, zirgaģīmim jau īpašu gudrību nevajag, lai vilktu ratus. Bet vada tos kučieris!

Malacis, nr iedevi. Šodien pasvini, bet 4dien tā lai būtu uz strīpas. Nosūtīšu tev savu likāciju un tu brauksi pie manis!

Priecīgus tev svētkus, zirgaģīmi!:)

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Likāciju, likāciju . Pimpausis, nolaiferis :D:D:D

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -1
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Zirgaģīmi,

Paldies, ka palaboji!

Un tg fiksi atpakaļ stallī!

Veči tg svētkus svinēs! A tu uzgrauz auzas! :)

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Paverkški, paverkški...:))))

Pajols zirgaģīmis!:)

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Tevi adradīs drīz. Ja ne ne no manis, tad no cita dabūsi jebaļnikā.

23.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Cik drīz...? Ļoti drīz? Ceturtdien? Ja ne ne, tad kad?:)))

Tik nebrauc malā tg.!

Ne ko tev nevajadzēs meklēt! Tev visu pateiks priekšā navigācija!

Man ļoti gribētos, lai tu, zirgaģīmi, būtu pirmais! :)))

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Zvani kaut vai tagad mīzal. Kāds sakars ceturtdienai pimpausi nervu slimniek?!

23.06.20 Atbildēt | Ziņot 0
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Huļi man tev zvanīt! Kas tu kāda vecene, lai es tev zvanītu līgo vakarā?! Ceturtdien tev uz tel nosūtīšu savu lokāciju un tu brauksi pie manis, ja neapmīzīsies! Tu tak gribēji man pa jebāli sadot! Tev būs tāda iespēja. A pa telefonu runāt ar tādu dauni, kā tu...kāda jēga? Nopirdīsies un klausuli nometīsi.!

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

mīzals un salaga tu esi, kas neatbild par saviem vārdiem.

23.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Tu tak zirgaģīmi atkal iepļūtiji man postā un fiksi nobloķēji! Reāls peģiks tu esi!:)

Par saviem vārdiem atbildu. 4dien būs tev nr un būs mana atrašanās vieta. Ja piečakarēsi un neatbrauksi, tad tāds ūkātājs vien esi, par ko nešaubos ne mirkli!:)

23.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Kāds sakars ceturtdienai mīzal? Zvani un brauc pats kad gribi. Pārējos visus te esi appisis un nevienam uz strelku neesi aizbraucis. Piderass grjobanais.

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Zirgaģīmi,

Tu apsoliji man jebāli izsist. Tad ko tu te tg strelkas pārmet uz otru pusi! Jau apmīzies? Apsolīji, značit jādara. Būs tev rīt pie manis jābrauc! Ja ne, tad bāba busi! Bet ar bābām man ir cita runāšana. Vienam gailēnam, kurš sarunā strelku, apsola pa muti un neierodas, te jau bija pieredzīte.

Un es tevi ar nobloķeju. Man zb, ka tu visu laiku tik iepird man postā un fiksi aste kājstarpē un nobloķē. Kā sētas krancis!

Tukšpļūtis tu esi, zirgaģīmi!

24.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Rītdien 19.00 Piņķos.

Lokāciju tev aizsūtīšu uz tavu nr.

Ceru, ka esi vecis, par saviem vārdiem atbildi un būsi!

24.06.20 Atbildēt | Ziņot -3
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Zvani mīzal. Numurs tev ir. Dīvāna onanētājs.

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Jau cik cilvēki ir braukuši pie tevis un no tevis tur ne smakas nebija. Sūdu galva, salaga, interneta varonis

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Zirgaģīmi, nosauc kaut vienu cilvēku, kurš reāli ir braucis pie manis uz strelku un es neesu bijis! Davaj, pidar, gaidu sarakstu! Ja ne, tad par šo arī rītdien būs jautājums klātienē!

Un pa telefonu es ar tevi, kropli, runāt netaisos un klausīties tavā zirga balsī! Atbrauksi rīt uz strelku un mēs parunāsim aci pret aci. Pa telefonu tas nav nopietni. Tur tu būsi tik pat liels un varonīgs, kā te, internetā!

Mīkstais zirgaģīmis!:)

24.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Tu jau esi lielīgs un rikai pats domā, ka esi neaizskarams internetā. No tavas cope71 un ento niku vēstures- daudzi ir aizbraukuši uz tavu norādīto vietu- a tur no tevis ne smakas. Galvā pists zābaks tu esi un labu galu neņemsi!!!

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
Abavniekss
Abavniekss > belijs23:

Tu, sīkais peģik! Es tev teicu nosauc kaut vienu, ar kuru esmu sarunājis strelku un neesu ieradies! Davaj, peģik, vārdus vai vis maz interneta tēlus studijā!

Dročītājs sīkais-zirgaģīmis!:)

24.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Bildi ieliec un pazvabi man mīzal. Es uzrakstīšu pat ar lielajiem burtiem. MĪZAL!!!

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
belijs23
belijs23 > Abavniekss:

Tak viss forums sen rēc tevi

24.06.20 Atbildēt | Ziņot 2
Abavniekss

Par brekša izmēru, kā jau jūs noteikti redzat paši, nedaudz samuldējos! Asari virs 500, virs 400, virssm 300 gr.

Patika zandarti, kas trāpijās man pa Starpai!

Breksim arī uz dullo 1.8 kg pateicu. Īstenībā tāds normāls kilogramnieks. Lielākais breksis man līdz šim, tā pec šķita milzenis! Bet gards. Vakar abi ar Artx (apelsins) ēdām gardām mutītēm!

22.06.20 Atbildēt | Ziņot -2
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager