Ingusz trofejas

Ingusz albūmi

211cm
1 bilde
 
 
Alatas PB
1 bilde
 
zobi
7 bildes
 

PB Zandarts

16.08.21 cl@Ingusz
40 Skatījumi 2023
 
Trofeja Vējainās dienās ar kolēģi cl@raivisru radās ideja braukt uz zandartu. Ideja realizējās dienas laikā un esam pie ezera Zebrus. Laiks ļoti vējains un viļņi lielāki, kā sliktā rudens dienā Babītē. Ūdens švakas kafijas krāsā un ik pa brīdim izlien mākoņi, kas draud uzmest dušu. Tas protams mūs nebaida un pēc pirmā cēliena divu stundu garumā, kura laikā mēs aptaustījām kāda situācija, jau izdevās tikt katram pie mēra zandarta 55cm robežās. Pēc skautošanas braucam ārā nedaudz iestiprināties un gaidīt vakara stundas. Ap 17:00 laižam iekšā un sākam ravēt. Līdz ar stirpo vēju ir ko pacīnīties ar enkuriem, žuburis un parašūts ar grūtībām tiek galā pa brīdim tomēr zaudējot saķeri bīdamies uz priekšu, jo ezera gultne ir salīdzinoši taisna un atsevišķās vietās ar mazu apakšējo mīksto slāni. Copējam uz dropshotu, kolēģis pāris reizes samitrināja džigu, bet jau zinājām, ka tas nenostrādās. Raivis izmantoja Westin gumijas, ko tikko bija vinnējis eboat konkursā un viņam veiksmīgi sanāca notestēt. Savukārt es visu copi nomētāju Lucky John Slick Shad-V, jo neko citu neprasījās likt. Sākot no 17:00 līdz 21:00 pa smukam zandartam stundā, sākumā man tuvu pie 60cm, tad 66cm un nobeidzu vakaru ar savu personīgi smukāko 75cm zandartu. Sajūtas protams bombīgas un to kā zandarts paņem jūs jau noteikti ziniet, salīdzinot ar līdakām, kas mums ik pa brīdim piedāvāja uzsiet pa jaunam sistēmu, ņēmiena brīdī jau var gandrīz pa 100% pateikt ka tas ir zandarts. Pašā copes nobeigumā, kolēģis kaut arī nepārdzīvodams, ka neizdevās tandēmā pavilkt pa zandartam, ar manu svētību tiek pie mauciena pa pirkstiem un arī viņa personīgais rekords 75cm ir galā. Lieliski pabeidzam dienas copi un ar smaidu maucam krastā. Bijām uz vietas arī nākamajā dienā, bet kā reiz tas mēdz notikt, pēc ļoti labas dienas ir pilnīgi tukša. Tik viena laba līdaka uzsēdās, nosvērās un paņēma sistēmu kā suvenīru. Visas zivis turpina peldēt! Drīzumā būs arī video ar ko padalīšos šeit Cl. Foršu jums copi!
 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
POMMERS

Labs !!!

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ingusz

paldies!

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
copis

+2

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Willy

Nu skaisti!apsveicu!tāds sen nav redzēts!:)

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ingusz

Paldies! Nav jau arī nekāds monstrs, bet man, kas šovasar tikai tā nopietnāk pieķēries zandartam, tas ir patīkams izmērs. Zini kā bildes efekts arī :D

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
ralflauren

Labais!! Par stāstu jau vien +2..

Visi zandarti uz Lucky John Slick Shad-V,?

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ingusz

Paldies! Jā, visi 4 mēri uz Lucky John Slick Shad-V, oranžo krāsu. aizvedu kasti ar manekļiem, bet copēju uz viena :D

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
ralflauren
ralflauren > Ingusz:

Kur pirkts? Salmo i-veikalā neredzu, paldies

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ingusz
Ingusz > ralflauren:

ir, ir mājas lapā viņiem. ieraksti googlē pilnu nosaukumu māneklim un pirmais, ko izmetīs būs īstais. Pats gan pirku uz vietas veikalā.

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
jegersz

Zinot drusku to ezeru varu droši likt +2, lai arī vajadzētu +5! Malači.

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ingusz

Dzirdētas dažādas lietas par to ezeru, lielākais daudzums gan negatīvas, bet mums tīri labi patika, divas reizes būts, abas rezultatīvas.

Kā pašam tur ?

16.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
jegersz
jegersz > Ingusz:

Pēdējos gadus vairs nebraucu, kopš LVM bāzi aizklapēja ciet.

22.08.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager