einis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Lādzēnu dīķi

06.10.21 cl@einis
15 Skatījumi 2247
 
Rāpuļi palikuši ļoti uzmācīgi. Nākas izķert lai nemaisītu pavasarī zivju nārstam, un patreiz, iegūstot ienākumus, jau otro reizi laidīsim iekšā līdaku vidusmērus, lai palildinātu ūdenskrātuvi. Līdz ar to vēl vienu mēnesi var vēžus nopirkt. 1 kg =10 eur. Vienā kilogramā ir aptuveni 25 - 35 vēži. Pieteikšanās pa tālruni 25951125. Vai sūtām īsziņas ar tekstu.
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
user1962

Kurā Latvijas malā ?

06.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
user1962

Nopirkt var ? Kur ? Latgalē ?

06.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
einis

Vēži ir Vecumniekos.

07.10.21 Atbildēt | Ziņot 1
onkyo

Ir iespējama piegāde uz Rīgu, jeb pašiem jābrauc pakaļ?

08.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
Lauris74
Lauris74 > onkyo:

Nebrauc pakaļ... Piektdien biju sarunājis vēžus uz 18.00. Protams, braucot ārā no Rīgas, trāpiju nenormālajos korķos un sapratu ka kavēšu. Pusceļā zvanīju uz Lādzēniem, lai pabrīdinātu par kavēšanos, taču man atbildēja pārsteiguma pilna bals, ka uz vietas ne viena neesot, lai braucot sestdien no rīta. Labi ka pazvanīju, savādāk fakaps būtu vēl lielāks. Rezultātā: degviela nokurināta, laiks izčakarēts, vēži dīķī.... :(

Kaut kad nesen te jau bija aprakstīta pieredze par Lādzēnu servisu, izskatās nekas nav mainījies - šitie džeki nekd neiemācīsies normālu attieksmi pret klientiem.

11.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
einis
einis > Lauris74:

Lauris74.

Pirms tu iesaki kaut ko citiem varbūt esi patiesāks savos tekstos. Pasūtījumu par vēžu 1 - 1,5 kg tu veici sarunā tieši ar mani Eināru Siliņu, Einis Asaris vai Einis. Tas atkarīgs kur un kā mani atpazīst. Es neslēpjos un tāpēc ceru, ka arī tu sevi uzliksi uz paplātes. :)))

Goda vārds, nekā pesonīga, bet ja tu raksti un iesaki, tad domā ko dari vai arī tev ir milzīgs poh....ms.

Es ar tevi personīgi, runāju par 1 - 1,5 kg vēžiem. Sarunā vienojāmies, ka būsi Lādzēnu dīķos no plkst.17.30 - 18.00. Viss ok.

Plkst. 18.02 tu man zvani, no sava tālruņa .........nosaukt nummuru?, ka sēdi korķī izbraucot no Rīgas, un būsi ar kavēšanos. Maksimālais korķa garums, no Rīgas, var būt līdz Ķekavas aplim. Paskatoties Waze redzēju, ka tur nav nekādu korķu. Ap Valdlaučiem gan. Tātad vismaz 40 min lai tiktu līdz Vecumniekiem.

Man tev jājautā: Vai es drīkstēju ieplānot arī savas darbības vadoties pēc tā ko mēs bijām sarunājuši? Vai arī man viss bija jāatliek un jāgaida kad Lauris 74 atbrauks no korķa?

Pieļauju iespēju, ka tu no Rīgas brauc ārā pirmo reizi un nezini, ka starp plkst 17 - 19 izbraukt no Rīgas, pa jebkuru ceļu ir ļoti saspringts moments. Tas tā maigi izsakoties. Tas pats notiek arī no rītiem iebraucot Rīgā.

Loģiski domājošs cilvēks izrēķinās kas un kā.

Varbūt, tev braucot pēc desām RIMI, vai provinces bodītē kāds gaidīs ierašanos no korķa, bet šeit tā nebūs. Mēs arī esam cilvēki kam ir savi plāni un kopīgi ar ģimenēm.

Kas attiecas uz tekstu: Kaut kad nesen te jau bija aprakstīta pieredze par Lādzēnu servisu, izskatās nekas nav mainījies - šitie džeki nekd neiemācīsies normālu attieksmi pret klientiem.

Vēlreiz saku, ka nekā personīga, bet pirms kaut ko iesaki vai komentē varbūt padomā, ka viena pagale nekad nedeg.

ES BIJU ŠOREIZ ĻOTI KOREKTS.:)))))

14.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
Lauris74
Lauris74 > einis:

Sveiks, Eini!

Sāksim ar to, ka no Rigas šajā virzienā tiešām reti izbraucu un nebiju rēķinājies ar korķi visas Krustpils ielas garumā (+40 min braucienam), kā arī ar to, ka uz Salaspils HES korķis sāksies no Daugavpils šosejas un to, ka pārbraucot HESu satiksme vispār apstāsies (+30 min braucienam), kur pēc mūsu otrās sarunas metu riņķī. Tas tā par satiksmi un tavu Waze pētīšanu.

Par tavu attieksmi pret klientiem un savu darbību plānošanu: ja divas minūtes pēc noliktā laika cilvēks ir dziļi pārsteigts par manu zvanu un ir jau tālēs zilajās, tad lai veicas arī nākotnē...

Paldies par komunikāciju.

p.s.

principā man ir vienalga vai tu nosauc manu numuru vai nē, bet šādi "draudi" arī parāda attieksmi....

15.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
einis
einis > Lauris74:

Kādi draudi Lauri. Es nosaucu ciparus? :)))) Par to dziļo pārsteigumu tu jau pats izdomāji. Es biju vēl uz vietas, bet "apmetu" pārdomu, cik laika tev aizņems lai atbrauktu līdz manīm. Te arī visa sarunas loģika. Patiesībā no mušas tika uzpūsts zilonis. Ne tev par labu, ne man. Un kurš no mums te uzskata sevi par apbižotu? Manuprāt taisam līkop un zvani, brauc pēc vēžiem, vai copēt, bet man sen jau ir piegriezusies tā laviešu mentalitāte. Es gribu mieru, bet protams, ka neklusēšu ja būs lietas un teksti kas neatbilst patiesībai. Vairāk neatbildēšu. Brauc un izrunāsim par visu. Vēži būs līdz brīdim kamēr mums galīgi nosals nagi. :))))). Tātad visu novembri, vismaz.

16.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
Lauris74
Lauris74 > einis:

Pilnībā piekrītu - katrs savas domas izteicām un ar to arī beigsim šo pasākumu. Savādāk ne tev, ne man. :)) Par to braukšanu gan nezinu, grūtu jau atrast t;adu brīvu un jauku brīdi, kad izrauties no Rīgas. Kaut gan parādīt bērniem pilnu bļodu ar vārītiem vēžiem gan gribas. Tāpēc ir iespējams, ka kādā brīdī nokļūšu līdz tavai valstībai... Lai veicas un uz tikšanos!

18.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
einis

Lūk šādi, loģistiski veči, izbeidz strīdu un tukšu diršanu.

19.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager