Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
andriskkk | 8.aprīlis 2013, 00:02 | 4 komentāri | 3372 skatījumi

Talka, talka - Lielā talka.

Lai gan sniega un aukstuma apskāvienos atrodas gandrīz vai visa Latvija, tomēr palēnām, maziem un nesteidzīgiem solīšiem tuvojas visu gaidītais pavasaris (ne tikai astronomiskais, bet arī saules staru un siltumu nesošais). Līdz ar pavasara iestāšanos gan dabā, gan arī mūsu prātos, kā tradīcija, katru gadu norit vislatvijas iedzīvotāju slinkumu pārvarēšanas un dabas atgružošanas pasākums – LIELĀ TALKA. Laiks, kad visiem nepieciešams atrauties no ierastās laika pavadīšanas, celties, iet dabā un apvienot vairākas patīkamas lietas vienā: izkustēties, izbaudīt dabas mošanos pēc ziemas miega, saņemt svaiga gaisa devu, kā arī parūpēties par kāda stūrīša uzpošanu, lai krūmi zaļo, zāle sniedzas tuvāk debesīm, puķes rotājās savos košajos svārkos un pie tam – blakus nebūtu pudeles, plastmasas maisi, stikli un citi blakusprodukti no procesa, kuru mēs saucam par dzīvi... dzīvi moderno.

Aktuālais jautājums – kur iet, kā iet un ko darīt? Šos trīs īsos jautājumus var atbildēt, ieskatoties portālā http://www.talkas.lv/, atrodot sev ērtāko vietu, uzzinot kontakttālruņus un laikus, kad piedalīties. Datums nosprausts 27. aprīlī, reiz jau pārcelts, tāpēc interesentiem arī vēlams sekot līdzi aktuālajai informācijai, jo laikapstākļi šogad mūs ar pavasara vēsmām nesteidz lutināt un var gadīties, ka vēl talkas dienā daļā reģionu būs nezināma biezuma sniega sega.

Savukārt, es aicinu jūs uz talku Bārtas upes krastos, apkopt mūsu iecienītās makšķerēšanas un atpūtas vietas (upes taisnais posms). Pagājušajā gadā atbraukušie palīgi piepildīja lielu daudzumu izsniegtos atkritumu maisus, krietni palīdzēja padarīt upes krastus daudz skaistākus.

Šogad centīsimies neatpalikt. Lūgums braucējiem dot ziņu par sevi kā potenciālo darbarūķi, lai var apzināt palīgu skaitu un iespējami efektīvāk organizēt darbošanos. Vai nu šeit pat forumā lietotājam andriskkk vai arī pa tālruni 26119293.

Aicinot savus gružus savākt un atstāt tiem piemērotās vietās,

Andris Kalns.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Flakais

Pagājušo gadu copmaņi gar Bārtu patalkoja godam, liels darbs tika paveikt. Te būs neleils atskats pagātnē:

www.nica.lv/fotogalerija/...18&gallery=677

www.nica.lv/wp-content/up...4_krasaina.pdf

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
sanitars

Ja paši necūkotu visu gadu-būtu tīrāks. Kad piebraucu pie ūdenstilpnes, tuvākās 10-20 min paiet , kamēr savāc citu copmaņu atstātās kukurūzas kārbas, barības pakas, nemaz jau nu nerunājot par alus bunžām un čīgu pac. Secinājums-nesmēķēju, necūkoju, bet regulāri vācu...

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Salvix

Kurs pats arii piedirsis lai arii pats savac

17.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
hetch

pagāja >20 gadu un nekas nav mainījies :D tikai savienība cita :DDD un subotņiks par talku nosaukts :DDD vienkārši cūkot nevajag un nevajadzēs tādus pasākumus rīkot....

24.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager