Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Zvaigzne | 31.janvāris 2014, 21:08 | 19 komentāri | 6972 skatījumi

Lielupes politiskā zivs (atbilde VSOP ar jumtiņu)

Lūdzu jautājumus uztvert kā jautājumus…, minējumus kā minējumus + būs gari, ja iepriekš zināt nepatiks, nelasiet.

Man jājautā vai tev ir laba atmiņa Mārtiņ, pats piedomā vismaz pie tā ko vienā atbildē raksti? Vēl pirms mirkļa rakstīji, ka neesmu gaidīts viesis MOSP rīkotajos pasākumos, ka es piezīdīšoties kaut kādai jūtīgai informācijai, kura spriežot pēc divu citu MOSP valdes locekļu teiktā ir pieejama visiem. Nazi iedurt kāja, čūska azotē … un tā tālāk. Tēmā Lielupe „ja kāds šeit regulāri lamājas un mētājas ar vārdiem "cenzēts" tad tu, Kaspars Zvaigzne, esi topā šaja kategorijā, nākamais aiz mazgadīgajiem un anoņimkām :)”

Kā tas viss iet kopā ar: „Un atceries - es tevi lieku mierā, neroku zem tevis, necenšos tevi nekādi aizskart vai "norakt"... tu pats nepārtraukti lien uz kašķi...pliki fakti. Neapvainojies, padomā kārtīgi...”? Man šīs lietas neiet kopā, kā ar tevi?

Padomāju … neapvainojos …. bet piedod, bet tev tā ir ar visu, dari vienu, bet apgalvo pavisam ko citu, iztaisies par svēto, visi citi vainīgi, pats nepildi un nedari to ko prasi no citiem.

Arī šeit CL rakstot gribi teikt, ka raksti to kā ir? Es teikšu, ka nemitīgi spēlē uz publiku apgalvodams to kas nav. Ja man sanāk atbildēt vairākiem, loģiski, ka manu komentāru būs vairāk. Tikai par to saturu un kvalitāti gan nebūsi īstais kas var aizrādīt, palasi savējos, tos pat mazgadīgs anoņimka pārspēt nespēs. Nu jau esmu melojis, ka MOSP nav makšķernieku, esmu apgalvojis to, ka MOSP neveido tikai makšķernieku organizācijas un to var izlasīt MOSP mājas lapā, kaut gan no paša sākuma to biji noliedzis. Sagrozīt, proti, to nenoliegt.

Citāti: „Kaspar Zvaigzne, vienīgais MRK administratīvais resurs((c) zaraza) ! … Tu nepārtraukti ignorē faktu, ka MOSP ir 17 biedrības un valdē strādā 9 cilvēki.” … Mārtiņ apzinies, ka šīs rindas raksti man, kurš ir bijis MOSP valdē, gribi apgalvot, ka MOSP valdes sēžu apmeklētība un valdes locekļu sagatavošanās izskatītajiem un izskatīto valdē jautājumu daudzums ir uzlabojies?

MRK ir 3 valdes locekļi, vairāk kā 30 biedri. Atgādināšu pēc LMSF iniciētā, ZMZD rīkotā Makšķernieku foruma bija saraksts ar tiem kas vēlas turpināt, no tiem MKR rindās tagad ir vairāk nekā MOSP rindās. Gribēji lai cilvēki tic tavām pasakām par neesošo vairākumu, kura viedokli MRK nespēj pieņemt? Pēc tevis MOSP ir labāka biedrība par MRK, ar kaut kādām īpašām tiesībām? MRK pie informācijas piekļūt un lēmumus var ietekmēt vairāk cilvēku nekā MOSP, to tev būtu jāatceras.

Par MOSP runājot, es pat netaisījos rakstīt par iekšējo virtuvi, bet jūs ar Akm jau pacentāties „izmestā” birku piekarināt lai neviens neņemtu nopietni lai ko teiktu. Bija cits iemesls kāpēc bija jāmelo par šo lietu? Cik pēc tavām domām tieši tāpēc nenoticēja, ka viltojāt UR iesniedzamos dokumentus? Pieļauju, ka daudzi. Tev ir vienkārši - MRK pazudīs no dokumentiem, tiem kas piedalījās sapulcē – kuriem jāparaksta protokoli, jo viltotus dokumentus es neparakstīšu, bet īstos iedot neatļausies. Šīs birkas Jums labi sanāk, arī „racēja”, „iekšējā grāvēja” birka labi iederējās, lai neviens neiedziļinās uz ko saistībā ar MN pārkāpuma lietu tika norādīts un kādas bija pretenzijas pret MOSP vadītāju. Zvaigzne pret MOSP, gnīdas … kam tad MRK dibināja MOSP? Kamēr vienpersoniski nolēmi nestrādāt ar MRK un izslēdzi kluba pārstāvi no informācijas aprites MRK darbojās MOSP.

Kurš tad uzpūš tos ziloņus? Galvenais tavs apgalvojums par slikto makšķerniekiem kaitējošo LMA bija balansieru liegums, tagad tevis piedāvātais Lielupes tēmā tam pat klāt nestāv. Sen ir pierādījies, ka tu sadarbojies, citi lien, tu atskaites, citi sevi slavē, visi ir vāji utt. Varbūt problēma ir tāda, ka centies izcelties apliekot citus, no sākuma tie bija zemūdens mednieki, kas pa kabinetiem caur paziņām izcīnīja atļauju medīt visur, nākamais ir LMA kas kaitējot makšķerniekiem, pēc tam MRK un Zvaigzne.

Varbūt vari paskaidrot kāpēc tev traucē strādāt zvaigzne, MRK, vēl kāds? MRK iet uz sapulcēm, sēdēm, izstrādā, iesniedz savus priekšlikumus, kas ir tas traucēklis? Ko MRK ar savu darbību traucē sasniegt MOSP, tieši MOSP?

Lielupē tev LMA grupas pietrūkst kur tad palika MOSP biedri? Kāpēc viņiem nepiedāvā? MOSP tagad ir projektu nauda kāpēc izklecerē, bet nebraucat izgaiņāt Lielupes cemmerus? Varbūt uzrakstīsi lasītājiem un LMA mobilās grupas vadītājam ko tu par viņiem apkārt runā? Pie reizes arī varēji informēt sabiedrisko vides inspektorus ko tur par viņiem stāsti, kāpēc daļa eksāmenus kārtojusi. Bet tas par daudz prasīts, tāpat kā par to ziemas makšķeri ar balansieri pie Daugavas, viss, kas bija vajadzīgs, viens teikums sižetā vai ieraksts CL, bet nē, VSOP taču nekļūdās, kuram tad ir svarīgi, ka viņa viedoklis ir vienīgais un pareizais?

Vari uzrakstīt, tiem naivajiem kas tev tic, kā viens Zvaigzne var traucēt tādai varenai organizācijai darboties un sasniegt viņas mērķus? Ja mērķis ir darīt ko makšķernieku labā, kas ir jūtīgā informācijas, kas nedrīkst pirms laika nokļūt citu rokās un var izjaukt kaut ko labu. Kur bija kļūda apspriest CL strīdīgus jautājumus, kur tavs lēmums īsti neizskatījās veikts makšķernieku interesēs? Vari pateikt kas un ar ko tev ir traucējis strādāt un kas tevi ir centies norakt un kā? Dēļ tā, ka painteresējās vai tiešām esi pārkāpis MN, ar tādām samazgām nolējāt. Elementāras prasības ievērot likumus, normatīvos aktus, MOSP statūtus tika visiem pasniegts kā traucēšana strādāt. Kad beidzot tu un tavi atbalstītāji sāks saprast, ka visa notikušā cēlonis esi tu pats. Sanāk, ka tev traucēja izmantot valdes priekšsēdētāja amatu, bija kas izstāsta pārējiem par taviem darbiem un teikto, prasīja atskaitīties par paveikto, bija cits viedoklis, tev tas nepatika. Sākās ar vadu zvejas atbalstu, beidzās ar to, ka MRK nācās pieņemt lēmumu visur piedalīties lai tiktu pie kaut kādas informācijas. Šķiet, ka tas tev ir svarīgi, būt vienīgajam, jo tad nav citu viedokļu un tavējais tāpēc būs pareizais.

Saistībā ar grozījumiem Zvejniecības likumā. Paskaidro kāpēc neizskati tos pēc būtības? Tev viss ir vienkārši sev un citiem esi iegalvojis, ka ir sliktais LMA, kas ar LMA saistīts kaitē makšķerniekiem. Tiešām visi LMA priekšlikumi ir slikti? Jeb problēma ir tāda, ka MOSP nepavilka savus grozījumus likumā iedot un sanāk strādāt makšķerēšanas noteikumu līmenī. Ja saistībā ar grozījumiem tur nav ko darīt, tad kāpēc nāc uz sēdēm? Tiešām Buļļupes jautājums ir Vendetas jautājums? Jeb tas ir tas, kā tu vēlies, lai uz viņu skatītos … Kāpēc MOSP valdes lēmums vairs nebija maināms? Vari atkārtot to lēmumu … tas ir atcelts? Kāds bija zinātniskais pamatojums tam ko panāci Rīgas domē, tev bija pētījums par ledus stāvokli, par ledus izturību Latvijā utt. ?

Baidos, ka priekš VSOP šis viss ir par sarežģītu.

Tiem kam ir vēlme rakstīt par melošanu, lūdzu konkrēti, par izklaidi šoreiz lai rūpējās kāds cits.

p.s.Veltījums Akm

„Citādi sanāk - viens cilvēks vairākas nedēļas žvadz par šķērsenēm un vienlaicīgi ir gan aizstāvējis LMA par šķērseņu kādreizējo ieviešanu (kas droši vien bija labi domāts, neba nu tīšām lai ieriebtu copmaņiem), gan centies radīt apkoplapitisku pārkāpuma ainu no tā, Balodis TV kadrā parādās ar šķērseni, gan apgalvojis, ka neaiztiekot MOSP, gan, ka neesot vērts runāt par šķērsenēm...”

Tev tiešām neapnīk cilvēkiem čakarēt smadzenes?

Par balansieriem – VSOP balansieru liegumu ir pozicionējis kā vienu no izteiktākajiem LMA kaitējumiem makšķerniekiem. Bija solījums ātri svītrot šo normu no MN. Ceru, ka to vēl atceries.

Uzskatu, ka tas ko darīja VSOP nav korekti un ir zemi. Tas arī ir cēlonis kāpēc pievērsu uzmanību šai lietai. Pārējais ir sekas. Centos izskaidrot, ka acīm redzot tam bija iemesli. Centos izskaidrot, ka zem lēmuma ir vairāki paraksti, tādējādi radot pārpratumu, ko ceru kliedēju. Ar to arī viss beigtos, ja pēkšņi neizrādītos, ka VSOP piedāvā vēl lielākus ierobežojumu nekā viņa pasludinātais makšķernieku ienaidnieks. Sanāk, ka pats nekāds draugs makšķerniekiem nav. Ar to šo tēmu aizveram.

Par sižetu LNT, tas ir cits stāsts, kurā sakrīt vārds balansieris. Dienu iepriekš neviens nesaprata citu rakstītāju, kas pārmeta aicināšanu neievērot normatīvos aktus, tā kā, acīm redzot, nekas īpašs. Ir plebeji un ir pilsoņi, kuriem savi likumi rakstīti. Domāju, ka šajā gadījumā katrs pats ar savu sirdsapziņu lai tiek galā. Kas padarīja pārkāpumu par apokaliptisku tā pamanīšana vai neatdzīšana, arī katram priekš sevis vērtēt.

Te man jājautā vai ir MOSP? Lasot MOSP lapu rodas iespaids, ka lasu viena cilvēka dienasgrāmatu. Citāts: „Šodien piedalījos Rīgas Domes izpilddirektora J. Radzeviča rīkotā sēdē par rīkojuma nr.533 daļēju atcelšanu.” Ne MOSP piedalījās, bet raksta autors. Kā es varu vērsties pret MOSP, ja MOSP veido vairākas organizācijas un man no pieredzes zināms, ka bieži tiek pausts viedoklis, kas nav saskaņots ne ar biedriem, ne ar valdi. Piedod, bet es neuzskatu MOSP par ienaidnieku un man nav prezentācijas kur MOSP vai vmk būtu organizācijas, ar kurām es vai MRK nesatiek. Dotajā brīdī komunikāciju nespēj nodrošināt atsevišķas personas.

Nejauc vairākas lietas kopā, nespēj uztvert kaut ko paprasi. Mans minējums - sadarbības izvēle acis aizmālējusi. Ne vienu reizi vien pierādījies, ka vēlamo uztver par esošo un savus secinājumus, kā vienīgo patiesību, citiem uzspied.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 3 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[19] Komentāri | dilst | aug
 
imations

"Nejautāt, ko jūsu valsts var izdarīt jūsu labā, bet ko jūs varat izdarīt savas valsts labā" teica, Kenedijs stājoties amatā.

Zvaigzne nejautāt, ko MOSP vai VSOP var izdarīt makšķernieku labā, bet atbildi ko TU esi izdarījis makšķernieku labā?

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

imation

Piedirsis Copes lietu forumu:-)

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Cik jums, imations un jeeska, maksā par to ko jūs darāt???

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

Urmaas

Es imation nepazīstu. Man neviens nemaksā.

Man personīgi nav ne pozitīvas nenegatīvas simpātijas pret MRK. Man personīgi nerausta kašķis starp Zvaigzni un MOSPi.

Man personīgi nav nekādas negatīvas ambīcijas pret LMA kā tādu. Man ir pretenzijas, riebums un pretīgums...un vēl,vēl...pret šīs organizācijas patieso vadītāju (birkoff). Visus sūdus kas saistīti ar makšķerēšanu, LM, nejēdzīgiem liegumiem uzsāka tieši viņš. Dibināta tā organizācija bija ar cēlu mērķi, tas notika pie Zvārdtas ieža. Bija noorganizētas sacensības foreļotājiem...cepuri nost...pasākums labs. Turpinājums ...vienkārši sūcs. Kāpēc 1-2 gadu laikā visas nopietnākās biedrības izstājās no tās LMA...tikai dēļ tā caurkritušā aktiera/režisora. Jā, cepuri nost...dirst viņš māk un bezjēdzīgi papīru smērēt arī. Kas tik tviņš nav bijis.....vides ministra padomnieks, Salacgrīvā kaut kāds ģēnijs par zivīm, eksperts par makšķerēšanas piederumiem.

Aizmirsu piebilst kā "vadonis" piedirsa savus zaldātus (diemžēl invalīdus), pasākumā kurš tika rīkots vecatē-Burtnieka festivālā. Dēļ viņa tika sākums atlikts par 2 stundām....tas nekas ka dejotāji, kori, atrakcijas, ballle...viss tas prasija resursus un finances. Nemaz nerunāsim par to ko "vadonis" ar Salacas LM izdarija...panāca entos nolikumus, kuros tāpat neviens nevar iebraukt un saprast. Pirmsākumos bija viens labs veidojums "Salacas ieleja", kura tika likvidēta, pateicoties tieši "vadonim-klaunam", kurš bija dēļ jebkādas kapeikas gatavs uz visu.

Secinājums

Kamēr Zvaigzne būs viņa skolnieks mans nicinājums pret viņu tikai pieaugs.

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
imations

Man maksā Zvaigzne un Zvaigzne ir mans bračka.

Vēl urmaas jautājumi ?

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

imations....nodevējs...nevajag jau uzreiz pēc pirmā komenta atklāt:-)

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Jeeska, no kā tu secināji, ka es esmu Birkova skolnieks?

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

imations, tā nav maksa, tā ir pateicība ...

ja maksā, tad tur darba vai uzņēmuma līgums utt., pateicība ... ātri vienkārši, pat prezidentiem saprotami

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

1...idejas par visiem 100 procentiem atbilst viņa kompetences līmenim...un iskatās ka arī tavam

2...rakstīšanas stils....izraut vārdu no kopējā teksta un apdziedāt.

3...pārāk bieža piesaukšana LMA....kas nebija raksturīga tev pirms gadiem 2, varbūt 1,5...nezinu kad tu ar "aunu" sāki brāļoties.

4...citāti, kas izrauti no kopējā (garā teksta)...apdrukāšana

Vēl gribi

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
Apinis

Variet beigt dirst kungi par copi lūdzu!

p.s. Komatus saliekat paši!

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

jeeska .. vēl, ja var ...

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

jeeska ... nepārproti nesmejos,

jo vairāk uzrakstīsi, jo vieglāk man būs atbildēt...

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

5...Mūžīgā rakstīšanas vēlme...vajag vai nevajag...tavi briesmīgie blogi, adbildes uz elementāriem jautājumiem

6...Lietu samudžināšana no saprotamas līdz pilnīgi nesaprotamai ierindas mierpilsonim....sarakstes ar jeb kurām organizācijām, personām

Nu jau pietiks....trīs uzskatīsim par pietiekošu.

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
usis
usis :

Kaspar, tu šamējiem nepatīc, nevis ko raksti , vēl jo vairāk kā un kapēc to dari, bet tā vienk primitīvi.

Un tas ir līmenis , kur nav līmeņa, un nebūs argumentu , bet patikšanas/ nepatikšanas tobiš subjektivu emociju stāsts,

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

Usi

tā ir taisnība

Patīk vai nepatīk

31.01.14 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

ledus nokusīs ātrāk kā domājat:)

01.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

jeeska, atbilde uz PM

01.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Kaspar ,ješka,vsop,imetētāj,-jūs vispār esat kādreiz uz ledus sēdējuši,varbūt jums noorganizēt kādu šašliciņu uz ļadus?...:)))

I galviņas vēsākas paliks,i domas pēc brandiņa sakārtosies...Izdevumus nosegšu,mīļā miera labad...:D

01.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
martins_riga

iesaku tikties ringaa. ierochi peec izveeles. ledus urbji, vergas, piitajaas auklaas iekaarti 250 gramiigie pljentaki... uzvar last man standing :D:D:D

16.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager