Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
grozs | 19.maijs 2015, 16:47 | 3 komentāri | 3456 skatījumi

Viena čempionāta māneklis

Brīdī , kad pēcmaču stīvums vairs neliek par sevi manīt un prāts sāk ieņemt savu ikdienas slīdējumu, var sākt analizēt. Kas un kāpēc tad īsti notika pagājušās nedēļas nogalē Burtniekā LV čempionātā spiningošanā no laivām 1. posmā. Un notika sekojošais... Lai kā man arī Burtniekā negribētos domāt par asari, vēsais pavasaris man viņu tomēr lika meklēt. Nebija pārliecības vai līdaka mani sapratīs. Prātu urdīja tik klasiskās pirms maču bažas...

Šo to arī atradu. Lielākie pat 40cm vērti. Mačos lielie protams klusēja. Protokola aizpildīšanai tos tomēr ķēru. Jā... iespējams arī zaudēju laiku uz tā rēķina, kā izrādījās vēlāk. Kas attiecas uz līdaku... Lielās nebija pierunājamas. Maijs ir auksts un pilnībā piekrītu Oltiņam. Lielajam gabarītam vajag ieskrējienu. Vēsais klimatērijs nebija labvēlīgs tam. Piektdienas treniņš ļāva uztaustīt līdaku āderi un kas pats galvenais, tad tika pievilkta arī vajadzīgā ķeršanas manieres stīga. 4 laivas vienā komandā ļauj strādāt plānveidīgi un akurāti. Mums katram tajā ir savi uzdevumi. Kad katrs izdara savu darbu, tad notiek kā šoreiz... Līdzīgi kā pirms diviem gadiem arī čempionāta kopvērtējumā.

Šis bija viena mānekļa čempionāta posms. To mēs sapratām jau laikus. Tādēļ vienu no dalībniekiem sūtījām 5dienas vakarā uz Rīgu uztankot krājumus.

Te arī viņš...

Joco Shaker Super Floating 4,5 collās ar piebildi, ka PELDOŠS. Atradām peldošās gumijas vēl līdz šim neizlobītu priekšrocību, uz kuras pamata arī būvējām savu rezultātu.

1,05m izmērs maču protokolam ir kā salta ūdens glāze tuksnesī.

Komandas rezultāts šoreiz ir sanācis ļoti pārliecinošs. Lucky John un Salmo komandu ekipāžas ieņēma visas pirmās četras vietas individuāli un skaidrs, ka bez lielas intrigas zeltsudrabu veda mājās arī komandu vērtējumā. Ko es domāju par savu koka medaļu individuāli un sudrabu komandām? Esmu vairāk nekā priecīgs, jo esmu uzbūvejis čempionāta mānekli uzvarētāju. Vēl priecīgāks es būtu bijis tad, ja šīs reizes zaudētāji savu godu atdotu mums apbalvošanā, kā mēs vienmēr esam centošies to atdot jūsu priekšā. Piekrītu, tas nebija viegli veroties posma rezultātu tābelē. Triumfs bija spēcīgs un līdz šim neredzēts! Nenolaidīsimies līdz krievu hokeja elitei.

Joco Shaker Aleluja! Šis man atmiņā paliks kā Tavs un mūsu "Lakīšu" čempis.

Nākamais posms Usmā droši, ka rādīs visu jau citā gaismā. Neko diži daudz par šo ezeru nezinu. Nāksies rakt un svīst... :)

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[3] Komentāri | dilst | aug
 
mastrojani

Raksts labs. Tāda kā reklāma iznāk JS māneklim... Nu, nu, kaut kas jau nu jums nebija īsti kā nolikums paredz...DDDD Joks!

19.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Apsveiciens ar medāli. :) Pārējā solidarizējos ar Mastrojani. :)

19.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Skabarga

Varbūt ,, nekur nenolaižas,, tie kas nepalika uz apbalvošanu, bet gan TĀDi IR / esam / un gribās citam bakstīt acī, bet paši tādi vien kā izrādās arī ir .

Par mačiem un rezultātiem - malači ! Rozā šogad arī man ,, rullē ,, . :)

20.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager