Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
LMSF | 9.augusts 2016, 12:28 | 20 komentāri | 14198 skatījumi

LMSF skaidrojums. Papildināts

facebook.com/LatvijasMakskeresanasSportaFederacija

Sakarā ar to, ka sociālajos tīklos izskan neizpratne par šī gada spiningošanas izlases sastāvu, paskaidrojam sekojošo:
Latvijas izlase tiek veidota ņemot vērā ne tikai iegūtos rezultātus Latvijas Čempionātā, bet arī kandidātu personiskās īpašības, komunikācijas prasmes, spēju strādāt komandā un sadarboties, gan ar sportistiem, gan visu delegāciju.

Lēmums neiekļaut Martinu Balodi izlases sastāvā tika pieņemts izvērtējot viņa uzvedību, kas regulāri saistīta ar klajas necieņas izrādīšanu gan pret LMSF darbību, gan pret tās biedriem, kā arī LMSF pasākumu organizatoriem. Šāda attieksme ir uzskatāma par nepieļaujamu un nesavienojamu ar vienas saliedētas komandas veidošanu augstu mērķu sasniegšanai. Diemžēl, šī iemesla dēļ izlases sastāvā netika iekļauts arī Kristians Godins, jo ekipāža tiek uzskatīta kā nedalāma vienība.

Parasti izlases sastāvu veido viens valdes loceklis, kurš ir atbildīgs par attiecīgo disciplīnu. Izveidoto sastāvu apstiprina valde.

Šoreiz notika garas diskusijas, tika piedāvāti divi varianti, veikts balsojums un katrs valdes loceklis izteica savu viedokli un nodeva savu balsi. Balsojums: 6 balsis pret, 4 balsis par. Tādējādi šis lēmums nav uzskatāms par kāda viena konkrēta cilvēka lēmumu, nepatiku vai personīgām nesaskaņām, bet gan rūpīgi izanalizētu un pārdomātu visas LMSF valdes lēmumu, ar mērķi deliģēt pārstāvēt Latviju labākajam iespējamajam sastāvam.

Izlasē ir iekļauta visa STREAM komanda, kas Latvijas čempionātā ieguva 1. vietu komandām. Šie vīri ne tikai šosezon, bet arī iepriekšējās sezonas ir uzrādījuši ļoti augstus rezultātus un rada labu iespaidu par nopietnu un pārliecinošu komandas darbu, tādējādi ir pamatotas cerības, ka izdosies izveidot arī saliedētu izlases komandu.

avots: LMSF

Mārtiņa Baloža komentārs LMSF skaidrojumam.

Vai Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija domā, ka vismaz puse no šajā attēlā redzamajiem sportistiem neatbalsta LMSF intrigas izlases sakarā? Publiska šo sportistu klusēšana nenozīmē atbalstu.

Izlasīju Gundars Kurzemnieks komentārus Lauku avīzes publikācijā par mūsu panākmiem. Uzzināju jaunumu, proti, ka sportistu iemaksas nesedz sacensību rīkošanas izdevumus. Ir nācies rīkot sacensības un šī informācija ir patiešām inetersanta. It kā mēs sacenstos par Salmo dāvanu kartēm vai e-boat dāvanu kartēm...

Pie interpretācijas par izlases sastāva veidošanas noteikti nepieciešams piebilst, ka ar Stream komandu mums ir labas un draudzīgas attiecības, uzņemos apgalvot, ka viņiem neviens par spēju sadarboties ar mums nav jautājis vēl šodien. Saliekot puzli kopā aizvien vairāk izskatās, ka LMSF valdes loceklis Harijs Raciborskis ir pacenties nodrošināt vietu izlases pamata sastāvā BSSA ekipāžai, kura citādāk sanāktu rezerves ekipāža. Jāatzīst, ka šāds cīņas veids nav nekas jauns un lielu izbrīnu nerada. Jānis Stikuts kopā ar Hariju strādā jau daudzus gadus un shēmas ir noslīpētas. Šobrīd gaidām, kādas vēl idejas radīsies ilggadējiem intrigantiem, lai piesegtu savu interešu lobēšanu? Vai gadījums ar karogu nebija apzināta mana rakstura provokācija? To gan mums neviens neteiks :)

Tas, kā publiskā vidē atsevišķi personāži mēģina veidot mani par nespējīgu darboties komandā, liecina par koordinētu darbību. Bet - darbību/bezdarbību sarakstu papildinām un LMSF valdei būs jāvērtē pašu veikums. Paldies tiem sportistiem, kuri pauž mums atbalstu. Zinām, ka nesāp mums vieniem pašiem un Jūsu zvani mums palīdz, dod mums spēku smaidīt par notiekošo.

avots

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4.3333333333333 no 5
(9 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[20] Komentāri | dilst | aug
 
guntarskl

Beidzot rozā brilles noņēma.

Es jau sen teicu, ka J.Stikuts izaudzināja "čūsku azotē". Gaidīsim kad pārējie sapratīs:)

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
Akmens_Viesis

Cik ilgi - kādu gadu? Šitie interneta šakālīši zāģēja Mārtiņu ar pamatojumu, ka "Stikuta cilvēks", tāpēc jāsit. Tāda ir tā brūnā klusā daba.

Ja par tēmu - taisnība, kā parasti, ir kaut kur pa vidu. Cerams pēc trača cilvēkiem vēl būs palikusi vēlme startēt.

09.08.16 Atbildēt | Ziņot -2
eMKa
eMKa :

Kas ir "pārējie"?

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
guntarskl

Nebūtu karsējmeiteņu atbalsta, varētu no kauna norauties podā:)

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
Temiida

Malaci LMSF. Izradas ka kaut ko jedzigu ari variet izdarit. Saksu vel Jus visus cienit!

AV.

Aizej asarinu noslauki nabadziniem un neaizmirsti mugurpusi pagriezst, lai vieglak pardzivotu.

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 2
urmaas

Vai tik ne šis "kundziņš", Balodis (vsop), nemēģināja te visiem kautko par ētikas kodeksu stāstīt? :)

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
Kirsis6666

Vaitad vel nav izdots!?Pikjis,cik sapratu,jau ir kabataa...

09.08.16 Atbildēt | Ziņot -1
mastrojani

Valdei ir neapšaubāmas tiesības lemt savas kompetences ietvaros, tas gan! ..tik vien pārāk jau nu asi un personiski tādā publikācijā tiek aizskarts M.B. Skaidrs, ka katram pieaugušam vīrietim ir dažādi pretenziju līmeņi pret apkārtējiem, neviens neesam "paijpuisīši". Sekojoši "dziedāt slavas dziesmu" šā gada uzvarētāj komandai arī nemaz tā nevajadzētu...ir gan vareni iedzēruši, gan ālējušies, gan visādi citādi konkurentiem traucējuši. Ir, kurš redz (ja skatās), ir, kuri uz daudz ko piever ačeles... :) Lai visiem labs prāts un patika copēt!

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 3
urmaas

Tāpat vien šis raksts netapa! Tātad tas ir pamatoti. Ja ieskatīsies MOSP mājaslapā, tad tur, zem Mārtiņš Balodis, izlasīsi šo:

- pārstāv MOSP biedru viedokli sadarbībā ar valsts institūcijām.

Es galīgi negribētu domāt, ka VISU MOSP biedru viedoklis sakrīt ar baloža viedokli!

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
eerglis

Karma is bitch.

09.08.16 Atbildēt | Ziņot 2
otinjsh

Ja pareizi saprotu, tad par mācēšanu šeit nav runa, bet gan par rakstura īpašībām, jeb nespēju darboties komandā. Pasaulē ir daudz dažādas sporta komandas, kas ziedo izcilus sportistus un pārāk liela ego vai kādu īpašu rakstura iezīmju iemeslu dēļ, atstāj izcilnieku ārpus borta, lai arī šamais būtu pats pats labākais izpildītājs.

Komandas intereses pāri visam! :)

o.

10.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
addd
addd :

Ar ko tad šie puikas ir tik izcili, zandartu sacensībās noķēra, jā bija, kas vēl?

Ar cieņu.

10.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
otinjsh
otinjsh > addd:

Ne jau ka izcili, nepareizi tulko.

Runājot par komandu, tad stipri atmiņā iespiedies pagājušā gada Ķīša posms un apbalvošana, kur PL (MB un KG komandas biedrs) skaidri pateica, ka beidzot viņi nostartēja kā komanda un šeit arī rezultāts. Nezinu kura ausīm tie vārdi bija domāti, bet katrs var tulkot pēc savas saprašanas. Šogad viņiem jau ir citi komandas biedri....

o.

10.08.16 Atbildēt | Ziņot 2
addd
addd > otinjsh:

Es jau pajokoju ne par Jums, bet par VSOP kā personu.

To sportisko virtuvi nezinu, bet kad nedot startēt uzvarētājam pamatojumam jābūt nopietnam.

Ar cieņu.

10.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
ozagris

Kas par cepienu, kas tai izlasē algu maksā? Netiks šogad tiks nākamgad vai kādu citu gadu!!

13.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
johanson

:) uzreiz redz, ka neesi sportists :)...

16.08.16 Atbildēt | Ziņot -2
ozagris
ozagris > johanson:

:) gadijuma nejauc sportu ar biznesu, precizak neesmu šāda vai tada inventara pārdevējs, lidz ar to ari sportists:), mēs ar čomiem jebkura bridi varam pasportot ja uznak luste.

16.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
johanson
johanson > ozagris:

Izskatās, ka man bija taisnība pirmajā komentārā :) Ehh, domāju atbildēt vai neatbildēt... Bet tomēr mēģināšu paskaidrot tiem, kas ir tālu no sporta, bet tomēr mēģina saprast kāpēc tādas emocijas ...

Es arī neesmu tirgotājs (porgrammētājs pēc profesijas), bet aktīvs sportists. Iespēja tikt izlasē un piedalīties starptautiskās sacensībās, tas ir jebkura mērķtiecīga sportista mērķis un galvenā balva. Naudu tiešām neviens mums par to nemaksā. Nepārstāvu spiningošanas disciplīnu, bet zinu, ka tur top5 vai pat TOP10 ekipāžas ir pietiekami spēcīgas un vinnēt var jebkura. Līdzīgi ir arī ziemas mačos. Šī gada 1.vietas ieguvējs var nākamgad palikt tieši aiz piedestāla un atkal netikt izlases sastāvā. Tāpēc katra iespēja ir svarīga. Principā tāds, kurš mierīgi var pieņemt notiekošo ar domu:"Nu nekas, nepaņēma šogad, paņems nākošgad...", tāds NEKAD nebūs TOP3 pat ne TOP5 un diezvai pat TOP10...

Bet nu laikam tomēr to var saprast tikai tas, kas piedalās mačos :)... Skatītājam no malas laikam jau tiešām šķiet - ko tur ņemties, ja ne šogad tad citu reizi :) ...

17.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
ozagris
ozagris > johanson:

Piekrītu tev, bet nevajag to tik šausmiīgi parvērst par sazverestībām pret kādām cilvēku grupām, sakārtojiet nolikumu, punktu skaitīšanas sistēmu, dalībai izlasē un jautājumu nebūs nevienam.

Pazīstu čaļus kas regulāri varētu to top 3 pajaukt, vienkārši nepatīk sistēma un nepiedalās, vai vienkarši negrib nevienam neko pierādīt, kaut ka ta ar šo beidzu mūsu diskusiju.

18.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
ruukiitis

Būsim godīgi paši pret sevi - hipotētiski, Jau es būtu pirmajā vietā, es ar nesaprastu kāpēc es neesmu paņemts izlasē.

Un lai vai ko cilvēks ir nodarījis tīrs un balts nav neviens no mums - biežāk spogulī ir nepieciešams ieskatīties.

Kerlings un citi komandas sporta veidi - kam ar copi kopīgs ir tikai :) iemetiens ... tur uz PČ brauc komanda, kas vietējā čempī iegūst pirmo vietu. Un principā vietējais čempis tiek rīkots tikai tāpēc...

sorry par sarkasmu

19.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager