Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Kārķu Pagasts | 12.februāris 2017, 21:26 | Komentēt | 2595 skatījumi

Jau trešo gadu pēc kārtas aizritējis «Badīgais Cepšu Ķīsis»

Sacensības ‘’Badīgais Cepšu ķīsisis III’’ aizritēja lieliskos laika apstākļos – pieturējās bezvējš un nelieli mīnusi. Kopumā uz ledus kāpa 51 dalībnieks, no kuriem 4 bija dāmas. Uz sacensībām bija ieradušies gan vietējie makšķernieki no Valkas novada, gan arī no tālākas apkaimes Rūjienas, Naukšēnu, Valmieras, Trikātas un Ērgļu novada.

Pirms un pēc copes daudz tika diskutēts, kurš tad sektors ir veiksmīgs. Statistikā redzams, ka 1, 3 un 4 sektorā veicās ļoti līdzīgi – vidēji iegūstot 0,2kg lomu, savukārt zivīm bagātāks izrādījās 2 sektors, kas ir arī dziļākā puse ezeram, tur vidējais guvums 0,507kg, savukārt līdakas tika noķertas tikai 3 un 4 sektorā.

Kungi šoreiz tomēr bija veiksmīgāki un kopsvarā uzvaru guva Sandijs Dudelis (Valka) – 2,350kg, atstatus atstājot otrās vietas ieguvēju Māri Strazdu (Kārķi) – 1,339kg un Nauri Šlokenbergu (Valmiera) 0,823kg. Lielākā lomā īpašnieks Normunds Zāģeris (Naukšēni) ar 1,550kg līdaku savukārt, starp lielāko ķīšu izvilcējiem Didzis Audjāns (Naukšēni) 0,025kg, kam sekoja Normunds Kļaviņš (Valmiera) 0,018kg un Andis Pundurs (Vijciems) ar Mārci Podiņu (Naukšēni), katrs noķerot 0,017kg smagus ķīšus.

Specbalva veiksmīgākajai copmanei – Lailai Stankai (Valmiera) 0,613kg kopsvars un jaunākam makšķerniekam Robertam Etjantenam (Valka) ar 0,365kg kopsvaru.

Skaļi aplausi mūsu jautrajām pavārēm Jutai Auštei, Inetai Andrejauskai un Agritai Pētersonei. Lielais zupas katls bija tukšs līdz pēdējai lāsītei, kas liecināja par maltītes labo garšu. Paldies , protams, arī mūsu labvēļiem: SIA ‘’Ligumss’’, SIA ‘’A.G.V.’’, SIA ‘’Valdis’’, "Aiwa" - SIA "Sima 99" , Valkas novada dome un vietējam veikalam ‘’Lats’’ - SIA ‘’KL Retail’’.

Uz tikšanos nākošajā sezonā!

oriģināls

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager