Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 2.jūlijs 2020, 12:19 | Komentēt | 1577 skatījumi

Noslēgusies LČ fīdermakšķerēšanā 1.kārta

Noslēgusies Latvijas Čempionāta fīdermakšķerēšanā pirmā kārta. Sacensības notika Kocēnu novada Rubenē, Mazajā un Lielajā Ansī. Sacensībās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 65. Sektori tika sadalīti 4 zonās, 3 zonas bija Mazajā Ansī, viena - Lielajā. Jau otro gadu Latvijas Čempionāts notiek gan individuālajā, gan komandu ieskaitē, kas dalībnieku vidū tiek vērtēta augstā. Tas piešķir sacensībām papildus azartu un veicina sportisko izaugsmi. Šogad sacensībās piedalījās 12 komandas pa 4 sportistiem katrā. Vēl 17 sportisti startēja tikai individuālajā ieskaitē. Sacensību izloze tiek organizēta tā, lai katrā zonā būtu pa vienam makšķerniekam no komandas.

Sacensību priekšvakarā tika organizēti treniņi, kuros sportisti meklēja piemērotākās barības, ēsmas un inventārā kombinācijas. Mazais un Lielais Ansis ir slaveni ar plašo zivju daudzveidību, šeit mīt arī ļoti pieklājīga izmēra karpas, tādēļ fīdermakšķerniekiem nācās krietni padomāt, veidojot potenciālo stratēģiju. Veiksmīgāki bija tie, kas uzsvaru uzlika uz mazajiem breksīšiem.

Sacensības notika divās dienas, katru dienu sportisti tika ielozēti citā sektorā. Apkopojot rezultātus, varēja secināt, ka komandu vērtējumā pirmo vietu ar kopējo noķerto zivju svaru 46.95 kg un 29 punktiem ieguvusi komanda CMSFT FISHMATRIX. Komandas punkti veidojas no visu tās dalībnieku iegūto vietu summas sacensību pirmajā un otrajā dienā. Individuālajā ieskaitē pjedestālu ieņēma Ivars Daņilovs, Vadims Kaskurs un Vladislavs Tolmačovs.

Nākamais LČ posms fīdermakšķerēšanā 15. augustā Prūšu ūdenskrātuvē, Priekules novadā.

Edvīns Šļubovskis. foto: Vēveris

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager