Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 10.novembris 2020, 13:55 | Komentēt | 1087 skatījumi

Žurnālam CopesLietas aug lasītāju skaits

Saskaņā ar jaunākajiem Kantar TNS (Rudens 2020) datiem, žurnāla Copes Lietas viena numura auditorija ir 26.000. Tas ir par 13% vairāk nekā pavasarī, kad tika veikts iepriekšējais TNS mērījums. Interesanti, ka absolūtajam vairumam preses izdevumu šajā laikā ir vērojams lasītāju skaita kritums, bet Copes Lietas ir vienīgais mēneša žurnāls, kas uzrādījis pieaugumu.

Kantar TNS ir starptautiska pētījumu kompānija, kas vienīgā Latvijā veic mediju izpēti ar starptautiski atzītām metodēm. Šos mediju auditorijas mērījumus izmanto uzņēmumi un reklāmas aģentūras savu reklāmas plānu sastādīšanā. Preses mērījumi Latvijā tiek veikti divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. Pētījuma rezultātā tiek noteikts ne tikai vidējais viena žurnāla lasītāju skaits, bet arī šīs auditorijas demogrāfija un interešu loks.

Copes Lietas drukātā veidā var iegādāties lielākajos preses tirdzniecības punktos, kā arī abonēt. Visērtāk žurnāla abonementu noformēt vietnē www.abonesana.lv

Žurnāla elektronisko versiju iespējams lasīt viedtālrunī vai planšetē. Lai to darītu, jāapmeklē appStore vai Google Play, jāinstalē aplikācija Copes Lietas un jānoformē attiecīgs pirkums. Turpat ir pieejams Copes Lietu arhīvs- tikai par 1.99 ir iespējams lasīt ne tikai jaunāko žurnāla numuru, bet arī jebkuru no pēdējos piecos gados izdotajiem.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 3.4 no 5
(5 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager