Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 18.novembris 2020, 01:48 | Komentēt | 4006 skatījumi

PČ medaļas izcīnījuši 47 Latvijas makšķernieki.

Sports ir brīnišķīgs veids, kas vairo valsts atpazīstamību pasaulē un veido tās tēlu starptautiskās sabiedrības acīs. Tāpēc mums jo īpaši patīkami ir paziņot, ka makšķerēšanas sports pēdējo 20 gadu laikā ir bijis starp aktīvākajiem Latvijas vārda nesējiem pasaulē. Mūsu mazās valsts sportisti ne vienu reizi vien ir kāpuši uz pjedestāla pasaules čempionātos, liekot skanēt “Dievs, svētī Latviju!” un plīvot sarkanbaltsarkanajam karogam apbalvošanas ceremonijās.

Medaļas pasaules čempionātā tik mazai valstij kā Latvija ir neiedomājams panākums. Tās nekad nav nākušas viegli. Vienmēr tas ir bijis milzīgs darba, talanta, laika un arī personīgo līdzekļu ieguldījums. Allaž ir nācies cīnīties ar tikpat lieliem savas zemes patriotiem no citām, ekonomiski un iedzīvotāju skaita ziņā spēcīgākām nācijām.

Šogad, Latvijas 102. dzimšanas dienā, esam apkopojuši 45 vīru un sievu vārdus, kas neatkarības gados no dažādiem pasaules čempionātiem ir pārveduši medaļas – zelta, sudraba un bronzas. Dažas no tām ir izcīnītas komandu ieskaitē, citas – individuālajā, bet visas mums ir vienlīdz dārgas un neaizmirstamas.

Panākumi starptautiskajā arēnā nav tikai medaļas. Tā ir arī milzīga pieredze, iestrādes, zināšanas un iemaņas, kuras nekādā ziņā nedrīkst aizmirst un ignorēt. Tās ir jānodod no paaudzes paaudzē, vairojot un paplašinot gan mūsu teorētisko, gan praktisko makšķerēšanas sporta bāzi. Tad mēs varēsim cerēt, ka šis medaļu klāsts ik gadu tiks papildināts vēl un vēl.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4.25 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager